Ben bunu Vietnam savaşından beri çok merak ediyordum ve şimdi İsrail en insanisini yapma kararı almış

Ben bunu Vietnam savaşından beri çok merak ediyordum ve şimdi İsrail en insanisini yapma kararı almış

Terör örgütleri fare gibilerdir, illa bir yere çöreklenirler, bir şekilde hamam böceği gibi hayatta kalıp halkı kalkan olarak kullanıp sivillere nereye düşeceği belirsiz füzeler atmaya devam ederler. İtlaf edilmesi gereken bu böcekler temizlenmeden orta doğu bölgesinde huzur falan beklemeyin, İsrail terörle mücadelede yalnız kaldı ama gayet güzel mücadele ediyor, tek başına 14-15 farklı terör örgütüne hatta çevre ülkelere bile yetişiyor, haklı meşru müdafaalarını takdir ediyorum.
Hamas bunu da düşünmüştür. Su tahliye edilir. Her zaman tünellerde kalmıyorlar.
Vietnam'da olay biraz daha farklı. Toplamda Dünyanın çevresini dolaşacak kadar tünel ağı yapmışlar. Amerikalılar o kadar büyğk coğrafyada tünellerle uğraşamazdı. Gazze daha küçük bi alan. O yüzden tüneller daha çok geçiş için vardır.
Hamas ve diğer direniş örgütleri, ne kadar çok İsrail askeri gebertirse o kadar iyi. Dğnya her geberen İsrail askeriyle daha da güzelleşiyor
Cevap
3Cevap
Doldursunlar bakalim. Geldikleri zaman bizim mucahitlerimiz siyonist korkaklarin kafasini o suya bastirir.. unutmayin gavurlar oyun kurduklarini sanirlar ama en buyuk oyun kurucu Allah tır
Ben olsam yakici maddeyi doldururdum icine, yakardim sonra yanarak gebersin bu teröristler.
Suyla kalsa gene iyi ver elektriği içine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?