ben buna rusyanın planı abd nin aptallığı israilin kibri diyerek özetliyorum.
devler yıpratıcı her şeyi kullanmaya başladı birbirine karşı.
ben buna rusyanın planı abd nin aptallığı israilin kibri diyerek özetliyorum.
devler yıpratıcı her şeyi kullanmaya başladı birbirine karşı.
Saudi Arabia-Qatar-BAE-Mısır ve Türkiye ortak bir politika geliştirip uygulamazsa, tek akılla yönetilmezse dünyanın yüzde 80 nine hükmeden bir grubun en fazla yıl sonu hedeflerini tutturmasına engel olursun. Bu stratejiler geliştirilirken sorun çıkmayacağı öngörülmüyor. Bizden daha acımasız olduklarından bunu kullanıyor. Hz. Musa ırkçımıydı? Asla. Hz. İsa kendi kelamını İncile soktu mu? Asla? Hz Muhammed S. A. S, bir hatasını gördük mü, işittik mi? Aslaaa. Rabbim kendisine inanmayan insanı yarattı. Herkes bu şekilde bir hümanizme sahip olmayı öğrensin. Zalimle mücadelede de adaletten şaşmamalı.
marifetname adlı eser var 1200 lü yıllara ait, orada geçen şeyleri bi oku istersen şuurun açılır. hz ali diyor ki amerik diyarı kurulacak 50 parçadan oluşacak, sokaklarında iblis hakim olacak. iblisin dini orada doğacak gibi şeyler yazıyor.
gerçekten de öyle dünyaya dayatılan her türlü kanun vs oradan yayıldı tüm ülkelere. para ekonomi herşeyin merkezi orası. iblis daha napsın kurmuş sistemini sağlam şekilde. yahudileri ve ABD yi merkezi yapmış.
Cevap
3Cevap
Müslüman gruplar dediğin terör örgütleri... Onlar önceden beri ABD ve İsrail'i düşman görüyordu
Yesinler birbirini
belli ki okumamışsın açıklamaları ekleyeyim,
abd ve israilin paralı askerleriyle uğraşmayacağız artık, nihayet onlarla karşı karşıya geldik dediler.
Kim dedi
Teröristler
teröristler teröristlerle savaşıyor bunda bir problem göremiyorum
Dünya finans sistemi bizdeyken bu dediğin de ülkeler protesto dan ileri gidemez. Hizmetlerine devam edecekler.
ABD ve İsrail bunu ne kadar umursuyor sence?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?