Mezarlıklara gelen zamlar dudak uçurtuyor. İstanbul’da mezarlık fiyatları 4.470 TL den başlayıp 69.770 TL ye kadar devam ediyor. Haberi görünce aklıma direk gelen şey yatacak yerimiz var mı oldu 🥹
Eğer ki ölen kişinin yakınları cenazenin gömüleceği yeri kendileri seçmeye kalkarsa semt ve yer olarak şuraya gömmek istiyoruz derlerse elbette bu fiyatları ödemek zorunda kalırlar. Fakat belediyenin tahsis ettiği bir yere cenazeyi gömmeyi kabul ederlerse cenaze yakınlarının belediyeyi ödeyecekleri fiyat 1.500TL gibi ufak bir rakam aslında. Belediye bir iki yer seçeneği sunuyor Cenaze yakını ise bu seçenek arasından mezar ziyareti yapabileceği en yakın olacak yeri seçme hakkına sahip
İnanır mısın düşündüğüm en son şey olabilir. Hatta hiç düşünmedim bile. Ben öldükten sonra beni sokakta bırakacak halleri yok yani milletin. Bulurlar bi karış toprak :D
Şaka maka geçen sene bunu düşündüm. Acaba şimdiden mezar alsam mı diye sonra paramın olmadığını hatırlayıp maaşımla alırım dedim ve genel haber.. Neyse ya en kötüsü ölmeden biraz toprak kazar hıpıs diye atarız kendimizi
Ben öldükten sonra ne yapayım mezarı :D isterse yaksınlar beni isterse mumyalasınlar isterlerse de denize atsınlar umurumda bile değil. ölmek için para mı vereceğim
Allah herkese hayırlı ölüm nasip etsin ama bu kadar da olmaz ya ölüden bile menfaat sağlıyolar yazıktır günahtır. Sağlığa bari çare yok insanların yattığı yere saygı duyun
benim anlamadıgım istanbulun yerlisi yokki bir insan evladı neden İstanbul'da ölüpte insanbulda gömülmek ister benim çevremde en azından hiç olmadı ölen kendi topragına giresun bartın samsun diyarbakır herneyse kendi topragına gömülür
Nereye gömüldüğümün hiçbir önemi yok. Deniz görüyor mu, boğaza bakıyor mu? Ne gerek var saçma sapan düşünceler. En ucuz boş mezar yerini alırım, bitti gitti.