Yanına gelen erkek arkadaşı önce kadını vuruyor sonra kendini vuruyor aldatma olayı var dır belkide teklif etti kabul etmeyince öldürdü olabilir ama ozaman silahı niye getirsin
Kadın pisi pisine ölüyor. Önce vuruyor yere düşüyor ama yaralı bi şekilde hareket ediyor sonra beynine kurşun yediği anda bilinci kapanıyor gözlerini bile kapatamadan ölüyor elleri geriliyor yavaşcana yere doğru kayıyor bu yüzden üzüldüm etkilendim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Açılmıyor video
Vpn ile girme şansın var mı
Kaslar herilimi bırakıyor öldüğü için ağırlığından kayıp düşüyor gibi gözüküyor
Sende bende vurulsak böyle olurmuydu
Vurulunca nasıl düştüğün elinin nerede nasıl olduğu önemli olan
O kadının eli kafasından vurulmadan önce gögüs bölgesinin biraz sağ tarafında idi beynine kurşun gelince öyle gerili verdi
Vücut o anda her tepkimeyi göstere bilir kaslar sinirler vs
Keşke o arabadan inmeyip doğru direk kaçsaydı
Pisi pisine öldü gitti hemde gözleri açık ölmüş
Yanında ölen erkeği farkettim tahminimce aldatırken öldürülmüş gibi duruyordu oyüzden çok üzülemedim ben
Yanına gelen erkek arkadaşı önce kadını vuruyor sonra kendini vuruyor aldatma olayı var dır belkide teklif etti kabul etmeyince öldürdü olabilir ama ozaman silahı niye getirsin
Bu video senin neden bu kadar dikkatini çekti 😂
Kadın pisi pisine ölüyor. Önce vuruyor yere düşüyor ama yaralı bi şekilde hareket ediyor sonra beynine kurşun yediği anda bilinci kapanıyor gözlerini bile kapatamadan ölüyor elleri geriliyor yavaşcana yere doğru kayıyor bu yüzden üzüldüm etkilendim
Bir zamanlar meraktan bende izliyordum sonra psikolojik olarak etkilediğini hissettim bir daha da izlemiyorum bence sen de izleme
Video açılmıyor.