32 yaşında bir kadından bahsedicem kadının yüzünde bir gariplik var böyle 50 yaşında gibi birden yaşlanmış normalde 2-3 sene önceki fotoğrafları çok daha genç sanki arada 10 yaş var gibi.
üstelik kadın artık makyaj da yapmıyor gibi biraz ilginç sadece çok özel günlerde düğün gibi yerlerde makyajlı görünüyor. Beach partisi vardı mesela ve sıfır makyaj yani denize girmeyeceksin neden herkes gibi bi krem allık bir gloss sürmesin önceden süren insan? Genelde de belden aşağısı kapalı giyiniyor gibi
Bir rahatsızlığı mı var acaba ama sanmam birbuçul sene önce doğum yaptı kadın hamileyken de botokssuz hali baya kötüydü.
Çocuktan sonra kendisine bakamıyordur diyenler onun ev yardımcısı da vardır bakıcı da emin olun : D
yani 2-3 yılda mümkün değil insan bu kadar nasıl yaşlanabilir ki
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Önceliği başka şeylerdir, kadınlarda olur böyle bir anlam arama
Aşkım yok ya hiçbirinizin önceliği makyaj olmadı ki zaten o bi alışkanlık bi hobi bi kendini iyi hissetme. Giyimine önem veriyor da bi gloss süremiyor mu gariplik var yani bi hastalığı mı var acaba makyaj yapmaması gereken diyorum ama sanmıyorum
Belliki tanıyorsun, ara sor halini hatrını öğrenirsin bir derdimi var diye
Yıpranmıştır. Belki psikolojik sorunlar yaşamıştır.
Kanka en bana psikolojik sorun bende ve taş gibiyim aq ndkdkfkf 28 yaşındayım herkes 23 sanıyor
Sen gamsızsın demek ki yaşlanmazsın sen taş gibi kalırsın sjsjk
Eşi aldatmıştır
Bi kadın görünüşüne dikkat eder yoksa
Onun eşi onu senelerdir aldatıyor sevgiliyken de aldatıyordu hepiniz biliyorduk o mu bilmeyecek bile bile evlendi zaten
Süreç yorar işte
Bir de çocuk yeni olunca
Derdi vardır çökmüştür
La ne derdi olacak zengin aile kızı üstüne istediği adamla evlenmiş çocuk yapmış hayırdır ne derdi.
en büyük dert bende ve taş gibiyim ndkdkfkf 28 yaşındayım herkes 23 sanıyor
Eee napak ta gibiysen herkesin vardır bir derdi
Bakımına dikkat etmiyordur
Bu bakımla olacak şey değil ya baya iki kat yaşlanmış gibi kadın üstelik para var botoksunu bile yaptırıyor
Pisikolojik çöküntü ve bakımla ilgilidir bu konular başka neden olamaz
Giyimine önem veriyor da bi gloss süremiyor mu gariplik var yani bi hastalığı mı var acaba makyaj yapmaması gereken diyorum ama sanmıyorum