Kılık / kıyafet özgürlük alanı bence. Hani ödül alıyorlar ya şık olmak istiyorlar fizikleri de gayet güzel ve bunu neden saçma sapan cumhuriyet konusuna bağladınız anlamadım
sizi ilgilendirmez , siz böyle giyinmiyorsunuz diye herkes sizin gibi mi olacak bayan dekoltesiz?
başka bir dayanağı yok çünki bayan çok bilmiş
Giyinmiyorsunuz degil, giyinemiyorsunuz olacak o.
Koca ve ya aile baskisi, cirkin bir fizik nedenile giyinemiyorlar. Bu yüzden onlarin yapamadiklarini yapanlari kiskaniyorlar ve laf atiyorlar.
@Besiktas256 kime yaranıyorsun hayırdır, ben de senin gibileri çok iyi biliyorum yalakalıkta avuç içinden daha fazla olduğunu teyit edecek kadar.
Yani kendi hemcinslerinin başarılarına değilde giyimlerine sallayıp yorumda ki bazı erkeklere prim vermenden anlaşılıyor neyin ne olduğu
Adama neden yalaka diyorsun anlayamadım , sizin gibi düşünmeyen insanlar neden yalaka ya da kafir oluyor?
Meme açıp para mı dileniyorlar? yoo halk uygun görmüş ödül almışlar , gayette şık giyinilmis fizikleri de güzel
Ne var bunda?
yalaka mı kafir mi hahah son yorumuna dahi saygı duyabilirim ama şu abzn bozmasını bana savunman ironik, dm 'ni kolla :d
Cumhurriyet kadini olmak ile alakasi yok. Sacma sapan terimler uydurup kendinize olmayan düsmanlar uydurmaya calismayin.
Siz bu kadinlar gibi giyinemediginiz icin ve ya en basta bu kiyafetler icin uygun fiziginiz olmadigi icin kiskanclik krizinede girmeyin.
vallahi ölüyorum kıskançlıktan, bak yazarken çatladım ortadan iki..
Sizi avucumun ici gibi biliyorum bacim bos ver sen bunlari. Özellikle kapalilarin aciklara laf atmasinin arkasinda sadece kendi vucutlari veya kendi durumlari ile memnun olmadiklarina dayandigini biliyorum.
Bu yüzden bos yapma.
avucunun içinden daha fazlası var , sen oyalanadur
Cevap
5Cevap
Tek albenileri acmak sacmak bu tiplerin baska basarisi yok. Basit ve midem bulandirici tipler.
Dekolteli veya dekoltesiz kendine yakıştırmak önemli. Kendine güveni var ki giyiyor. Taşıyacak fiziği de var neden giymesin?
Kiskaniyorlar bacim baska bir sey degil.
Ne kadar çıplaksan o kadar cumhuriyet kadını olduğunu sanıyorlar bazı kadınlar.
Vererekte olur sorun degil
Haklısın
cuk oturmuş
Güzel yakalamışsın.
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?