Yüksek memur rütbesindeki Hafize Gaye Erkan'ın önerisi ise sosyal konutların arttırılması. Erkan, bir insanın birden fazla evi olmaması gerektiğini söyledi.

Yüksek memur rütbesindeki Hafize Gaye Erkan'ın önerisi ise sosyal konutların arttırılması. Erkan, bir insanın birden fazla evi olmaması gerektiğini söyledi.

Merhaba, bu haberi sabah da gördüm. Ülkem adına üzüldüm sadece yani bu kadar yüksek maaş alan ve devleti yöneten insanlardan biri olan birisi nasıl kendine ve bütçesine uygun bir ev bulamaz ki? Çok acı bir şey gerçekten. Bu kadar üst tabakadan olan insanlar böyleyse gelir durumu daha düşük olan insanlar ne yapsın yani gerçekten çok ama çok kötü günlerden geçiyoruz diye düşünüyorum.
Konutları arttırma fikri milletin vergisinden hüpletmez mi? Sadece soruyorum 😃 bir şeyleri arttırınca çözüm bulunacağını zannedeceğimiz yerde tek derdimiz ₺’yi arttırmak olsa bütün dertler çözülmüştü. Bu düşünceyle asgari ücrete zam yapınca refaha kavuşacağımızı sanan düşünce aynı düşünceler
Ev arzı yok diyorlar, ev arzı neden yok acaba? Demirin tonu, çimentonun tonu kaç para olmuş. Bugün en kücük dairenin satış fiyatı İstanbul hariç 2 milyon. 11 bin lirayla 2 milyonluk daireyi nasıl alacak bu insanlar memurlar dahil çalışan nüfusun yarısı asgari ücretle çalışıyor.
Cevap
14Cevap
kiralar yüksek
Bugün ev sahibi çık dese şehir değiştirmek zorundayım, o kadar. Hatta komple sokakta da yaşamaya başlayabilirim çünkü her şehir artık pahalı. Günümüzde ortalama bir maaş bırak geçinmeyi kira için bile yeterli değil
Komedi bir haber olmuş bu🤣 merkez Bankası ve kira çok yan yana gelecek bir durum değil, daha fazla detaya gerek bile yok...
Bu haberi gordum gercekligine inanamayip arastirdim. Ne yazik ki dogru. Ulkedeki paranin patronu bile bunlari diyorsa vay haline insanlarin.
Reis eskiden bahceliye asist yaptjrip kendi gol etiyordu. Simdi bahceliyle arasi bozuk diye buna pas attirmis bakalim nasil bir gol atacak. Milletin evine malina goz dikti zoaten krasini belli etti de ne yapacak ta alacak cok merak ediyorum
Türkiye de işler onun sandığı gibi yürümüyor. Siyaseti mutahitler finanse ediyor. O yüzden ucuz konuta ulaşım mümkün olmaz.
Çok Gariban bi arkadaşa benziyor destek için toplanalım yardım edelim yeter ki kendi evinde otursun 😂
Ek ödemeler hariç brüt 161 bin lira maaşı varmış. Yürüsün gitsin o zaman
Başkan bulamadıysa asgari ücretle çalışanı siz düşününüz
Benim oturduğum mühitte 15.20 bin valla bu hanımefendiye de üzülecek değilim
konut sorunundan istifa edip amarigaya gider neyim pek güvenemiyorum da
Konya beni bitirdi 1+1 11 bin maasimin yarısı kiraya gidiyor abi deniz manzarası olduğu için mi bu kadar pahalı dedim diye ev sahibiyle nerdeyse kavga edecektik ama sonradan alttan aldım şükür yoksa 13 falandi ötekiler😄
asgari ücretlemi çalışıyyormuş yoksa yalı villa falan mı bulamamış?
yalı bulamamış o zAMAN
yalan haber olur mu öyle şey Amerika'da üst düzey sirketlere danışmanlık vermiş çalışmış dolar kuru 28
İzmirde yaşıyorum ve buralar pahalı
Nerden baksan yalan maaşı ne kadar acaba?
Banka hesabında kim bilir ne kadsr var bıraksın bu işleri
O bile kiralar pahali dedi
Bunlar eğleniyor milletle ya
Akıllı kadınmış. Sonuna kadar boykot.
en az 10k
Anca konuşurlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?