İnşallah Özgür Özel kazanır ben onu tutuyorum diyeni gördüm, İmamoğluna rakipmiş. Bu adamlar oy kullanıp benim kaderimi belirliyor ya bu ülkede ben buna deli oluyorum işte.
Seninle ayni görüşte olmayana cahil diyen sen ne kadar aydın olduğunu sanıyorsun binbir çeşit insan ve başka fikirler olduğunu kabul edip saygı duymayı daha ogrenememissin git kendini eğit boş yapma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
chp olur
bu şıkların sonuçları ne kadar doğu çıkar. sadece İstanbulluların oylaması lazım.
Doğru diyorsun İstanbul da olmayanda oy verir şimdi 🙄
bir seçenek de onlara eklenmeli sanırım. daha sağlıklı sonuç olur
Boş ver aman öylesine sordum uğraşamam ya öylede yapsan burasi boş bir platform
bu cümleye kesinlikle katılıyorum. boş platform.
👍👍
Araştırma Ankara ilinde 3800 katılımcı ile 24-26 Ocak 2024 tarihleri arasında yüz yüze gerçekleştirilmiştir. @orc_arastirma
• Mansur Yavaş: %43,7
• Turgut Altınok: %40,9
• Cengiz Topel…
Kısaca Turgut Altınok başa geçecek.
İnşallah Özgür Özel kazanır ben onu tutuyorum diyeni gördüm, İmamoğluna rakipmiş. Bu adamlar oy kullanıp benim kaderimi belirliyor ya bu ülkede ben buna deli oluyorum işte.
AKP nin talan etmesini önlemek, yandaşlarına peşkeş çekilmesini görmemek için
Hiçbir aday bana yakın gelmiyor. Hayvanlara kim merhamet edecekse ona vereyim.
Imamoglu 5 yıldır tatil yaptı kesinlikle ona oy vermem.
Bir Memurun senede 30 Gün tatil hakki var, daha fazlasi yok. Su AKP'nin zihinsel zayiflar icin uydurdugu palavralari düsünmeden sayiklamasaniz.
Ee 30 gün neyine yetmiyor? Siz doyumsuzsunuz ve imamoglu İstanbula bir şey yapmadi o yüzden gondercez onu
30 günden fazlasini yapmiyor zaten, yapamazda konu bu. Dünyada bir cok cahil millet gördüm ama su AKP secmeni kadar kafasi calismayani göremedim.
Ee o zaman 30 gün olayına neden takıldın ne yapsaydık selahattin serbest kalsın diye kemale mi oy verseydik?
Seninle ayni görüşte olmayana cahil diyen sen ne kadar aydın olduğunu sanıyorsun binbir çeşit insan ve başka fikirler olduğunu kabul edip saygı duymayı daha ogrenememissin git kendini eğit boş yapma
Dm den biaey sorabilirmiyim
İmamoğlu'na vereceğim
Bu sitenin alayı zaten CHP li değişik dolu
🤣🤣🤣 1 tanesinin 10 hesabı var
İmamoğlu hariç herhangi biri
Akp oy vermek vatana ihanettir
İstanbul'da olsaydım imamoğlu derdim
Dem de aday çıkartıyor
Murat Kurum
Zafere