Bu alev öyle bir alev ki, sıçrıyor
önce gazze sonra yemen
umman hava sahasını kapattığını söylemiş
onlarda saldırıya geçtiğinde bu sefer farklı devletler,
konu İran'a geldiğinde gerekirse yönetimi indirirler ve İran'ın nükleerleri konuşmaya başlar,
oda olursa rusya çin bu sefer avrupaya müdahale etmeye başlar yukarıdan yukarıdan
bunu gören abd'de rusya çini durdurmak için bir şeyler yapmaya başlar
3. dünya savaşı topyekün başladığında sanırım hepimizin sonu geliyor olacak.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yemen son 10 yıldır derin bir iç savaşın içinde ve 5 farklı taraf var, her tarafı başka bir ülke destekliyor siz yeni mi fark ediyorsunuz? Bana göre tırnak ucu kadar konuşmaya hakkınız bile yok sizin, daha dün sosyal medya dan Yemen'in bombalandığını görüp duyar kasan ve son 10 yıldır hiçbir bk bilmeyen kişiler nasıl bu konuya müdahil olabileceğini zannedebilir? Dün öğren bugün insanlara akıl ver, ne güzel memleket be. Rusya - Ukrayna savaşını da 8 sene sonra duyarsınız o zaman, gerçi onlarda Müslüman olan bir taraf olmadığı için sıkıntı yoktur.
şşşşt.. yavaş.
müslümanlık ne alaka, ve niye bana hakaret etmeye başladın sen?
dünya kızışmaya ve stratejik ihtiyaçlarını terör örgütleri yerine kendileri dahil olarak çözmeye başladı, ekonomik hamleler yerine dümdüz savaşa giriyorlar önce ukrayna sonra gazze şimdi de yemen ardından umman her yerden bir fitil yakılıyor ve bunu normal karşılaman benim değil senin cehaletini gösterir.
bir dahakine sözlerine dikkat et aksi taktirde yasal işlemler başlatacağım hakkında baştan uyarayım seni.
Hala şimdi de Yemen diyor, zaten 10 yıldır karışık orası dünyadan haberiniz yok diyorum, Ukrayna ve Gazze olaylarından önceleri karışıktı, ilk orası karıştır diyorum hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz değil mi? Birde tehdit etmez mi, karşında 18 yaşında çocuk yok 34 yaşında hak hukuk nedir bilen biri var haberin olsun, ben yemem o çocuksu numaraları. Neye hakaret denir onu da bilecek bilgi donanımına sahibim kafanı yorma sen.
yorumunuz beni aşağılıyor ve tahrik ediyor, sizi tehdit etmiyorum açıkça uyardım beni aşağılamayın ve tartışma adabınızı koruyun diye, madem hala devam ediyorsunuz uyarımın boş bir uyarı olmadığını umarım yakın zamanda anlamış olursunuz neyse bu konu tamamen hukuk ile alakalı bunun üstünde durması gereken avukatım ben değilim
konuya gelirsek yemenin uzun süredir sorunlar yaşamadığı ve sanki yeni şeyler yaşıyormuş gibi algısına sahip olmanız benim suçum değil bu tamamen siz bakış açınızın eseri, uzun süredir yeterince bölge kaynamışken sırf bu sebepten yenisi ekleniyor, yarın suriyede bu sebeplerden dolayı sorunlar ortaya çıktığında "zaten suriye karışıktı" diye mi bakıcaksınız yoksa ortadoğuyu ve dünyayı kaynayan bir volkanik dağa benzetip "ne zaman patlayacak" diye mi bakıcaksınız?
işte bu bakış açısı size tehdidin gerçekliği konusunda uyarıcı olacaktır.
Zaten söyle Diyim sana kıyametin büyük olan ilk alameti bir nefes almadan daha yakın
Sonumuz hiç iyiye gitmiyo