sokak röportajlarında nedense herkes açım açım deyip duruyor. Dayımda açım diyor sürekli akp hükümetine veryansın ediyor ( asgari ücretli kendisi ) ama bindiği araba 120 bin tl.
bu nasıl açlık :D?
bu nasıl açlık :D?
120 binlik arabayı alana kadar evlatlarının yiyeceginden ne kadar kıstı acaba çalıştığı yerde ne kadar mesai yaptı ne kadar yoruldu akp hükümetine değil lafım bi çok yerde şükür bu hükümet devleti ileri götürdü fakat millet gerçekten ac değil ama inanın tokda degil
Bir kaç veya belirli kitleye bakarak böyle insanları ele almak daha saçma fikir belli çevren varsa çoğunluğun ne durumda olduğunu görüyorsundur sende iyi zengin biçimde yaşamıyorsan
Cevap
7Cevap
Sorma reno flash 91 model arabam var yola çıkıyorum trafikteki servet değerinde arabaları gördükçe hep bunu söylüyorum bende ekmek alamiyoruz diyor herkes ama trafik tıklım tıklım yüz ikiyuz ucyuz binlik arsbslarla dolu
Boş yapma bi bak etrafına her şeyin fiyatının ne kadar pahalı olduğunu anlamicak kadar gözün körse yazık kafana
dolar ve euro kaç tl ye denk geliyor baksana sen bi
Lafta hepsi işte fakiriz diyenlerin altinda en kral arabalar var ama fakirler 😂😂ekmek verin şuna
Nankörler çok abartıyorlar ama ekonomi daha iyi olmalı bu da zamanla olacaktır
Açlık falan yok. Konuşmak için konuşan var. Dünya kadar iş var iş beğenen yok. Laf olsun diye fakirlik kasanları kaale almıyorum
Özellikle muhalif konuşanların röportajlarını yayınlıyolar. İzlenmek için de araya biraz ak partili serpiştiriyolar video çıkıyor işte.
bize de söyle biz de alalım asgari ücretle 120 bin araç
1 ABD Doları=8,59 Türk Lirası
1 Euro=10,17 Türk Lirası
Millet 5Litre yağı en iyi ihtimalle 60 tlden alıyor.
Evet. Yinede nankör olmamak lazım. Ya 100 tlden alsaydık yağı. Hadi buna şükredelim
Seni de gömerler şimdi
Oy moy yok
Geldi aktroll
parti murti tutmuyom
Oyun büyük yeenim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?