Güncellemeler
1 yıl
Biriniz mantıklı şeyler yazın biri sadece erkeklerin başı yanıyor demiş aynen yukarıdan atılan rokette testeron seviyesine göre düşüyor zaten. Diğeri ahlaksızlar ölsün demiş ahlak ne alaka, biri başlamazsa... Ederim demiş. 🙄 Taktik falan verin üst kattan beypazarına torpil koyup düşmana atarım gibi falan
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Savaş çıkarsa hemen buluşup güçlerimizi bir araya getirelim, tamam mı
Savaş bitiyor
Suriye'yi fethetmek uzereyiz
Osmanlı dönecek ve barış gelecek
Gtümüze don alamıyoruz Halepi falan boş ver savaş çıkarsa ne yapacağız onu düşün
😅😅
Valla savaş cikarsa napacaz kız doğru diyor
@Berat_krc savaşacaz tabiki
İyide nasıl? Tweet mi atacağız, beypazarına torpil koyup düşman askerine mi fırlayacağız ne yapacağız?
Soran ayvayi yedik şimdi işte
@Berat_krc niye
Öyle hissediyorum
@Berat_krc neden işte Beypazarı yüzünden mi?
Beypazarı'nda nolmuş
@Berat_krc gazoz işte, mineralli su. İçine topik koyup düşmana atma fikrimden dolayı mı ümidin gitti demek istedim yani Beypazarı yerinde duruyor bir şey olmadı.
Bundan galiba biz korkak bir milletiz gibime geliyor ne kadarda 15 temmuzda gostermis olsakda
@Berat_krc yok be herkes kırık deli cesareti var. Herkes atlar tank, tüfek demeden ama böyle karambole girmekte uygun değil taktik lazım bize atıyorum eve Askerler geldi ellerinde silah var o an nasıl kurtulabiliriz ki? Max yüzüne deodorant sıkarım veya bıçak çekerim.
Coktan taranmis olursun o anda zaten turkiyryi gercekten hic iyi günler beklemiyor millet askla kafayi bozmus ama akjfjsjdjd
Oda olacak insani bir duygu ama keşke ülkecek bilime daha çok önem versek, mühendisleri yurt dışına kaçırmasak eğitim sitemi değişse
Ülke olarak okuyan biryere gelemiyor
@Berat_krc zaten öyle işte değişmesi lazım bunun vardır bir yolu ben o yolu arıyorum şu an
Afferim kiz sana senden ümitliyim
umarım çıkma :(
nerdesin
Adres belirteyim ama başkent (!)
şehir sordum ztn detay değil
Belirtmeyeyim olacaktı ironi yaptım zaten
Rahatla , olan erkeklere oluyor
Ne alaka abiciğim ne alakaaa
Füzeyle ne alakası var 2. Sınıf Ortadoğu ülkesi değiliz füze gelmez bize merak etme HSS’ler sağlam. Cepheye gidenler açısından demiştim
Ya değilse? Erkeklere örgü falan örüp kara fatma gibi örgütlenmryecek veya meydanda halide edip gibi konuşma yapamayacak mıyız yani
Kara, hava, deniz harp birincisi kadınlar çıktı ayrıca.
Ben onu mu demek istedin çarpıtmayın , sivil halk olarak bu görevi erkekler çoğunluk olarak üstleniyor ya hani
Triplere girmeyin hemen , mantık kullanın
Ya savaş çıkmazsa anasını Z*keyim bize işler mi
En önden seni yollayacağız abi söz ilk kurşunu sen at bizim semtte
Ahlaksızlar geberir gider inş
Onlar nr alaka savaşta onlarla birlikte bizde karambole gitmeyelim en azından sonuna kadar direnelim bunun içinde yaratıcı doğal taktikler verin diye soruyorum
Korkutucu ya
Ortadoğu'da değiliz
Kutupta mı?
Hayır Trakya da Avrupa da
Tamam %20lik kısım sadece. Avrupa olmaya merakın nedir? Ayrıca şu an resmen açık hedefleriyiz görmüyor musun başladılar emreni soykırımı , İzmir'de yapılanlar naraları atmaya. Rusyada o şekilde yanı başımızda terör devleti kuruldu resmen büyük bir tehdit altındayız ve bizim bizden başka kimsemiz yok iktidar zaten Gazi Mustafa Kemal Atatürk ne dediyse zıttını yaptı olan onlara olmaz esad gibi bir köşeye kaçarlar olan gariban Türk milletine olur.
Avrupa merakı değil avrupaliyim zaten ailem yüzyıllarca Bulgaristan da yaşadı ordan Trakya ya geldi kendi adıma konuştum avrupaliyim diye ab pasaportum da var
Nerede yaşıyorsun?
Veya nerede büyüdün ayrıca Avrupadan göçmüşsün yani Avrupalı olmuyorsun azıcık okusan keşke. Bu arada kimsenin dili, dini, ırkı, yönelimi umurumda bile değil ben sadece tehdit olarak gördüğüm şeylere ses çıkarırım. Türk hissetmiyorsundur değilsindir ama genel geçer bilgileri değiştirme lütfen ülkenin büyük kısmı ortadoğuda, belli kesimi Avrupada bu yani.
Ben ülkeden bahsetmedim kendimden ailemden bahsettim ailem 1500 lerden beri Bulgaristan ve Romanya da yaşıyor 80 lerde Kırklareli ne yani yine Avrupa ya geldiler
İsviçre de yasoyorum ab pasaportum olduğu için
girl math
🤣
hahdjahsbsjsjsks