arkasında devlet desteği olmadan elinden geleni yaptı. bundan önceki son 20 senede İstanbul iktidar desteği ile dönüyordu. Ekrem kazanınca destekler çekildi.
Kişiliğiyle ilgilenmiyorum benim için icraatları önemli. Şöyle bi baktığımda Ekrem vaad ettiği şeyleri yapti diyemeyiz tam hep yarım birakti. O yüzden vicdanına göre hareket et de kişisel duyguların yüzünden kul hakkına girme. Adamlar çalışıyor.
Evet ama ne bileyim ne yaparlarsa yapsınlar sırf akpyi sevmediğinden ve mülteci-ekonomi sorunlarından dolayı onlara asla oy vermezsin gibi hayatın boyunca 😀
son belediye seçimleri ve son milletvekili seçimine kadar hep ak partiye verdim. Ama bu zihniyette giderlerse asla oy vermem. milletin ekonomisi kötü. barınma sorunu var ülkede.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bu yüzsüz İstanbul hariç herşeye pis burnunu sokan tipe oy yok. İstanbul'da 5 senede iyiye giden tek şey yok.
Murat Kurum özünde iyi biri ama oyum Ekrem'e
Nedenn?
tayyibi sevmiyorum. Murat gelirse belediyeye Suriyelileri alacak
Off saçmalama
kesinlikle söylediğim gibi olacak. umarım kazanamaz. Ama Meral akşener destek vermezse Ekrem başkanın işi çok zor. Allah yardımcısı olsun.
Ekremin hiçbir icraatı yok ama.
arkasında devlet desteği olmadan elinden geleni yaptı. bundan önceki son 20 senede İstanbul iktidar desteği ile dönüyordu. Ekrem kazanınca destekler çekildi.
Yanlış düşünüyorsun. Tayyibi sırf mültecilerden dolayı mı sevmiyorsun?
hem mülteciler, hem ekonomik durumlardan dolayı
Ben de bayılmıyorum akpye ama Allah için icraatları belli. Ekremin hiçbir icraatı yok her şeyi yarım bıraktı.
Hangi ilçede yaşıyorsun
Yani haklısın ama hizmetlerini de yok sayma
Esenler
bak ne güzel soytarı Tevfik başkanınız var :D
Yoo adam çalışıyor bu parti ne yapsa size yaranamaz 😏😃
çok itici biri
memleket neresi? yaş kaç
Kişiliğiyle ilgilenmiyorum benim için icraatları önemli. Şöyle bi baktığımda Ekrem vaad ettiği şeyleri yapti diyemeyiz tam hep yarım birakti. O yüzden vicdanına göre hareket et de kişisel duyguların yüzünden kul hakkına girme. Adamlar çalışıyor.
Boş ver
murat kurum olmasaydı asla ak partiye vermezdim. ama Murat olunca fikrim değişebilir.
binali olsa yüzüne tükürürdüm şerefsizin
Peki Allah için bi şey soracağım CHP'nin AKP kadar günümüzde icraatı var mı?
Yani onu ben de sevmiyorum 😃
Chp yi desteklediğimi söyledim mi? akparti 25 yıldır iktidarda.
Evet ama ne bileyim ne yaparlarsa yapsınlar sırf akpyi sevmediğinden ve mülteci-ekonomi sorunlarından dolayı onlara asla oy vermezsin gibi hayatın boyunca 😀
son belediye seçimleri ve son milletvekili seçimine kadar hep ak partiye verdim. Ama bu zihniyette giderlerse asla oy vermem. milletin ekonomisi kötü. barınma sorunu var ülkede.
Ama diğerleri gelse düzelecek mi sanıyorsun daha çok batıracaklar. Akp icraatları var hem 😒
AKP seçenekler arasında en iyisi
vay ak parti sempatizanı vay :) burdan oy mu topluyorsun :) kadın kollarında mı çalışıyorsun yoksa :)
Yoo vicdanımın sesini dinliyorum icraatları ortada sonuçta sen de biliyorsun ki 😆
Saçmalama fanatik akpli değilim
kiralar düşsün tüm akrabalarımı akpartiye oy vermeye ikna ederim. benden sana 50 oy çıkar :D ama imkansız bir şey bu
Hahaha bana oy vermeye yanlış bi tabir oldu? Neyse senin vicdanın rahatsa diyecek lafım yok.
vicdanım o kadar rahat ki anlatamam. okul iş neler yapıyorsun?
Tayyip babanın manevi kızıyım dermişim 🤣🤣
İmkansız olan nedir bu arada?
kiraların düşmesi.
hergün en az bir kişi ölüyor kira kavgasından dolayı.
ev sahibi veya kiracılardan biri ölüyor hergün
Zor evet ama fırsatçılar arttırıyor yönetim de bunu durdurmaya yönelik çalışmalar yapmalı iste 🤷♀️
boş ver murat ı ekrem i
sen neler yapıyorsun
İstanbul ahalisi değilim ama ben olsam ikisine de vermem.
Nedenn
Murat Kurum zaten rezil bir insan, sadece salda gölüne yaptıkları bile ortada.
Ekonun hobisi de pkklı sanatçılara konser düzenlemek.
Himm
Zafer partisine
ldp ye vereyim bu sefer
Buğra Kavuncu
O hangi partinin adayi