Olaya erkek bayan değil de etik açıdan bakmak lazım
Deprem için toplanan yardımlar ile önce kendi yaralarımızı sarmadan böyle bir projeye geçmek henüz erken
On ilimizde binlerce vatandaşımız evsiz ve işsiz bu soğukta yaşam mücadelesi verirken henüz enkazlar daha kaldırılamamış ve verilen sözler yerine getirilememişken bence çok erken
Tabiki uzayda da söz sahibi olmalıyız teknoloji de de ona sözüm yok
ama bence erken
Bir de yerli malı dedik p13 blue max aldık 3 kamera değil tek kamera çıktı sonra reklamına diğer kameralar aksesuar yazmışlar
ayrıca bataryası 1 yıl içerisinde şarj tutmaz oldu ve sesi de ilk zaman çok iyiydi şimdi zor duyuluyor
O yüzden telefon alacak arkadaşlar Yerli düşünüyorsa
Casper ve General mobile tercih edebilirsiniz diğerlerini tavsiye etmem
Bu durumu Türkiye özelinde değerlendirmek daha mantıklı olur. Böyle konularda bencilce ve duygusal yaklaşmak yanlış olur. Öncelikle bu olay Türkiye için ilk deneyim ve ilk deyimler de erkekler egemendir bu durum gayet normal diye düşünüyorum. Zamanla deneyim kazanıldıkça kadınlarda söz sahibi olacaktır ve olmalıda.
Kadınlar başvuru yapmamıştır belki. Eğer bir kadın bir gönderi paylaşırsa bakın ben başvurdum ama benim yerime Tuva Cihangir'i seçtiler dese o zaman hak verirdim sana ama şu an için bir kadının başvurduğunu sanmıyorum. 🤣