Akp ülkeyi nerden nereye getirdi niye akp yi sevmiyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Herhangi bir kabul görmüş uluslararası endekse bakın. Her konuda daha geriye girmişiz ya da geride kalmışız.
Akp den önce hiçbir şey yoktu akp geldi her şey geldi Allah razı olsun ondan
Fikirleri ancak fikirlerle yok edebilirsin. Böyle küfür ederek adamı sadece "Ben haklıyım bizi çekemiyorlar" dedirtirsin.
Haha nasılda kuduruyor 😃 gerekirse soğan ekmek yeriz reisimizi yedirtmeyiz 🙏🙏
Kardeşim bu ne gibi biliyor musun? Bir babanın kızı esk*rt olmuş ama baba diyor ki "Kötü yola düşmüş ama olsun bak eve ne kadar şey aldı" demesi gibi.
AKP yapıyor ama gerçekten gerekli şeyleri mi yapıyor? 1'e yapılan şeyi 100'e mi yapıyor? Yaparken çalıyor mu? Birilerinin malına çöküyor mu? gibi bir sürü soruyu kendine sor
Hdp yle işbirliği yapan ce-ha-pe ye oy verecek kadar m*l değiliz heralde ya da babası darbeci olan ümit Özdağa oy verecek değiliz. Erdoğanla son gaz yola devam lozant bitti zaten kaynaklarımızı çıkartıyoruz teker teker Allah reisimizi korusun sizi anlıyorum ama elbet bu günler geçecek Allah bizi sınıyor
Abicim eyvallah sana CHP'ye ver demiyoruz zaten. Ama daha düne kadar terör eylemleri yapan HÜDA-PAR'la da ittifak olan AKP'de terör konusunda hiç masum değil. Gerçekten dürüst, yalan söylemeyen, terörle iş birliği yapmayan, çalmayan çırpmayan partiler de var onları destekleyin.
AKP 20 senedir iktidarda. Cumhuriyet ilan edildiğinden beri her 4 günden birinde AKP iktidardaydı zaten. Daha ne kadar süre vereceğiz. Ayrıca sizi Allah ile kandırıyorlar. Allah'a iman eden birisi hiç 1001 odalı sarayında, günde 20.000.000 TL harcayarak, halkı sınanırken kendisi şatafat içinde yaşar?
"Ey insanlar! Allah'ın sözü gerçektir. Öyleyse, dünya hayatı sizi aldatmasın! Sakın aldatıcı sizi Allah ile aldatmasın." ( Fâtır - 5 )
Kafam karıştı kime oy versem acaba?
Mesela Liberal Demokrat Parti (LDP) diye bir parti var dostum. Tavsiye ederim. Tertemiz, insan dostu, yalan yok, terör yok, akılcı politikaları var ve bol bol özgürlük var.
Sus lan bende yeni ekran kartı almıştım bayada para verdim şimdi harcadığın parayı senden telafi edecem seni cimere şikayet ettim 1 hafta sonra evine polisler gelince ozaman onlarada küfür edersin artık 😃 abim de akp'de çalışıyor oda bana çok yardım olur
Haydi 80 TL yi hazırla bana almaya geliyorum 😅
E kardeşim burada saçma konuşan sensin
Ne olursa olsun ben sana ve ailene küfür etmedim ama sen bana ve aileme küfür ettin
Neyse gel barışalım boş ver siyaset yüzünden kavga ediyoruz
♥️♥️♥️
Şikayeti iptal ettim
Merak etme yani
Herkes sevmiyom diyor ama seçim zamanı oy atıyorlar?
Çünkü onlar çocuklar fake hesap açıyorlar bak 2023 te sosyal medyada çoğu kişi CHP yi destekliyordu ama bak seçimde Erdoğan kazandı
Vatanını sevmeyen AKP'yi sevmez.
Demekki sevmiyorlar bu vatanı
Doğru nereden nereye getirdi
O zaman tl nin değeri neydi, şimdi ne?
Buzdolabımız yoktu akpeden önce kuyruklar vardı yağ kuyrukları doğalgaz bile yoğudu😅
Aynen akp geldi herşeyi çözdü akp zamanında uzaya bile çıktık cennetlik adam allah ondan razı olsun 🙏🙏🙏
Din kardeşleriniz olan suriyelileri inşallah evlerinize alıyosunuzdur
Kardeşim iha siha ekiminden ve diğer şeylerden daha önemli onlar bizim canımızı koruyor biraz sabret Allah bizi sınıyor elbet bu sıkıntılar geçecek
Suriklermi koruyor canını anlamadım
Trol yapıyosundur
😬.
Aynen akp olmasa su içemezdik
sevmesem de ona veriyorum , diğerleri hep kötü
Suriyeli kardeslerini de seviyorsundur
@KızlarıSevenAdam ewet seviyorum neden sevmiym
Sen sev
Bitirdiği icin