Güncellemeler
+1 yıl
Bu saldırı Epstein davasını unutturmak ıcınde olabılır. Gündemi degıstırdıler bır anda.
Biranda operasyon basladı neler oluyor?
Bir yandanda Rus savas gemılerı akdenıze dogru harekete gecmıs.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
cıkcık, aşağılık devletler, katil it sürüsü bombalasalarda kazanamayacaklar, imanlı bir orduyu hiçbir güç yenemez bunu Gazze'den anlayamadılar mı halen. Yemene destek vermeyen her sözde İslam ülkesine lanet olsun çıksın
Ortadoguda fısek patlamasını beklıyolarmıs ıste bı anda nolduysa karıstı demek kı hamasta kasıtlı yaratılan bı bahaneymıs
Jeffrey Epstein dosyaları ifşa oldu. O gündemi değiştirmek için saldırmış olabilirler mi?
O çocuk ıstısmarı ve fuhus dosyalarında İngiltere Prensınden tut, clıntona kadar, hatta stephan hawkıng bıle var dıyor lar...
Bu dosya yayıldı seneler oncesınde de vardı hıcbısey olmadı bı sekılde ortpas edılır amac bı gozdagı vermek ortadoguda kımse onlardan ızınsız kendı bıldıgını yapamaz bunu gosterıyolar ıkı saat bombaladıkar gıttler
Sen bayagı akıllısın ya neguzel gundeme hakım bırıyle konusmak. Sureklı ask mesk konusan ınsanlar dan gına gelmıs tı
Kafa dagıtmaya gırıldıgınden sıteye az cok denk gelıyo bazen gundem kısmı one cıkmıyo pek o yuzdendır,
Geçen yemen abd savaş gemisini vurmuştu misilleme yapmislardirda olay artık büyür
Yine vurmuslar. Yemen savunma bakanı acıklamıs. 1 amerikan gemisi batmıs.
Ticaret yollarını husiler taciz ateşi ve saldırı yaptığı için 4ulkenin desteği ile saldırı gerceklestirdigini açıkladı az önce, mantık olarak savaş olmasin ama ulusal ticari şirketlerde zarar gorduklerini söylemişti o yüzden saldırı duzenlenmis
Ne alaka ya?
Sanırım Yemen'de yapılanma var diyerek saldırı başlattılar. Ortalık iyice karışacak. Eğer Ruslar da dahil olursa, vah ki ne vah...
Bu ekonomide çıkmaz umarım parçalarlar bizi
😱😱
Herkes 3. Dünya savaşını merakla bekliyor. Çıksada geberip gitsek...
Bittik battık aboo
ne zman oldu bu ya ben de işteyim calisyorum da
Şu an vuruyorlar Yemen'in baskentı Sana 'yı
evet baktım yemek molasina çıktım neden ne oldu da bu durma geldiler ki anlayamadim