üç gündür burada sefill sefill duruyor, kimse yüzüne bakmadı..
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
üç gündür burada sefill sefill duruyor, kimse yüzüne bakmadı..
Olumlu bakmıyorum. Şimdiye kadar bilinçsiz olmak hep aynı bilinçsixlikle devam etmeyi gerektirmiyor. Şimdimi başlamış yok şimdi kola içtim vs vs. diye olayı yumuşatmaya kalkıyorlar. O gün gelecek o israil Fırat ve nil arası sözde vadedilmiş topraklar nedeniyle aynı şeyi bize yapacak. Çok değil 30 yıl sonra o zaman bunlara saçma diyenlerin çocuğu ve torunlarını görmek isterdim hatta kendilerininde görmesini isterim. Ayrıca hiç bir şeyi alternatifsiz değil. Kolada içmeyi veririm ya da başka malzemelerini kullanmam. Türk malı kullanırım onların mallarını kullanmadığım için bir şey kaybetmem. Türk malına yönelerek kendi ekonomime katkım bile olur
Hiç umurumda olmaz alır içerim, yerim ülkeye sokmayacak satın almayacak üretimini durduracak devletin görevi boykotla olacak iş değil kolayı alıp yüzüne bakmayan tarım ürünlerini satın alıp onlarında yüzüne bakmasın hastanede aşı olmasın onlarda israil malı üstelik kola gibi kar payı değil %100 israilden ithal ediliyor 😆
Tüm türkiyeyi domates biber, patlıcan, havuç, salatalık, ekmek, patates vs yememeye davet ediyorum hepsi israil menşeli hybrıd tohum
Sıcaklamıştır o zaten içilmez.
hala orada
Cevap
6Cevap
Sıkıyorsa çin mallarını kullanmayı bıraksanıza hadi. Madem iş müslüman kardeşliği problemi, Doğu Türkistan'daki Müslüman Türk kardeşlerimiz için neden ses çıkarmıyorsunuz?
Çin mallarını kullanmayı bırakın hadi, boykot edin?
Kullanıyorum kullanamayada devam edeceğim bırakın bu İsrail bilmem ne şeylerini kola vs bunların hepsi ülkemizde üretiliyor ve onca kişi çalışıyor kendi kafanıza göre biseyleri boykot ediyorsunuz ama kendi insaniniza yapıyorsunuz çoğu şeyi
ye canım
ötesi warmı..
bırakın diyorsun
biz bıraktık
sen bırakma..
Herkes özgür siz bırakın
b ı r a k t ı k
onlarda özgür vuruyorrrrrrr
Şekerli diye bakılmamıştır. Şekersiz olsaydı alınırdı.
Savaş onlarca yıldır var zaten boykotu günümüzde yapılmasını saçma buluyorum. Üstelik güçlü ekonomi de yok bu firmalar çekilirse yüz binlerce işsiz insan olacak.
o kadar bebek öldürülmüyordu
Bunun bebeği, yaşlısı, genci yok. İnsan insandır. İsrail yeni mi öldürüyordu sanki komik olmayın. 50 yıldan fazla yapıyor bunu. Azı çoğu mu var hem öldürüyor sonuçta. Sırf bazıları duygu sömürüsü yapmak için takipçi kasmak için boykot diye gündeme gelmeye çalışıyor fenomenler filan o kadar. Fenomenlere inananlarda onlara inandığı için boykot ediyor. Birileri boykot demese ülkede boykot yapan pek insan olmaz bile gerçi bu halde bile pek boykot edne yok ya neyse.
kimsenin demesiyle yapmadım.. coca kola fanta sprite nescafe içtik.. pril fairy aldık, ama almayacaz..
Ben sana demedim genel konuştum. Boykot haricinde şuna da bakılmalı. Kola, süt tozu içeren kahveler, fast foodlar, bir çok paketli market ürünleri bunlar zaten sağlığımıza zararlı olan şeyler. Yabancı malı da olsa yerli malı da olsa tüketilmemeli, tüketilse bile çok nadir tüketilmeli sağlık açısından iyi değiller çünkü.
Temizlik vb. ürünlere gelirsek aslında yerli markalarımızda var boykottan ziyade şuna değinmeliyiz yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı düşüncesiyle hareket ederek davranılmalı.
Daha iyisi veya alternatifi olmadığı sürece yerli malı öneriyorum herkese.
Yüzüne bakıp bakılmaması önemli mi sizce?
Belli ki para verilip alınmış
Parayı verdikten sonra sen ha iç ha dök onlara giren çıkan olmuyor yani
içememek te önemli
Söyle düşün 😃 sen kolanın sahibisin tamam mı fabrikanın vs herneyse millet buna para verip alıyor değil mi ve sende gelir elde ediyosun peki millet buna para verdikten sonra ister içsin ister döksün şahsen benim umrumda olmaz içtikleri zaman sana bir yararı olmaz para verip aldıkları zaman yararı olur anlıyor musun
buna bn oara wermedim
ama bir şekilde aşağıdaydı bn getirdim, ama içeri sokmak içimden geçmedi..
Eskiden de almazdım , şimdi de almıyorum. Vicdanı olan da almaz . Tabi ruhu ölmüşlere sözüm yok. Onlar bile bile alırlar .
tbrk lerr..
Yıllardır devam eden savaşı yeni mi görüyorsunuz? Önceden düşünecektiniz. şu an her şey için geç
hiç birşeye geç kalmadık
Savas yillardir suruyor yeni baslamanin manasi yok. diyenlerin iblise hizmetkar olduklarina eminim ama isapatlayamam. Cunku kendileri ispatladi zaten😂😂
hiç umursamıyorum hangi marka iyiyse onu alırım
Devlet ticareti arttıracak hamleler yapıyor. Ben kalite, fiyat performans olarak ikamesi bulunmayan hiçbir şeyden vazgeçmem.
Evet İsrail malı olmayan ürün bulmak imkansız bir şey. Bende onu diyorum işte.. Neden aynı paramı kalitesiz bir ürüne vereyim? Aynı kalitede olmayan ama en azından belli bir seviyeye gelmiş ürünü müslüman alemi yaratırsa bizde onlardan alırız.
Olumsuz. Zaten yararı yok. Yararlı bir şey ihraç etmezler bu ülkeye
Az önce kola içtim
bizde içiyorduk
ama artık içmemek için direnecez..
Kullaniyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?