Ekrem İmamoğlu
Murat Kurum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İmamoğlu karşısına sokak köpeği çıkar ona veririm oyumu
İmamoğlu çok tehlikeli İngilizin kullandığı bir maşa.
KESİNLİKLE ama KESİNLİKLE şans verilmemeli
Lan sen İstanbul sel altında iken ingiliz büyükelcisi ile ne konuşuyordun?
Allah uzun ömür versin millet böyle satılmışş aşağılıklardan çok çekti Halen çekiyor
Ben Karadenizlidir vatanseverdir diye verdim ama hayır bitti o iş. Hoşçakal eko yallahhh Tasman ingilizin elinde TÜÜÜÜHHH 😡😡😡😡
Her fikre saygım var ama saygılı yorum yapalım
Selam hanfendi bir de Murat Kurum denen şahısa bakmak lazım. Bu adam imar barışı denen şeyin öncülerinden.
İmar barışı denen şey üst üste konmuş tuğlalara tapu vermek. 6 şubatta binlerce insan öldü o evlerde. Deprem tehlikesi olan şehre depremde binlerce insanın ölümüne sebep olan birini getirmek intihar sanki.
@kafeinsiz bence de aynı zamanda 25 yıl İstanbul'u 22 yıl ülkeyi yönetenler bu adamlar yapsaydı herşeyi
Murat kuma toki meselesin gıcığım emekliye dalga geçer gibi ondan bundan borç alsın diyen birine istanbulumu emanet edicez azmi beye oyum
Teşekkür ederim
İnşallah İmamoğlu derler.
Hükumet ve bakanlık gücünü kullanarak belediyelerin işini zorlaştırıp seçim zamanı da tam tersi bunların gücüyle öne çıkıyorlar.
Adil bir rekabet yok.
Kesinlikle katılıyorum
Oy hırsızlığına mani olunur isde İmamoğlu alır götürür kimse Kuruma oy vermez çünkü mütahitlerin adamı.
Rica ediyorum abı
Cevap
17Cevap
Vallaha ben olsam murat kuruma veririm ekremden iyice gıcık kapmaya başladım.
Neden
Ekrem imamoğlununda hataları var cok müthiş bir belediye başkanı diyemem çoğu şeyi küçük Tayyip. Ama sağdaki badem bıyığa da asla vermem
Gerçekten ya bu seçim de insan kararsız mesela ben Ankara 'da yaşıyorum geçen seçim Mansur Yavaşi destekledim, ama 5 yılda tek yaptığı doğalgaz yardımı et yardımı kırtasiye yardımı oda sadece sosyal yardım alanlara proje yok. Tamam akp meclisin çoğunluğu ama oda çıkıp demiyor.
Onunla ilgili de soru var.
2024 Ankara büyükşehir belediye başkanlığında kime oy verirsiniz? ↗
Ben gecen secim ekreme attim bu sefer kimseye atmayacagim yani istemiyorum kim gelse ayni diye dusunuyorum secimden seçime millet hatirlaniyor baska bisey yok
Murat kurum tabiki
Neden takipten çıktın?
Ekrem İmamoğlu
İstanbul da oy kullanmayacağım.
Sağdaki mafyaya benziyor
Imamoglu tabiki.
Türkiye de yaşamadığım için kimseye
Azmi Karamahmutoğlu'na
İkiside değil azmi Karamahmutoğlu
Murat Kurum daha iyi geliyor
Al birini vur ötekine.
Tabiki o