AKP
CHP
İYİ PARTİ
ZAFER
MEMLEKET
YENİDEN REFAH
DEM
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Neden Ak Partiyi destekliyorum?
CHP : Cumhuriyet tarihi boyunca, hatta Osmanlı'nın son zamanlarından itibaren ülkenin rantını yiyen, kanını emenlerin dahil olduğu, halkın omuzlarına basarak yükselen elit kesimlerin, çakma aristokratların partisidir. Bu yüzden ülkenin gelir seviyesi yüksek bölgelerinde hep bu parti desteklenir. Çünkü bunlar elindeki "rantı" halk ile paylaşmak istemeyen kan emicilerden oluşan bir zümredir.
İYİ Parti: Devlet Bahçeli'nin MHP ile mafya ilişkisini kesme girişimlerinden sonra, ülkücü kılığında, her türlü pisliği yapan ahlaksızların toplandığı, bir anlamda MHP den "rantı" kesildiği için kovulanların, kaçanların toplandığı bir partidir. Yöneticilerini tek tek incelerseniz, ya uyuşturucu mafyası, ya çek senet mafyası, ya silah kaçakçısı hilal bıyıklılardan oluştuğunu görürsünüz. Kısaca ülkeyi mafyaya teslim etmek isteyenler buyursun desteklesinler.
Zafer P: Bu halkın tarihinde hiç olmamış ırkçılık kanserini ülkeye yaymakla, tüm Türk tarihi açısından telafi edilemez zararlar veren bir partidir. Irkçılık dışında hiçbir ideolojisi olmayan son derece tehlikeli bir partidir. Kişisel kanaatim ise oldukça farklıdır. Ümit Özdağ gibi istihbarat ajanı yetiştirmekte uzman ve iyi bir profesörün, böyle bir parti kurması beni şaşkınlığa uğratmıştır. "Peki neden?" sorusunu kendime sorduğumda aklıma ilk gelen, fetöcüler tarafından katledilen Necip Hablemitğlu'nun Köstebek isimli kitabında anlatılan İlluminati'nin kuruluş amacına benzer bir amaçla MIT (devlet) tarafından kurulduğudur. Zira ABD tarafından kurulan Illuminati örgütü, toplumdaki marjinalleri bir araya toplamak ve kontrol atında tutmayı hedeflemektedir. Bu partiyi destekleyenlere baktığımızda da aynı yapıyı görüyoruz. Ortalıkta başıboş dolaşan ne kadar sokak serserisi, cahil ve düşünemeyen apaçi varsa bu partiye sempati ile yaklaşıyor. Kısaca, sokakta torbacı olma ihtimali olanları kendine çeken bir parti.
Memleket : CHP den farklı olarak Atatürkçü olan, ancak hemen hemen aynı ilkelere sahip olduğu halde devlet yönetecek kabiliyette olmadığını, yaptığı stratejik hatalardan anladığımız, el alemin piyonu olmaya müsait bir partidir. Kendine hayrı olmayanın bu halka hiç hayrı dokunmaz.
Y. Refah : Güldürmeyin beni :D :D :D . Adam utanmasa "ben hırsızlık için, rant için bu partiyi kurdum" diyecek. Sen kiim, rahmetli Erbakan kiim... Dolu babanın boş oğlu.
DEM. Demokrasiyi suistimal eden kürt milliyetçisi, faşist bir partidir. Parti yöneticileri kürt vatandaşlarımızın, yolunacak tavuk olduğunu çoktaaan fark ettiler.. Tezgah böyle güzel işliyor. Daha fazlasını beklemeyin.
Ak Parti : Özellikle yerel yönetimlerde ciddi hatalar yapmasına rağmen (bu partiyi en çok yıpratan kesim), Atatürk ilkelerine en yakın hareket eden partidir. Sanılanın aksine, dindar değil, seküler bir partidir. Bunu Anayasa ve kanunlarımızda yaptıkları birçok değişikliklerden anlayabiliriz. Medeni hukuk, kadın hakları, militer devlet yapısının yıkılması, yetersiz olmakla birlikte sosyal eşitlikteki ilerleme, vs. Bunun yanında, ülkemizde muhafazakarlıkla bağdaştırılan ancak gerçekte tüm medeni ülkelerin hukukunda olan yasaların çıkarılması bu parti döneminde olmuştur. Geçmişteki farklı nedenler ile adalet sisteminde adeta bir çöküş yaşanmış olsa bile yakın zamanda toparlanacağını ümit ediyorum.
Özetle, diğer siyasi partilerin genel durumları ile karşılaştırdığımızda, "yetmez ama evet" diyebileceğimiz tek partidir.
Fatih Erbakan'a kurban ol! O tamda babasının oğlu.
Boş yapmışsın
Cevap
3Cevap
Chp'nin hâlâ bir baltaya sap olabileceğini düşünüyor ya insanlar çok gülüyorum :)
Şimdi Akp'li diyenler doluşur :) halbuki parti falan da tutmuyorum he :)
seks partisi :D
En iyisi
başkasına vercem
Zafer partisi 🤘🤘
Vermem hiçbirine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?