Sürekli aynı soruyu pylaşarak insanları paniğe yönlendiriyosun. Azcık beynin olsa depremin önceden tahmin edilen bir durum olmadığını zaten önceden bilinse bu kadar insan şu anda bu durumda olmaz
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynı soruyu sürekli soramadım daha ilk defa paylaştım oda şimdi gördüğüm için
@bmd01 bu kadar insan boşa mı hayatını kaybetti. Kim saat tarih ve şiddet tahmininde bulunabiliyor? Evet marmara depremide olacak birgün hadi gidip uyaralım öyleyse. Yağmur değil kar değil ki uydu görüntüsünden bakalm afet bu
Hepimize geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun ülke olarak zor durumdayız. Gereksiz tartışmalar strese sokmaktan başka bir işe yaramaz. @bmd01 @gizliüyeeeww
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Doğru olabilir
Sürekli aynı soruyu pylaşarak insanları paniğe yönlendiriyosun. Azcık beynin olsa depremin önceden tahmin edilen bir durum olmadığını zaten önceden bilinse bu kadar insan şu anda bu durumda olmaz
Aynı soruyu sürekli soramadım daha ilk defa paylaştım oda şimdi gördüğüm için
Bence bayanin beyni gayet yerinde. Ona bakacak olursan aralik ta uyari yapilmisti yakinda deprem olacak diye ve oldu :) elestirmeye gerek yok :)
@bmd01 bu kadar insan boşa mı hayatını kaybetti. Kim saat tarih ve şiddet tahmininde bulunabiliyor? Evet marmara depremide olacak birgün hadi gidip uyaralım öyleyse. Yağmur değil kar değil ki uydu görüntüsünden bakalm afet bu
Instagram da gördüm soru sordum zaten yalan habermiş instagram da paylaşmışlar şimdi uzatmaya gerek yok
Bi soru sordum sadece bilmiyordum sürekli karşıma çıktığı için kusura bakma öğrenmiş oldum tamam mi
Söz konusu bilip bilmemek degil kiz bir soru soruyor sen zekasindan bahsediyorsun ayip degil mi?
Hepimize geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun ülke olarak zor durumdayız. Gereksiz tartışmalar strese sokmaktan başka bir işe yaramaz. @bmd01 @gizliüyeeeww
Bakin
Bu paylaşımın suç teşkil ediyor. Emniyet e bildiriyorum
Ne alaka?
Yaptığın suç. Yalan haber olduğunu bilip yayıyorsun insanları paniğe sevk ediyorsun.
Bana arkadaşım attı şimdi o yüzden attım
Yalan haber olduğunu da bilmiyorum herkes durumunda paylaşmış bende sordum
Beklenir doğrudur dikkatli olalım yinede
Aynen
7.7 lik deprem olduysa başka depremde olur
Kimse yer zaman ve şiddet bilemez
malatya pazarcik bitti😭
nerden bekleniyormuş
Maraş'ta fay hattı kopmuş diyolar
Bilmiyorum
Kim diyoya