Gidip en öğrendiğim şeyi lgbtye destek vermeleri kalbimi buz gibi etti. İğrenç ve ötesi
Herneyse bu yıl oy moy kullanmayacağım. CHP olmaz çünkü Atatürk Kürtlere zulm başlatan ilk kişi ayrıca İslam karşıtı
MHP zaten hiccc olmaz
Malum parti yetti anam
HDP gerekçesi belli
Diğer partiler sallasana yahu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Atatürk Diyanet İşlerini kurmuştur fakat insanlar islam karşıtı olduğunu iddia ediyordur 💀
Asıl medreseleri kaldırmıştır ateist birisi
Atatürk döneminde fetö benzeri devlet karşıtı yapılanmalara ev sahipliği yapılan yerleri, sahte hocaları vs. yok etti. Eline koluna sağlık Atamın 🫡
He canım he
Atatürk ateist biridir ve islam karşıtıdr zaten bunun diyanet işlerini kurmasıyla ne alakası var
@TuranTrk Atatürk müslüman birisidir demiş miyim? Okuma yazman vardır inşallah. İslam karşıtı olsa diyanet İşleri'ni ibadet ve ahlak temelleri üzerine kurmazdı. Diyanetin işi nedir? doğru bilgiyi insanlara anlatmak, ibadet edilen yerleri yönetmekle görevlidir. Gidip de devlete paralel olan sahte hocalardan, yerlerden islamı öğrenmek yerine bizzat devletin resmi kurumundan öğreniyorsun.
Kur'an'ı Kerim'e gökten indiği SANILAN diyor kendisi. Daha birçok örnek verebilirim islam düşmanlığı ile ilgili
Kur'an'ı Kerim gökten gelmedi ki zaten. Farzlar ve sünnetler vahiy yoluyla peygamberimize bildirildi, sonrasında bu bilgiler insan eliyle kitap haline getirildi. Bir sorun yok burada. İlkokulda din derslerinde dahi böyle anlatıldı bize. Doğruya doğru demeyi bilin be kardeşim.
Düşmanlık dediğin şey sırf müslüman olduğu için katledilen mi oldu? Camiler mi bombalandı, ülkeden mi atıldı veya ne yapıldı da düşman diyorsunuz?
Atatürk olmasaydı biz çoktan yunan olmuştuk. Sen doğduğundan beri islam ile büyüdün. Başka bir topraklarda doğsan islam dinine bile sahip olmayabilirdin. Bugün islam inancına sahip biriysen Atatürk'e borçlusun. Dinini yaşayabildiğin bir ülken var
Sen benim yazdığımı iyi okuyor musun atatürk diyor gökten indiği sanılan diye sen burada islam dinini anlatıyorsun adamın islama düşmanlığı olmasa halifelik kalmazdı şu an papalik nasıl varsa halifelikte öyle devam ederdi
@TuranTrk a. kodumun aptalı söylediği şey yanlış mı? kuran gökten mi indi?
Ulan mk andaval onuspu çocuğu Kur'an'a uydurma diyo orada beynine sokktuğumun
@TuranTrk asalak o. evladı sana laf anlatanda kabahat zaten
Lgbt ninja nesi kötü? Kendi tercihleri
O sapkinlar yarın birgün senin çocuğuna da hallenirler
Yok onlar ensarda senin gibilerin çocuklarına halleniyor
Yok be onlar hayvana da hallenirler çocuğuna da hallenir elimde olsa Nemrut'un Hz ibrahime yaptığını ben lgbt lilere yapardim
Sen bence de oy kullanma ya
Emrin olur aga
Kürt kadınları bir başka
Başından sonuna kadar akp
Kemal amcaya ver
Oku yazdiklarimi
Bu son seçim unutma bundan sonra seçim olmayabilir
Umrum dışı askerler bir şekilde yine devreye girer