Kısmetse Olur yarışmacısı Oğuz Kekin ve arkadaşlarının bir araya geldiği bekarlığa veda partisinden atılan dansöz videosu sosyal medyada tartışma yarattı. Kimileri tepki gösterdi kimileri normal karşıladı. Sizce normal bir eğlence mi?

Kısmetse Olur yarışmacısı Oğuz Kekin ve arkadaşlarının bir araya geldiği bekarlığa veda partisinden atılan dansöz videosu sosyal medyada tartışma yarattı. Kimileri tepki gösterdi kimileri normal karşıladı. Sizce normal bir eğlence mi?

Kültürümüzde kesinlikle yer almayan bir şey ayrıca toplum bozan ahlaki değerlere karşı kesinlikle savaşmammız gerekiyor böyle şeyleri normalleştirip çocuklarımıza göstermemiz gerekiyor çok yanlış şeyler bunlar millet kendini geliştirirken biz böyle şeylerle hala ilgileniyoruz yazıklar olsun düzelmemiz lazım eğlenceden çok bilgi üretim yapmamız gerekiyor böyle şeylerle gündemi meşgul etmemek lazım
Gerçekten yüzde yüz katılıyorum ve senin gibi düşünen insanlara Allahtan uzun ömür diliyorum 😇
Teşekkür ederim güzel insan aslında böyle düşünmesi gerek eğer insansan böyle şeyleri düşünmen gerekiyor sonuçta senin de çocuğun olacak ve bu bir hastalık yani sapıklık anlamına giren bir hastalık maalesef insanlar varlığın içinde ahlaki yokluk yaşıyor
Beni en sinir eden bunu modernlik olarak algılıyorlar. Haklısın çocuklarımıza yegenlermize kötü örnek. Burada bile profilde p ornocu gibi resimler. Teşhir provoke etme. Üzücü ve iğrenç birine dedim sanane ağla gibi ergence cevaplar aldım. Anlamadı beni. Dedim ki onlyfansa git madem amacın bu dimi.
Aynı düşüncede olmak ne güzel ben de öyle düşünüyorum ve yaş olarak gerçekten insanlar olgun olmuyor böyle olmanız beni mutlu etti aslında böyle düşünceler yaygınlaşırsa ve insanlar gerçekten birbirine saygı duyarsa dünyamız güzelleşir her şey güzel olur birbirimizi anlamamız için fırsat doğmuş olur ve kimse kimseyle kavga etmez maalesef toplumumuz böyle insanlar yüzündenkendi değerlerinden uzaklaşıyor
😇 iyi ki varsın diyorum.
Ben de iyi ki varsınız diyorum ve umarım senin gibi çok insan olur😌
Amin amin 🙏🥰
Kadın da itfaiyeci kostümlü striptizci çağırsa ne derdi acaba?
Evliliğin anlamını bilmeyen insanlar genelde böyle şeyler yapmaya meyilli.
Hayatına birini alıyorsun, o insanla aynı evi paylaşacaksın, birbirinize sadakat yemini edeceksiniz...
Ama nikahtan öncesine bak, bu insanın sadakat yemini ne kadar samimi olabilir ki?
Demek ki bazılarında mide yok, olsaydı böyle bir şey yapılmazdı.
Eline ağzına sağlık
Artık çoğu yeni nesil meyhanede zaten dansöz oluyor neyin gürültüsü ki bu ayrıca dansöz dans edince ne oluyor ki meslekleri bu para kazanıyorlar işleri bitince herkes gibi evin yolunu tutuyorlar, kostüm yüzünden linç yemeleri saçma
Dansöz oynatma olayı iğrenç görünen bişey. Bir dans nasıl ucuzlaştırılır adlı çalışma. Bekarlığa vedaya hiç girmiyorum, veda etmek bu kadar zorsa bekar kalsın😄
Cevap
25Cevap
gereksiz ve sapıklık.. ayrıca zaten bekarlığa veda ediyorsun başka kadını izlemenin manası nedir. yalnız olsa bile gereksiz
Allah aşkına bu ne varoş bir ortam? Böyle adamla yola mı çıkılır? Kadına meta gibi davranan zihniyet.
O değil de bunu çağdaşlık modernlik gibi görenler vardır şimdi…büyük ihtimal bunlar bizi görse yallah arabistana derler))))
Benim mağaraya buradan dolmuş geçiyor mu yaaa 🫠 böyle veda mı olur kan çıkar allahıma
😂😂😂😂
Parti adı altında her türlü haltın yendiği ortam. Fazla genişlik barındıran türden. Benlik değil kesinlikle.
Kişiden kişiye göre değişir bence olması normal bizim millet anormal dinimize uygun değil diye diye kafaları uçuyor Arabın dini
insanlar ne b. k yiyeceklerini şaşırdılar sadece.
o kadar kutlanacak bir şeyse neden evleniyorsun?
Evlenmekten rahatsız oluyorsanız , evlenmek istemiyorsanız neden bekarlıga veda yapıyprsunuz bence bu konu çok ciddi bir meseledir. Özgürlügünden vazgeçemiyorsanız evlenmeyin. Ayrıca ölmek istiyorsa dansöz çagırsın
Kocam böyle bir parti verse veda edeceği tek kişi ben ölürüm.
Eğlenceyi bile malzeme yapmak işsizliktir. Ötesi yok daha..
Bu tip partilerde herkes herkesi sykiyordu değil mi?
Dilber olayından sonra Türkiyede bunları görmek nomalr artık
Abartı tabii ki. Evleneceğim kişi asla böyle bir şey yapamaz
Bekarlığa veda mı yoksa bekarlığa devam mı eşiniz olacak kişi bunu yapsa ayrılırız çoğumuz herhalde
Bunu bnde gördüm.
İnsallah evlenecek kız bunu görmüş ve evlenmekten vazgeçmiş olur
İğrençlik. Bu devir kadınları cahiliyeden de beter objeleştiriyor.
Bu resmen altatma gibi bir şey...
Bekarlığa veda adı altında zamparalık yapıyorlar
Garibim yine yalnız kalmak için güzel bir fikir 😂
Gereksiz 😏
Bekarlığa Veda adı üstünde. Bi daha yapamayacak zaten 😂
Hayır bence çünkü ülkemizde bu tür şeyler azalınca insanlar bozdu farkında mısınız?
Askim ne kadar büyüttün ya bi dansöz s*ktik diye kafami patlattın sabahtan beri aaa normal şeyler bunlar. Neyse bitanem bizim mağara ne tarafta kalıyordu?
Bekarlığa veda partisi anlayışim. Meyhane veya rakıli bir mekanda kafa dinlemek
Ben magaramda mutluyum
Sacma ya boyle biriyle de evlenilmez
Evleneceğim insan bunu yapsa düğünü iptal ederdim
dansöz izleyen adamdan olmaz
Sadece boş muhabbetler.
Bu tip özenti şeylerden hiç hazzetmem
ben yorum yapmayacağım
Bunlar kafayı yemis ya ne manyaklar var ya
Cagirsinda dondure dondure dansozu benzeteyim
Hayatımda gördüğüm en boş topluluk
Başlarim dansözünede onada
Benlik değil herkesin zevki başka
Kroyum emme para bende 😀
Bir şey yapıyorsanda gözüne sokmanın anlamı yok.
Kadınların yaptığı partilerde de zenne çıksın 😅
öyle aşağılık insanlarla evlenen var mı ya
Saçma olan şey bekarlığa veda partisinin olması
hicbirini yasamaya deger gormuyirum
Bence striptizci bile olmalıydı
Evliliğe veda partisi olur.
Yabancilar neler yapiyolar yaaa ohooo
Ben magarama geri döneyim
Çok saçma edepsizce
Olabilir bence
gereksiz bence
Dansöz fena degilmis