Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile 6 ülkenin vatandaşlarına vize muafiyeti sağlandı https://t.co/1Nyc7CYFPo
— Habertürk (@Haberturk) December 22, 2023
Türkiye'den 6 Ülkeye Vize Muafiyeti

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile 6 ülkenin vatandaşlarına vize muafiyeti sağlandı https://t.co/1Nyc7CYFPo
— Habertürk (@Haberturk) December 22, 2023
Türkiye'den 6 Ülkeye Vize Muafiyeti

Ülkelere bak hepsi tepemizde ki ülkeler. Sırf yatırım yalakalığı için yapılıyor. Turistik vize veriyoruz adamlar gelip vatandaş oluyor arsa alınca. Helal bize valla.
Ülke ekonomimiz bize o imkanı vermediği sürece tüm sınırları açsan ne bkuma yarar? Gidip ne yapabilirsin veya gidebilir misin acaba?😏 Herifler her sene bizim ülkemizde BEDAVAYA tatil yapıyor, biz bu ekonomiyle tatil için nereye gideceğiz; Mozambik, Kamboçya, Kenya'ya mı?😏
Cevap
23Cevap
Amerika olabilir
Hepsi tutsa neye yarar paramiz yok ki pegasustan ucak bileti alalim. Ya onu gec pasaport cikartacak parasi yok milletin hadi onu cikardi diyelim pegasus diyom pegasus ondan alacak parasi yok halkin. Neyse en fazla millet bahcesine gider otururz sonra eve geliriz.
Zaten bize değil. Türkiye'ye geleceklere.. turistlere.
Haklisin ben soru başlığına değil habere odaklandım.
Adamlar bizim ülkemizde vizesiz gelebiliyor ama biz onlar ülkesine gidemiyoruz
Şehit verdiğlğimuz gün pkk'yı besleyen ülkelere 90 gün vize kaldırıldı. Rezillik. O kadar kaçak varken bize vize muafiyeti uygulanmaz.
Kanada isterdim. İsviçreye de isterdim ama gectiğimiz günlerde 3 günde schengen alarak bir miktar şov yaptım 😅
Uanbiz gitmek istesem dünyanın şartı ama Avrupa dahil dünyanın bir çok ülkesine direk pasaportla giriş. Yol geçen hanıyız
Düzeltme
Yani biz gitmek istesek, yüzlerce şart koşarlar ama onlar gelmek istese pasaportu olması yeterli. Yol geçen hanıyız
Japonya neden yok? Ne olurdu Japon güzellikleri ülkemizi ziyaret etse de Türkiye güzelliğe doysa. En iyisi ben Japonya'ya gideyim
Vize muafiyeti olsa sanki asgari ücretle çalışan gidebilecek. Mahalle yanarken saçını tarayan biri vardı. O söz tam bu habere göre
Ne hevesle açtım şu haber var ya püüüüüğğğ. Kanadaya ve amerikaya vizesiz gitmek isterdim
Arap ülkeleridir neresi olacak ya da Afrika'nın yamyam kabilelerine
Bulgaristan ve Yunanistan olaydı iyiydi, Amerika, Japonya falan aşırı uzak ve bize pahalı kaçar
Türkiye zaten yol geçen hanı oldu. Ver parayı gel, geç...
Fragmanı izliyoz filmi çekiyorlar sonra şükür yasiyoz diyen bir ulkedeyiz ne olsa razıyız biz
Gidemeyecem icin şu olsun bu olsun diyemiyorum bedava da versen bana yaramiyor
Japonya hariç İstediğim ülkeye vizesiz gidebiliyorum. Japonya için vizeyle uğraşmak istemezdim
Kanada
Los Angeles
İtalya
Rusya
Güney Kore
Kendi ülkemde gidemediğim şehirler var onlar gelip gezsinler !
Arap ülkeleri ulan nereden nereye Erdoğan bizi Arap bok çukuruna attı keyif sürüyor
İngiltere, Kanada, Almanya. Gitsek de dönmesek 😂
yalaka lavuklar memleketi satıyor
Turkiyeye gelenin aklini s2yim
türkiye diğer ülkelerde yaşayanlar için mükemmel bir yer. sadece bize yaramıyor burası
öyle zaten
Hayaller Avrupa getçekler ortadoğu 😂😂
İsviçre olsun.
Tayyip'in ülkesinde sıradan bir gün
tahmin ettiğim gibi araplar :D
İskandinav ülkeleri
Biz serbest bıraktı onlar değil farkındasın dimi
Heryer
İtalya
Kamboçya
3 cu sinif ulkelerdir acmaya gerek yok :)
Ben gitmek istiyorum
Farketmez
Sırbistan önde
İtalya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?