Teşekkürler KS
Bir kadın nasıl olur da leş gibi ter kokar?
Teşekkürler KS
hiç anlamıyorum o kadar ürün var hiç bişey yapamıyorsan tuzla yıkan be kadın 🤢🤢🤢yanınızda ter kokulu biri olunca sabrınızı zorluyor mu?
walla iş arkadasım var bi kadın nasıl kamyon soforu gibi olur diyorum bende ona. ayı gibi kapı kapatıyor. ses kadınsı ama sert boru gibi biraz. telefonda bi konusuyor kendi cocuguna bile bu mal ya dediğini duydum. her türlüsü var. nasıl gelmiş bu yasına kadar bilmiyorum.
bazen düşünoyurm yani acaba tra mı diye valla görsem bi kere cıplak bişekilde ve penisi öyle şaşırmam. "ben tahmin ediyordum zaten"derim :D bi gün bozuscaz du bakalım
olabilir. ama eskiden beri öyle diyorlar ona. bi dişilik emaresi düşünüyorum yok ya. sacını benim gibi kısaltsın memeleri bastırsın saklayarak giyinsin. boyu uzun değil kısa bi cocuk olarak takılır valla hiç sırıtmaz. yuz hattı bi 2 rutusla halledilir. sesi sıkıntı ama. biraz antrenman yaparsa olur. ya ne düşünüyorum ben. Allah yaratmıs da keske oda arkadasım normal biri olsa idi.
ne hormonmus bu arada. bu kadar etkiliyormu
O iğrençlik ne kadına ne de erkeğe yakışmıyor! İnsan ter koktuğunu bilmez mi ya? Madem b. k gibi koktuğunu da biliyorsun neden kol altı deoderant vs yanında taşımazsın ki?
Bugün metrobüste kapının yanında otururken oldu bana abla bie geçti yanımdan bayılacaktım
Acildeyim serum yiyorum 🥲
İçine bir şey kattı turuncu tüp
Evet pis kokuyordu
İnşallah 🥲
hep söylüyorum bimde herkesin bütçesine göre parfüm deodorant var bunlar yoksa evinde bir yeşil sabunun vardır hafta da 2-3 kez yıkansa böyle olmaz iğrençler gerçekten bizim iş yerinde de var böyle insanlar burnumuzun direği kırılıyor
aynen öyle
Cevap
22Cevap
kusasımmm eglir erkeği kadını farketmez :) arabada evde ofiste parfüm rolon taşırım en sevmediğim şeydir pis kokmak kokandanda nefret ederim egoya binmiyorum o yüzden :)
Kesinlikle en sevmediğim insan türü kadın erkek fark etmez bi insan ter kokmamalı
Hiç haz etmem irlite oluyorum böyle insanlara
Her dakika parfüm sıkan ben bende çok takıntılıyım bu konuya
Bakalım hemen hanfendi kokuyor musunuz
Ohh
@elmmaass Bilemedin çık
Duş almayıp deodorant kullanmazsa yani :D
Erkek nasıl kokuyorsa, aynı şekilde
Sarisin beysz tenlimi bu kadin
Onlar cok kokuyormus esmerlere gore
Sen kokan 8nsani gormedin mi
Carsaflimiydi 😁
O nedemek be
Kadınlar ter kokuyor mu harbiden?
Hayallerim suya düştü.
Sen kokma tamam mı..
Kadının hastalığı olabilir bunu kimse bilemez vajina da akıntı gibi sağlık durumunu kimse bilmez durumda
Denk geldim bir kaç kere uzak durmaya çalışıyorum
Rahatsızlığı vardır yargılamayın hemn
Uzaklaşıyorum genelde
Ter ve ağız kokusuna hiç sevmem
Otobüs her gün bunlarla dolu
Kadının teri eşek ölüsü gibi ya.
Kadın? Yani burada neden kadın cinsiyetinin kötü kokması garip geldi bir erkek kötü kokabiliyorsa kadında kokabilir gayet normal tabii hijyenik değil orası ayrı ama kadının illa cinsiyeti yüzünden iyi kokmak gibi bir yükü yok.
Yazın çok oluyor maalesef
O kadar değilde dikkat etmiyorlar
çok kötü bir durum gerçekten
soruyu okumak bile midemi bulandırdı
Ruhlarınız leş.. ter kokmuşsunuz çok mu
sakıncalı bir durum
gerçekten çok çirkin
Normaldir kokar yani
yıkansın
kadınn piside kötü oluyo
Belkide bedensel bir rahatsızlığı vardır
Hayatım kararıyor.