https://youtu.be/-B4BkTgpHWI?si=MuI0z_bpqNq1hKuo
Anlamayana biraz çrevriteyim sözleri. Yemen'i bombayalıp işgâl etmeye kalkan Duuflara söyliyorlar
"Kkrala ve embesil oğluna (Suud'lardan bahsediyor) söyle,
Ölülerinizi Telegram üzerinde gösterecez
Vatanımızın sınırlarını RPG ve Çek silahlarıyle belirledik
Kadir-i Mutlak adına safflar halinde Suud ve Amerikalılara saldıracaz
Petrolünüze viski karışırsa nasıl güçlü olabilirsiniz"
Müthiş adamlar ya. Bayılıyorum. Terliklerle mşlyar dolarlık Suud, BAE ordularını patates edip yolladılar. Bugün İsrail'e karşı tek savaşan da Yemenliler.
Anlamayana biraz çrevriteyim sözleri. Yemen'i bombayalıp işgâl etmeye kalkan Duuflara söyliyorlar
"Kkrala ve embesil oğluna (Suud'lardan bahsediyor) söyle,
Ölülerinizi Telegram üzerinde gösterecez
Vatanımızın sınırlarını RPG ve Çek silahlarıyle belirledik
Kadir-i Mutlak adına safflar halinde Suud ve Amerikalılara saldıracaz
Petrolünüze viski karışırsa nasıl güçlü olabilirsiniz"
Müthiş adamlar ya. Bayılıyorum. Terliklerle mşlyar dolarlık Suud, BAE ordularını patates edip yolladılar. Bugün İsrail'e karşı tek savaşan da Yemenliler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Filistinliler kadar Müslüman degiller mis cünkü bombalanmalarina takan yok.
Belki ölen Müslümanlarida takan yok, sadece Israil düsmanligi var.
Hiç alakası yok. Yemen Arap coğrafyasındaki tek sosyalist iktidara sahip ülkeydi bi ara. 2014'teki Komisyonda basbayağı laikliği savunuyorlardı.
İsrail'in işgâline düşman olmak islam meselesi değildir
Haklısınız. Yemen, Güney Lübnan delikanlı çıktı bir tek. Onlar da İran eksenli olduğu için böyleler. 1979 öncesinde bu iki ülke de Amerikanın köleleriydi.
Araplar iyi savaşçı diye düşünüyorum Arabistan dan İspanyol sınırına kadar diğer taraftandan da Çin sınırına kadar dillerini, kültürlerini ve dinlerini yaydılar diye düşünüyorum.
Hayır savaş bitmiyor orada diye düşünüyorum neden arapları bu kadar övüyoruz bu sitede
Öyle çıktı ya. Bütün araplar bir değil gerçekten.
Araptan delikanlı falan olmaz.
Kendi hallerinde ve cesur bir izlenim bırakıyorlar
Arap= korkak
Tersini kanıtladım burada.
Genel olarak böyle mesela Türkler genel olarak cahil şimdi bir türk zeki olsa tüm Türkler zekimi oluyor hayır
Cehaletle zeka farklı şeyler. Araplar Amerikan işgallerine direndiler yıllarca.
Bağdatta bomba patlayınca, çevredeki esnaf patlayan yerden kaçmak yerine, patlama noktasına koşuyorlar.
Bu cesaret isteyen bir şey.
Peki Suriyeliler hakkinda ne düşünüyorsun Suriyeliler korkakmı yoksa delikanlımı?
Suriye'de 10 yıl boyunca ABDnin ve Türkiyenin desteklediği teröristlere karşı savaşıp düşen onbinlerce asker var.
Oradan kaçanlar, ya terörist cihatçı ve aileleri, ya da gerçekten kaçmak zorunda olan kadın ve çocuklar.
Evet. Aynen öyle. Esad da aslanlar gibi direndi. Ama ABDnin hedeflerine yataklık eden AKP rejimi, şimdi mğlteci barındırmak karşılığında Avrupadan para alıyor.
Bunun suçlusu Araplar değil
Esad şu an Rusya'nın kuklası olmuş durumda peki esadın amacı ne Suriye'yi tekrar eski günlerine mi götürmek istiyor ne istiyor esad
Rusyanın kuklası demek foğru değil. Esad zaten İsrail ve Amerikan emperyalizmine karşı tavır alıyordu. Bu yüzden iigal edildiler. Rusya çok sonra sahaya indi. İyiki de indi.
Bana göre Suriye iç savaşı çok önceden planlandı asıl amacı türkiyeyi yıkmak. Suriyelileri şiddetle Türkiye'ye gönderdiler Suriye'nin istikrarını azalttılar YPG-pkk kolayca o bölgelere yerleşti şimdi Amerika Avrupa YPG-pkk ya destek veriyor Türkiye'nin doğusundaki toprakları hemen koparmak istiyorlar bu sayedede büyük İsrail kurmak daha kolay olacak