Herkese merhabalar
Arkadaşlar hepimizin de bildiği gibi kahve falı günümüzde fazlasıyla yaygın bakmayı bilmeyen bile bakınca cinler tarafından geçmişi görebiliyor geleceği ise bir ihtimal...
Tarot falı adı ile "kehanet kartı" sizce bununda üç harfliler ile bir bağlantısı var mıdır bakınca musallat gibi bir durum olabilir mi? Görüşünüzü merak ediyorum bakmayı bilenlerde yazabilir. Şimdiden teşekkür ediyorum.
İyi akşamlar :))
Arkadaşlar hepimizin de bildiği gibi kahve falı günümüzde fazlasıyla yaygın bakmayı bilmeyen bile bakınca cinler tarafından geçmişi görebiliyor geleceği ise bir ihtimal...
Tarot falı adı ile "kehanet kartı" sizce bununda üç harfliler ile bir bağlantısı var mıdır bakınca musallat gibi bir durum olabilir mi? Görüşünüzü merak ediyorum bakmayı bilenlerde yazabilir. Şimdiden teşekkür ediyorum.
İyi akşamlar :))
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır değildir bazen şekilleri görerek yorumlayabilirsin ama bunun için 6. hissin önemli ben böyle bakıyorum
Bir kahve falcısı olarak söylüyorum geçmişi bilebiliyorum gelecekte olacaklarıda biliyorum rüya aracılığıyla hislerimle veya gözümün önüne bir film fragmanı gibi geliyor hiç yanilmadim bu zamana kadar olur olmaz şeyleri hissedebiliyorum Tarot kartını sipariş ettim fallara zorla bakıyorum sanki Tarot falıninda cinlerle ilgisi olduğu kesin musallat ile uğraşıyorum çünkü çok uzun hikaye...
Bende fal bakarım o zaman gel deneyelim sen benimkine bak ben seninkine bakalım kim yanılacak
Bakın kahve falı kesinlikle cinler tarafından geçmişi gösterir bunda adım kadar eminim çünkü yaşadım yaşıyorum da hiç bakmayı bilmeyen biri baksa dahi geçmişi bilebilir çünkü dediğim gibi cinler tarafından gosteriliyor bakıyor iseniz bunları bilmeniz lazim
Yanlış biliyorsun 6. hissi biraz araştırmanı öneririm
Hislerim kuvvetli kalp gözüm açık ve göz perdem yırtık.
Asıl siz dediklerimi araştırın çok yanlış biliyorsunuz bakmiyorsunuz ki böyle hislere bagliyorsunuz tabiki hislerde onlar tarafından yönlendiriliyor.
Tamam işte hislerinin kuvvetli olması da fal bakmaya bir etkendir sadece cinlerle alakalı değil bu konuyı senle her türli tartışırım ben baya araştırmalarda bulunmuş biriyim
Her şey araştırmayla soruşturmayla gerçek sonuca varılmaz dininiz ayrı ise bir şey diyemem anlamazsınız çünkü.
Gözle görülen de var
Bakın beyfendi bildiğiniz üzere fal bakmak ve baktırmak dinimizce günah bunun sonuçlarıda korunmaksizin musallat doğuruyor ilk başlarda tabiki bu hislerde Allah tarafından gönderilen şeylerdir bakmak ise bir tercih kahve falına bakıyorum geçmişi şimdiki zamanı geleceği görüyorum soruları doğru yanitliyorum ve her fala baktığımda bana musallat olan cin bana yardımcı oluyor değişik gelebilir ama her falcı bilir basindan geçer gecmediyse bilemezsiniz
Hissiz zaten hiç bir şey olmaz.
O zaman bana fal bakar mısın bende sana bakıcam ben hislerimle bakıcam sende kendi yönteminle bak bakalım kim daha doğruyı söyleyecek
Şu aralar bakmıyorum ruhani varlıklar çok rahatsızlık veriyor ama daha sonra bakabilirim Instagram hesabınızı atin
Merhaba ne zaman bakarsın acaba
cinlerle içli dışlı olanların oyuncağıdır
tavsiyem uzak dur bulaşma
Bir kahve falcısı olarak söylüyorum geçmişi bilebiliyorum gelecekte olacaklarıda biliyorum rüya aracılığıyla hislerimle veya gözümün önüne bir film fragmanı gibi geliyor hiç yanilmadim bu zamana kadar olur olmaz şeyleri hissedebiliyorum Tarot kartını sipariş ettim fallara zorla bakıyorum sanki Tarot falıninda cinlerle ilgisi olduğu kesin musallat ile uğraşıyorum çünkü çok uzun hikaye...
cinlerle iletişim halindesin
ve tüm bilgileri onlar sana veriyor
ilk zamanlar hoşuna gidebilir ama zamanla sana rahatsızlık vereceklerdir
çünkü allah korkusu olan cinler insanlarla uğraşmazlar
tavsiyem hiç fal bakma ve bu musallattan kurtulmaya bak
işe kuran okuyarak başlayabilirsin
namazını kıl orucunu tut ve soğuk suyla duş yap
tahminimce sürecin sıkıntılı olabilir ve sana saldırabilirler
youtubede pelin hürman dan fikir al
www.youtube.com/channel/UC9Ioa_nCkpDPilRbmo3DXWw