Kişilik & Karakter Mezarlığınız nasıl olsun? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Benimki pembe olsun! 🎶 Pembe bir mezarlık gördüm rüyamdaÂşık cesetler şekerden tabuttaGezinirken ciğerim doldu bir andaÇürük çilek kokusuyla Mezarlığınız nasıl olsun? Cevapla Çil Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. öldükten sonrası pek umurumda değil 1 0 Yorumla
ŞiRiLa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Öteki tarafta mezarın rengini sormuyorlar jfkdl daha önemli sorular var mesela.😂 1 2 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Aşkolukta zirve olcam sjsjssj hmm varsa tüm mezarlık pembe olsun aşkolara özel sksjssjsj Yorumla ŞiRiLa 1 yıl Haha olsun be aşko 💫👏😂 Yorumla
sentinustmofficial Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Sade.Sonuçta ölünce mezarın bir anlamı kalmayacakÇelik tabut yapan var vbHerkes aynı toprağa giriyor aynı yere gidiyorMezarlığın süslü pusluDemir çelik olsa ne yazar 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ölünce pek önemli değil yatacak mezarımız bide dua edenimiz olsun kafi 2 3 Yorumla Power_MAN 1 yıl Amin abi ben dua ederim sana. Her mezarlıktsn geçince ediyorum Yorumla Gof34 1 yıl Eyvallah kardeşim dua edenlerin çok olsun Yorumla Power_MAN 1 yıl Amin Allah razı olsun abi Yorumla
Power_MAN Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 776 cevap paylaştı. Hiç önemli değil nasıl olduğu , nasıl öldüğüm ne götürdüğüm önemli 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Bunun pek önemi yok ki!!Renge takılmam normal, sıradan bir mezar olsun.. 1 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Onu bizimkiler halleder ya. Öldükten sonra neyleyeyim mezarın şeklini şemalini? 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. fark etmez. ben öldükten sonra isterlerse yaksınlar shshdh 1 0 Yorumla
ladymelo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 839 cevap paylaştı. Karaca Ahmetten istiyorum bir tane ayırayım da çok pahalıya da Aşiyan tepeleri offffffffffff 1 0 Yorumla
VuR-KaN Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 892 cevap paylaştı. sen yeterki öl dünyanın en güzel pembe mezarını şu an sipariş verebilirim. 0 6 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Ne beddua ediyorsun be, insan ölme, çok yaşa der 😒 Yorumla VuR-KaN 1 yıl knk mezar çok güzel ya, düşündüm aslında ama pembişlerin içinde hayal ettim seni tabi içide kuş tüyü hepsi pembe yastıklar filan o kadar ciciş şeyler düşündüm ki.. hem çok masum olcan o durumda. Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Ama yeter ki öleyim? 🙄 Yorumla VuR-KaN 1 yıl knk seni ancak sev yaşamını ister, ben mezar derim xD Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Bir gün çevrendeki herkes ölür de bir başına kalırsan görürsün o zaman. Duygusuz. 🥺 güle güle. 😤 Yorumla VuR-KaN 1 yıl sen sewim olsan sana ömrümü veririmde deilsin ki. duygusuz demen çok kırdı beni :(( Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Bakir ölürsem mezarımı vajina şeklinde yaptırıcam. 1 2 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Çarpılıp gidicen şimdi sksjssjs Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Hedef belirtme sus Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Mezar taşıda 🪦 olmasın sonuçta çöp olacak beden 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Hiç farketmez, düştüğüm yere gömsünler. 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Öldükten sonra farketmez olmasads olur 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Fuşya pembesi 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Nefret ettiğim mekanlar. 0 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bilemiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
öldükten sonrası pek umurumda değil
Öteki tarafta mezarın rengini sormuyorlar jfkdl daha önemli sorular var mesela.😂
Aşkolukta zirve olcam sjsjssj hmm varsa tüm mezarlık pembe olsun aşkolara özel sksjssjsj
Haha olsun be aşko 💫👏😂
Sade.
Sonuçta ölünce mezarın bir anlamı kalmayacak
Çelik tabut yapan var vb
Herkes aynı toprağa giriyor aynı yere gidiyor
Mezarlığın süslü puslu
Demir çelik olsa ne yazar
Ölünce pek önemli değil yatacak mezarımız bide dua edenimiz olsun kafi
Amin abi ben dua ederim sana. Her mezarlıktsn geçince ediyorum
Eyvallah kardeşim dua edenlerin çok olsun
Amin Allah razı olsun abi
Hiç önemli değil nasıl olduğu , nasıl öldüğüm ne götürdüğüm önemli
Bunun pek önemi yok ki!!
Renge takılmam normal, sıradan bir mezar olsun..
Onu bizimkiler halleder ya. Öldükten sonra neyleyeyim mezarın şeklini şemalini?
fark etmez. ben öldükten sonra isterlerse yaksınlar shshdh
Karaca Ahmetten istiyorum bir tane ayırayım da çok pahalı
ya da Aşiyan tepeleri offffffffffff
sen yeterki öl dünyanın en güzel pembe mezarını şu an sipariş verebilirim.
Ne beddua ediyorsun be, insan ölme, çok yaşa der 😒
knk mezar çok güzel ya, düşündüm aslında ama pembişlerin içinde hayal ettim seni tabi içide kuş tüyü hepsi pembe yastıklar filan o kadar ciciş şeyler düşündüm ki.. hem çok masum olcan o durumda.
Ama yeter ki öleyim? 🙄
knk seni ancak sev yaşamını ister, ben mezar derim xD
Bir gün çevrendeki herkes ölür de bir başına kalırsan görürsün o zaman. Duygusuz. 🥺 güle güle. 😤
sen sewim olsan sana ömrümü veririmde deilsin ki. duygusuz demen çok kırdı beni :((
Normal sıradan.
Bakir ölürsem mezarımı vajina şeklinde yaptırıcam.
Çarpılıp gidicen şimdi sksjssjs
Hedef belirtme sus
Tâbikideee pembiş ahaha 🎀slayyy 💅💅💖💞🎀
Mezar taşıda 🪦 olmasın sonuçta çöp olacak beden
Normal mezarlık olsun ya
Rahat olsun bari ölünce Rahat edelim😔
Asansörle inilsin mesela.
Öldükten sonra mezarımı düşüncem
Hiç farketmez, düştüğüm yere gömsünler.
Öldükten sonra farketmez olmasads olur
Farketmez
Fuşya pembesi