Anadolunun türkleştirilmesi saçmalığı?

Atatürkün türkleştirme politikasına göre Türkler orta Asyadan gelip anadoluyu fethetmiş. Tarih derslerinde yalnızca Türk tarihi ve türklük anlatılıyor. Ama anadoluluların dnasında Türk olmadığı çıkıyor. Demek ki türkler Anadoluyu fethetmiş islamlaştırmış ve türkleştirmiş. Türkçe konuşuyorsun çünkü bu dil sana Osmanlı Devletinden kalmış. Bu sırada eski anadolu dilleri doğu yunan lehçeleri ölmüş. Soyumuz Türk olmadığı halde neden kendimizi Türk hissetmek zorundayız. Neymiş atatürk demiş ki kendini türk hisseden herkes türktür. Yok öyle bir şey bir millet çıkıp desin ki biz kendimizi japon hissediyoruz, japon olmazlar. Biz anadolulular da Kendimizi Türk hissedince Türk olmayız. Allah seni ne yaratmışsa o ırkını Allah seçiyor sen seçemiyorsun çekik gözlü değilsin orta asyalıya benzemiyorsun bu kadar. Neden her gün andımızı zorla okutuyorlar. Anadoluda doğdum ve Anadoluluyum bundan gurur duyuyorum kendimi Türk hissetmiyorum. Ülkemizin 14 bin yıllık zengin tarihini çöpe atıp atatürkün yaptığı yalan tarihe inanmak çok saçma değil mi. Dışarıdan biri benim ülkemin tarihini kültürünü değiştirmeye çalışsa ona tapmak yerine ondan nefret etmeyi tercih ederim. Dünyada tarihi olmayan tek ülke Türkiye her ülkenin tarihi milattan önce başlıyor Türkiyenin ki ise toplam 600 yılcık Osmanlı ve Atatürk arasında kalıyor.
Anadolunun türkleştirilmesi saçmalığı?