Kiz arkadasimla ev bakiyoruz. Eve ilk giristeki sartlar emlak depozit fazla pesin kiralar bizi zorluyor.
Bizde ortak yere bakalim diyoruz.
Evine ortak ev arkadasi arayan platformlar guvenilirmi sizce?
Kiz arkadasimla ev bakiyoruz. Eve ilk giristeki sartlar emlak depozit fazla pesin kiralar bizi zorluyor.
Bizde ortak yere bakalim diyoruz.
Evine ortak ev arkadasi arayan platformlar guvenilirmi sizce?
Şöyle söyleyeyim, maddi en ufak sıkıntı çekmediğim ev arkadaşlarım oldu. Ancak ev içinde geçinemedik. Çünkü ev ev üstüne olmuyor. Her şey mükemmel olsada bir süre sonra belli şeyler batıyor. Geçici bir durumsa bu tavsiye ederim tabi iki tarafta geçici olduğunu baştan konuştuysa çünkü sonrasında söylemekte zor oluyor. İlk ev arkadaşım bir erkekti. Lise arkadaşımdı ve bir süre sonra sıkıntılar yaşadık ve hiç biri maddi değildi. 2. Ev arkadaşım çok sevdiğim bir kız arkadaşımdı ve geçinilmesi en kolay iki insan olmamıza rağmen bir süre sonra geçinemedik. 3. Ev arkadaşım geçinmesi çok zor biriydi ve maddi sıkıntılarımız vardı, sadece gerçek bir arkadaş olduğu için en uzun süren ev arkadaşı tecrübemdi ama aynı evde olmak yinede ızdıraptı. Eğer ev kontratı senin üstüneyse iyi, değilse misafir muamelesi başlıyor bir süre sonra. Eğer ev kontratı senin üzerineyse bu seferde para verdiği için karşı taraf her türlü söz sahibi hakkına sahip olduğunu düşünüp bazen deli deli hareketler yapabiliyor. Bu yüzden ev arkadaşlığı arkadaşlık bozar. Bu bir üniversite durumu değilse tavsiye etmem. Heleki tanımadığın bir insanla asla bu hataya düşme derim. Tek yaşamak en mantıklısı. Tek göz odan olsun senin olsun. Ben tek yaşamaya başladığımdan beri şükrediyorum.
Ev savipleri ev kiralamasın bi zahmet. Insanlarin düzenini bozyuyor bazı ev sahipleri. Insanlar 10 yil yasayacagim diye ev kiraliyor onlar para icin kiralayip cikarmaya calisiyor kiracisini. Eskiden böyle bi sistem yoktu cünkü adalet korkusu vardi insanlarda simdi önüne gelen kafasina göre is yapmaya calisiyor. Ev sahipleri kiralayacaksa artik 10 yildan az kiralama yapamaz diye bi kural cikmali. kiraci isterse cikabilir diye. ya da Kiracilara özel devlet bi bina yapsin. Cünkü bu gidisle kafasina göre davranan lar devam edecek gibi. Ev sahipleride bi yil iki yil ev kiralayacaksaniz ev falan kiralamayin siz. Sonra kiracim cikmiyor diye agliyorsunuz etrafda müstehak size. Ne bekliyordunuz pardonda. Sizin düzeniniz varda kiracının düzeni yokmu. Toplum yapısı bozuluyor!
Tayyip Bey'in ev sahiplerine yaptığı işlerden dolayı böyle oluyor.
Ben de ev sahibi olarak kiracımla mahkemeligim ve çıktığı zaman ya evi boş tutar kiraya vermem veya kendi gelirimi, evimi, garanti altına almak için yıllık peşin kira, çıkma taahhütnamesi, findeks kredi notu, kefil.. vs aklıma gelen her konuyu sözleşmeye eklerim
Cevap
45Cevap
Bulmaya bulunuyor gadası
Ama acayip fahiş fiyatlar isteniyor
Evet imkansız maalesef
İstanbul eyüpte 1+1 yeni bitmiş bir dairem var isterseniz bana ulaşın.
Kira ne istuyosunuz?
2 kişi olursanız 10 bin.
Daire kacinci katta?
Yüksek giriş.
40 50 binden aşağı çıkamazsın bir kira 2 3 depozito üstüne emlakçıdan alıyorsan bide komisyon veriyorsun
Uygun fiyatlı ev bulmak maalesef imkansız gibi oldu her şey çok pahalı hükümetin şu duruma el atması gerekiyor artık
Ben de yeni kiraya çıktım güvenebileceğim biri olsa kesinlikle ben de bakardım ama kimseye de güvenilmiyor.
nolcaktı fakirsen ne işin var ist da 15 bin kira 15 komis 15 depz 45 lira bul gel işte
Sakat oluyor ama hayat şartları zor umarım iyi insanlara denk gelirsiniz
Evim var. asla kiraya vermem. boş kalması daha iyi.
Bir ara bu sitede arayan bi kız vardı buldu mu bilmiyorum
Guvenilir dahi olsa anlasilamaz bence. Zatrn 2 arkadas cikcaz diyorsun sizin anlasmaniz dahi zor olucak bir de baskalari olucak bnce hic girme o topa
Denetim yok memura zam gelse ev sahibi memur o da kiraya zam yapıyor keşke bı deprem olsa da o zalimler evsiz parasız pulsuz fakir kalsa üç sene içinde sürekli ev taşıdık durduk
Abimin evinin etrafında park, a101, manav, fitness salonu, fırın vb. Bir sürü şey var 4.5 kira ödüyor evin içide iyi evin konumu yalnis bilmiyorsam sultan beyli
Bulmak imkansız değil yani
Eski kiracıdır...
2 yıldır oturuo
kiralar cok pahali. en kotu evin kirasi bile 15.000den assagi degil. maalesef imkansizlasti
Çift depozito isteyenlerden uzak dur bende yeni ev tuttum ev sahibiyle konuşup Halletim bütçeniz düşükse ona göre uygun semtlere bakabilirsiniz
Uygun ev bulmak imkansızlaştı.
İmkansız 1 1 lere 10 15 bin tl istiyolar
Bana ahlaki gelmiyor.
Hangi semtte bakıyorsunuz bütçeniz nedir
o konuyla alakalı en yanlış yer İstanbul
Hangi semtlerde bakiyonuz
çok iyi araştırmak lazım
En cok goc veren sehir olmus İstanbul .
10 bin TL bulursan direkt uçarak atla.
İstanbul bitti artık bence yaşanmaz orada
Okul üniforması giyebilirsiniz
İstanbul'un nerelerinde bakıyosun