Diğer Kavun sevmeyen var mı? Uğultu Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Canlar bu kavunu sevmeyen var mı ya? Bu nasıl birşeydir nasıl bir koku, tattır anlamıyorum. Dünyadaki her meyve bir yana kavun bir yana. Sizide dünyanın en zor seçimlerinden biriyle bırakıp gidiyorum. Kavun Karpuz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kavun sevmeyen var mı? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kavun yerken midem bulanıyor ya, küçücük bir ısırığı bile dakikalarca yutmak için uğraşıyorum.😂 Karpuz candır👍 2 0 Yorumla
asdasdavsfsd Takip Et Xper 2 Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Kavun baba! Çünkü çekirdeği yok lanet olsun karpuza, bir feyz alamadı şu kavundan. 0 0 Yorumla
çaresizbirgenç Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 603 cevap paylaştı. sevdiğim tek meyvee 1 0 Yorumla
RestalFox Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kavun ve karpuz sevmem çünkü midemi bulandıyorlar 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar