AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bizim erkekler kendinden güçlü olduğunu düşündüğü kadınla yapamayacağı kanaatinde o yüzden saçma sapan bir sürü neden vardır :D
Ama bu kadınlar kendileri gibi aslan gibi çocuklar yetiştirir😀😀
Bu da tamamen kafa yapısıyla alakalı işte insan önce kendini geliştirmeli ki nedene göğüs gersin. Dön bir bak ki bizde kaç kişi doğru düzgün gelişmiş :D
Kimse o kadar erkeğin içinde bulunan kadını eşi yapmak istemez
Toplu tasima da da okullarda da tek kiz ogrenciler oliyorbublar edepli olduktan sonra ne önemi var
Kadin kendini koruyorsa hicbir problem yok
İkisi çok farklı
Erkekler mantıklı düşünür kadınlar gibi ne para, nede ünüforma takıntıları var
Mantıklı dedgn cinsellik mi oluyor
Senjn ne kadar mantıklı oldugun da ortada kardesim...
Aynen
kadınlar paranın ünifırmanın ya da kariyerin derdinde olduğu için erkekler bunların peşiden değil ayrıca kadın asker sayısı zaten az. kalkıpda evlenmek için kadın askermi arayalım sizin gibi?
Valla ben asker koca istemem ben kocam meslektaşım olsun isterim genelleme yapma
istisnalar kaideyi bızmuyorsa genellenir. meslektaş diye diretmeninde bundan farkı yok
Meslektaş doye diretmiyorum meselektqsim olsun isterim fakat gidio bir pilota da aşık olanilirim belli olmaz ama meslektas olsa os konusunda da bana yardimci olur dert dinler yol gosterir diye deidm
evet pilot :D verdiğin örnek bile belli :D
Rastgele bir meslek uydurdum bundan bile bir sey cikartmaya çalışmayın o zaman copcu doyom temizlik görevlisi diyim yabi baska bir meslekten diyim buna da bir sey bulacaksiniz ama...
yok yok bulmam nasılsa olmicak şey :D
Aslında bu bir ön yargı kimse o kadar erkeğin içinde bulunan bir kadını kolayca tercih etmez ama kadın kendinden emin ve kendini koruyabiliyorsa neden tercih edilmesin bence makul
Hangi evrende oluyor bu?
Bu evrende
hım...
erkekler kadınlardan daha akıllı çünkü
Ayn
Askerlik erkek işi olduğu için olabilir.
Oradaki kadinlar da ayyh ojem bozulduuu diyen kızlardan değil hepsi aslan gibi oluyor gerektigi zaman kadın gerektigi zaman aslan oluyir delikanli oluyor ve boyke kadinlar kendileri gibi aslan çocuklar yetistirir😀😀
Ama sonuçta kadınlar. Evrim askerlik yeteneklerini erkeklere bahsetmiş durumda bence. Cinsiyetlere biçilen roller farklı
Türk askeri kadını demek kadın asker demek galiba
Evet sjsjsk😅😂
Kadın asker bulsam havada değil gökte kaparım kim istemiyor
Çok zahmetli