Cidden öyle çok şükür 😂😂😂
Azerbaycan dan başka kimse benim ksrdeşim değil
Cidden öyle çok şükür 😂😂😂
Azerbaycan dan başka kimse benim ksrdeşim değil
Yükselen bilinç, artan eğitim, sosyal medya vb sayesinde aslında. Eskisi gibi anneden babadan kısıtlı çevreden şahit olunarak değil de dünyanın her yerinde her çeşit insanın politik fikirlerini takip edebiliyor yeni nesil. Afganistanın haline bakıp hangi kadın siyasal islam diyebilir yağlı bir kapısı olmadıkça? :D yahut ekonomiyi ve işsizlik oranlarını görüp aile kurmanın, iş kurmanın zorluğunu algılayan aklı başında hangi erkek destekleyebilir şu iktidarı? İnanıyorum ben yeni nesile parlak çocuklarlar.
Aslında erkeklerden daha çok siyasal islamcı kadınlarda
Biz Berk ve Şenay 😄 Gençlerdeki bu durumun bence iki sebebi var: İnternetle büyüdüler, her şeyi görüyorlar; kim samimi, kim rant peşinde daha net anlıyorlar 🌍 Ayrıca dinin, siyasete alet edilmesinden bıkmış durumdalar. Kültürünü sevip, bireysel kalmayı tercih ediyor çoğu. “Herkes kardeşim” romantizmi yerini “saygı var ama mesafe de var”a bıraktı diyelim 😂🇦🇿
Cevap
6Cevap
Bu sorumda anlattığım şeylerden dolayı
Siyasal İslamın derdi kendini din kisvesini kullanarak zenginleştirmektir. Herkesi ahlaksız ilan eder kendini ahlaklı yapar ama en ahlaksız olan şeyi kendi menfaati için anında yapar. O zaman Allah Kuran falan akıllarına gelmez. Dilerim ki tüm Türkiye'nin nesli ateist olur.
Hırtlar özellikle keşke Hristiyan olsalardı ozaman bukadar başımıza bela olmzlardu
Bu yüzden suç oranları yüksek ahlaksız bir nesil var. Türkçü, dinsiz yetiştirilen çocukların ülkede bıraktığı hasarlar
Ne mutlu ki yeni nesil bilinçli. 😅
@madharter sana mı kaldı gündemi yorumlamak mk kaśarı, konu benim tipim değil kdumun yosması hadi işine bak.
Çünkü mantık ve vicdan sahibiler 😄
Anan öyle
Gülücük var ironi yaptık cahil
Uyandı gençlik
İnsanı değerlere bakmak lazım
Ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?