Kahramanmaraş
Denizli
Muğla
Erzincan 😏
Hatay
Erzurum
Aydın
Burdur
Manisa
Hakkari
Osmaniye
Bingöl
Kocaeli
Eskişehir
Tokat
Kayseri
Erzurum
Konya
Denizli
Muğla
Erzincan 😏
Hatay
Erzurum
Aydın
Burdur
Manisa
Hakkari
Osmaniye
Bingöl
Kocaeli
Eskişehir
Tokat
Kayseri
Erzurum
Konya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bahsı gecen yerler zaten deprem bolgesı fay uzerı sehırler yanı surprız degıl bu adamlar bu acıklamayı yapsada bu boyle yapmasa da en azından unutulmasın dıye uyarıyolar
O kadar korkuyorum ki
Ulkenın hemen her sehrı deprem hattında olmayan yerlerdr yakınlardan etkılenıyo yanı korkmak bseyı degıstmııyo kı buyuk erzıncan depremı yasandı erzıncan depremıyle beraber tokatın bı ılcesı komple yıkıldı yıkılsn sehır tarıhınden berı 7 kez kuruldu yanı depremler hep vardı ve olacak onemlı olan kısısel olarak hazırlanabılmek ev ıcın kontrol cantalar vs baska yapabılcek bıseyımız yok
Haklısın, aklıma bir şey daha takıldı Kahramanmaraş depremi olmadan aylar önce bütün illerde deprem tatbikatı yapıldı depremin olacağını tahmin mi ettiler eğer öyleyse neden insanları uyarmadılar kafam çok karışık şu an
Tatbıkatı hep yapıyolar da bı ıse yaramıyo sorun o yanı onceden uyarmalara gelınce zaten bellı ısımler uyardı tatbıkatla yetınıldı sadece ınsanları yarın deprem olacak dıye uyaracak bı guc yok henuz onemlı olan bırılerının devamlı uyarması degl bu ınsnların her an hazırlıklı olması konutların projelerın toplanma alanlarının vs
Ya bu nedir gece gece depremde depremm insanlarinda psikolojisi bozmayin yaa
Onu bana değil bu bilgiyi ortaya süren kişiye diyeceksin.
burada soyledigin sana sana diyorummm bunuu
Tamam bana bana söyle, te Allah'ım yarabbim sanki bizim psikolojimiz bozulmuyor biz insan değil miyiz? Belki Bunun doğruluk payını bilen birisi olur da cevaplar diye paylaştım bu soruyu. Kimse sana zorla okutturmadı cevap vermek zorunda değilsin
doğru olduğunu bilemeyiz, adam yazmış eldeki verilerle. sen olacakmış gibi düşün önlemini al
Herkes tutturmuş önlemini al diye fakat nasıl bir önlem alabiliriz ki? 20 yıllık müstakil evde oturuyoruz ve Maraş depreminde ev biraz çatladı 🥺
ee daha ne sen şanslısın.. önlem al derken, mezar. yeri falan satın alın😒
Aaa şom ağızlıya bak 😂 kendime de sana da yer ayırtayım
ayırt.2 mt x 90 cm liütfen
Marmara bölgesinde olursa bende etkilenirim fazlasıyla.
Umarım hiç bir ilde olmaz 🙏
Umarım ama her zaman tedbirli olmak gerekiyor.
Naci görür mü dedi
Sanırım o hatırlamıyorum
Şenwr üşümezsoyun dediklerini ciddiye alın
Ne dedi ki
Hayır o ne diyorsa onu dinleyin diyorum bilimsel araştırmayla söyleyen tek jeolog o
Çok beklersin dedikleri bu olsa gerek
Ay umarım öyledir insanlar evlerinde duramıyor korkudan
Şimdiye kadar duyduğun en güzel "Çok beklersin" bu idi doğru değil mi 😃
Acının tatlı tebessümü 🥺 evet
Allah hepimizi korusun
Haydi hayırlı geceler 🤗
İyi geceler ☺️🤍