Beyin sizde olduğu için mi sürekli ınsanları zekadan vuruyorsunuz? Zeki insan zekiyim benum gibi düşünemeyen aptaldır vesaire diye konuşmaz evet oyumu erdoğana attım bu seni ilgilendirmez akpye de ona oy atanlara da kurban ol biz kapitalistiz solcu değiliz başkasının fakir olması bizi ilgilendirmiyor
@levitskiy seni ilgilendirmiyorsa yol al @mciga bak oyunu erdogana attiysan iyi b*k yedim umarim öyle bir mafholursunuz ki farkedersiniz mk hepinizin lan masum türklere aciyorum. sizin gibiler d*l israfindan baska birsey degil.
@levitskiy kapatilazim ne onu ögren bir @mcik kapatilist olsan halkin icin herseyi yapardin mk bu narsistlikten birsey degil zekiyin diyor birde o*spu cocugu lan anlamini bile bilmiyor p*c kurusu
Kudur mkodumun çocuğu kendin çalıp kendin oynamışsın kapitalist demek ne git de öğren. Çöpçü ile doktoru eşit tutan sizsiniz bize göre asla çöpçü ile doktor aynı parayı alamaz eşit olamaz solcu köpek işine bak anani da al git orzbunun edindiği xveledixzina
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zafer partisi hariç hiçbir partide vatansever insan yok
akp'de olmadığı gibi chp'de de yok maalesef
Olabilir neden olmasın
Ülkeyi bu hale kim getirdi
akp dinken fazladir vatansever.
Hadi len ordan
@levitskiy akp liysen benimle iletisim kurma. konusma benimle bile. beynimi kaybetmek istemiyorum. c@hiller sizi
Beyin sizde olduğu için mi sürekli ınsanları zekadan vuruyorsunuz? Zeki insan zekiyim benum gibi düşünemeyen aptaldır vesaire diye konuşmaz evet oyumu erdoğana attım bu seni ilgilendirmez akpye de ona oy atanlara da kurban ol biz kapitalistiz solcu değiliz başkasının fakir olması bizi ilgilendirmiyor
@levitskiy o zaman o*spu cocugusun s*ktir git narsist k*pek olmayan zekanin @mina korum zekiymis zekanin mk p*c
@levitskiy seni ilgilendirmiyorsa yol al @mciga bak oyunu erdogana attiysan iyi b*k yedim umarim öyle bir mafholursunuz ki farkedersiniz mk hepinizin lan masum türklere aciyorum. sizin gibiler d*l israfindan baska birsey degil.
@levitskiy benimle iletisim kurma @mcik seni erdoganininda @mina korum seninde @mina korum
@levitskiy kapatilazim ne onu ögren bir @mcik kapatilist olsan halkin icin herseyi yapardin mk bu narsistlikten birsey degil zekiyin diyor birde o*spu cocugu lan anlamini bile bilmiyor p*c kurusu
@levitskiy c@hilliginide al s*ktir git buradan
@levitskiy sende genclere kurban ol p*c kurusu seni umarim öyle bir fakirlesirsin ki g@ylere s*ktirirsin kendini bunun olmasi icin herseyi yaparim
@levitskiy noldu bu sorudaki baska kisilere cevap verememissin benimkinemi popişin yedi mk c@hill d*l israfi seni
@levitskiy sözleri karistirmisim f*ck ☠️☠️☠️☠️ bazi sözler icin özür dilerim ama 2 tanesine falan özür dilemem.
Kudur mkodumun çocuğu kendin çalıp kendin oynamışsın kapitalist demek ne git de öğren. Çöpçü ile doktoru eşit tutan sizsiniz bize göre asla çöpçü ile doktor aynı parayı alamaz eşit olamaz solcu köpek işine bak anani da al git orzbunun edindiği xveledixzina
@levitskiy lan s*ekrim seni * s*ktir git türk saniyor birde beni @mcik cahill erdoganin köpegi senniiiiiiii d*l israfisin
@levitskiy anani lezbiyen yaparim adam ol @mcik
Ben bu vatanı sevmiyom
Yok asla yokk
Var tabiiki