Güncellemeler
+1 yıl
twitter.com/buckberi/status/1717672210205233242
twitter.com/buckberi/status/1717671014430318811
twitter.com/buckberi/status/1717667371458957556
twitter.com/buckberi/status/1725537545906172348
twitter.com/buckberi/status/1721308670749811138
twitter.com/buckberi/status/1719628445808783557
twitter.com/buckberi/status/1719558578334302472
twitter.com/buckberi/status/1719315591499001916
twitter.com/buckberi/status/1717671014430318811
twitter.com/buckberi/status/1717667371458957556
twitter.com/buckberi/status/1725537545906172348
twitter.com/buckberi/status/1721308670749811138
twitter.com/buckberi/status/1719628445808783557
twitter.com/buckberi/status/1719558578334302472
twitter.com/buckberi/status/1719315591499001916
Güncellemeler
+1 yıl
twitter.com/buckberi/status/1719163999084826737
twitter.com/buckberi/status/1720674568312848405
gibi gibi bende hesaba girdim verdiği yanıtlara tek tek baktım oradan gördüm, çok ayıp anlıyorum sana masal gelebilir inançsız olabilirsin ya da düşüncen o yönde olmayabilir bunlar çok normal,
ama bunu dile getirirken lütfen biraz saygı..
twitter.com/buckberi/status/1720674568312848405
gibi gibi bende hesaba girdim verdiği yanıtlara tek tek baktım oradan gördüm, çok ayıp anlıyorum sana masal gelebilir inançsız olabilirsin ya da düşüncen o yönde olmayabilir bunlar çok normal,
ama bunu dile getirirken lütfen biraz saygı..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
biri 16 Temmuz diğeri 26 ekimde yayınlanmış tweetleri sen 12 dakika önce görebiliyorsun ama ben şimdi göremiyorum çok garip
telefondan girmeyin telefonda belli bir tarihe kadar gösteriliyor yanıtlar tüm tweetlerine göz atamıyorsunuz, bulabildiklerimi güncelleme de paylaştım.
ekstra olarak görsel bana ait değil.
attığın linklere baktım şeriat isteyen kişilere karşı ironi olsun diye yorum yapmış
paylaştığın görsellerde ortada hiçbir şey yokken böyle tweet atmış gibi duruyor ama aslı öyle değil
şeriat isteyen siyasal islamcı tayfaya cevap verebilmek için dinimi mi aşağılamış?
https://i.vgy.me/nvM26M.png
(burada mesela şeriat isteyen bir şey yok, müslümanlarda mantık bulamazsın diye açıkça kitleyi aşağılama mevcut)=
https://i.vgy.me/zjVAyP.png
mesela? (umarım dini gereği derken neden islamdan bahsedildiğini düşündünüz gibi bir yaklaşımla gelmezsiniz apaçık ortada çünkü)
agnostik bir arkadaşımız da recep beyi uyarmış islamofobik biri olduğunu düşündüğünü ve bunun zararının dokunabileceği konusunda güzel bir dille uyarısını yapmış doğru da yapmış.
üstte gönderdiğin fotonun da başlangıcı var muhabbet orada başlamamış adam zaten ironi yapmış
Burdan Almanya'ya göç edip Türkiye'de şeriat istiyoruz diyen bir tayfa var onlara cevap vermiş
evet dediğin gibi İslamafobik olabilir, ama burada yazdığı çoğu şey bizim ülkemizde din adı altında yaşanan safsatalara ve bunu hak görenlere kendince cevap vermek olmuş
aslında senin dinini aşağılıyor gibi gözüküyor ama senin dinini yaşadığını söyleyen bazı hıyarların laflarını aşağılıyor
size daha basit ve anlaşılır bir cevap sunayım, bu insanlara cevap verebilmek için tüm müslümanları kapsayacak şekilde düşündüğünü söylüyor ve bu konuda müslüman takipçilerini ya da okurları da hedef almış oldu. ( Bazı tweetler de mevcur ama sonuna kadar gitmek istemedim )
Öfkeyle yapmış bir hata desen bir değil birden fazla bunu sürekli yapmış bu apaçık sekilde islamofobik bir davranış biçimi ve bunun affedilir bir yanı yok.
Açık konuşayım inancımı hedef alarak beni karaladıği için dava açmayı düşünüyorum avukatımla görüştüm durumu..
aynen tazminat davası açabilirsin aslında
Bakalım artık başka tweetlerini de toplayacağız ne yapılabilir yarın konuşalım, teşekkür ederim size de anlayışınız ve cevaplarınız için 🙏🙏
Ben de ateistim ama bu kadar sövmek niye onu anlamlandıramıyorum. Kendisini takip ediyorum, bu tür nefret söylemlerine denk geliyorum
Kendisini tanımam bilmem ancak örneğin Fatih'in şuanki demografisini görseniz dediklerini bi anda desteklersiniz.
açıkçası katılmıyorum ama bana göre dedikleri çoğu şey saçma keşke uygun bir ortamda kendisiyle tartışma fırsatım olsaydı hakaretsiz anlayışlı bir dille
saygı herkes için gerekiyor
Dediğim gibi kendisini zaten bilmiyorum da yarın öbürgün Türkler burada azınlık kalacak
depresyonda bu.
depresyonda olması yaptığını doğru kılmaz ama
salla gitsin. herkes ötüyor uzaktan. dayak yer birinden er geç sağlamca bu kafayla
tipik kamalist hergün karşılaştığımız şeyler
Nerede sövmüş ve aşağılamış tam olarak?
güncelleme de belirttim daha fazlası da mevcut.
Herif hiç bir yerde küfür etmemiş?
bunu anlayabilmeniz için iq'unuzun yeterli olması lazım dediğim de size küfretmiş olmuyorum değil mi?
Önüne gelen sövmek bu değil dostum
küfretmek sadece argo kelime kullanmak değildir dostum, yani birilerinin sana küfrettiğini dinine ırkına ya da belli değerlere küfrettiğini anlayabilmeniz için argo kelimeleri kullanması gerekmiyor.
Hayır ona küfür denmez. Hakaret denir
aynı şeylerdir, anayasal zeminde de hakaret / küfür olarak değerlendirilir.
basit bir kaynak, https://i.vgy.me/Yzvl0L.png
Yine de şahsi olarak kimseye ne sövmüş ne de hakaret etmiş. Sırf adamı karalamak için "önüne gelene sövüyor" diye başlık atmışsın. Kimse senin inandığın dine saygı duymak zorunda değil. Bu arada ne Recep baltas zkimde ne İsrail zkimde ne de Filistin. İslamiyet tam bir kakafoni
Alakası yok dediğim gibi küfretti ve bu anayasal zeminde de / tdk anlamında da aynı anlamı taşıyor.
Adamı karalama amacım yok olan biten bu siz sadece onu savunmak istiyorsuz düşüncelerinden dolayı aynı tarafta olduğunuz için.
pp'nizdeki bio'danda anladığım gibi sizinde ondan bir farkınız pek yok, anlamamakta ısrarcı ve alaycı üslupta ısrarcı tartışılacak bir tip değilsiniz zira buna belli ki bilginiz de iq'nuz da yetmiyor.
Bu pic kendini ne sanıtor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!