Gündem de ney revaştaysa o yüzden sevmiyorlar şimdi terör var ondan sevmezler önceleri de ayakkabı kutularından dolayı sevmiyorlardı ondan öncede dindar oldugu icin sevmiyorlardı anlaşılan bun sevmeyenlker herzaman icin bir bahane bulurlar hani bir söz varya demokraside çareler tükenmez diye bu sevmeyenler icinde sebepler bitmez yapılan iyiligi onca hizmeti hic kimse görmüyor bundan öncekiler ne yapmışlar devletin parasıyala kendi savaş taklarınımı yoksa kendi heli kopterinimi yoksa kendi savaş gemilerinimi yoksa kendi uydularınımi yoksa onca ögrenciye kitapmmı dagıtmışlar yoksa onca insanı hastane ayrımcılıgından ilac kuyrugundanmı kurtardılardıda biz göremedik yoksa ünüverstedeki baş örtülülerinin rahatca eytim görmelerini sagladılarda bizmi bilemedik yoksa denizin altından tranvay hattı vardıda ozaman millet binmesinimi bilmiyordu bu saydıklarımdan hırsızlık yapan biri bunu yapıyorsa hic hırsızlık yapmayan iktidarlar ne yapıyordu bu milletin parasını yatırım olmadıgı halde devletinin memurunun maşını ödemeyecek duruma kadar gelen bir türkiye vardı imf den borc dileniyordu neden yatırım yaptïlardıda paraları yetmedide onun icinmi dilencilik yapıyorlardı ekonomiyi iyilestirsin diye ital bakan bilene getirmişlerdi para çoktuya bütcede saymaya beyinleri yetmiyordu şimdi gecmişi ve bu zamanı düşünün kimin hırsız hain vatan perver halkı icin calışmış karar verin
11 Yorumla- +1 yıl
o bhsettiğin insanalrın hepsine burda acıklamayapıyorum üstelik lafla değil KAYNAKÇA ile delille belgeyle ama hayla lamlüm :D
En İyi Cevaplar
+1 yılKoyu Has Turanci ve Türk Milliyetcisiyim.
Ve Israrla Zevkle Ak Partiyi Destekliyom.
Erdoğanı canimdan cok seviyom.
Benim CHP m Ak Partidir. ;) :)
Ben Bos Biri Degilim. Her milliyetci yuruyuse katilan kürtleri sevmeyen alevileri sevmeyen biriyim. Vede Ak Partiliyim. Türk Alevilerine Canim Feda :) ;)917 Yorumla- +1 yıl
Kardes. Bazi Turanci kardeslerim bana kiriliyo akpyi destekliyom diye. :) Ama ben siyasi deha biriyim. Cok zekiyim. Dindar biri hic degilim. Amma ve amma vatan millet konusunda en yigitlerin yaninda olurum. En baba turancilarla dusince tarzim bir. Ama ben farkli bir sahsiyetim. Ulytai dinlerim :) Lakin ve lakin Akp bizim kandan osmanlidan. Damarlarimdaki kan Akpyle bir benim. Osmanli torunuyuz. Ben Ataturku Osmanlidan Fazla Severim. Chp kürt alevilerinden olusan batili sistemi benimseyen beyaz Turklerden olusur. Chp demek Goominizm demek.
- +1 yıl
Chp, Atatürk düsmani gaanncikkk fetocularla is birligi yapti onlari savundu. Chpnin her hareketi ofsayt ;)
- +1 yıl
Adanadaki chplilerin yoneticileri baskanlari %90 i arap alevisi %10 uda kürt alevisi. Yaa ben bu chpden bir ornek verecem size. Chp benim uvey annem diyom :-D kendi annemin yerine koyum sevim diyom hep. Ama kardesim bu chpnin 100 hareketinin 100 üde kalleslik yaa. 21 yillik hayatimda tanidigim chplilerin bir cogu Turk olmayan aleviler vede ateist kurtler. Facee Turushan Çokseyrek, Sezer Zerentürk yaz. Bak gor chpyi
- +1 yıl
yazmayacaktım ama tutamıyorum kendimi...
-turancı olup nasıl akp desteklenir hayret.
-erdoğanı canından çok sevmen ahmaklıktan öte köy değil.
-chp konusuna hiç girmeyecem.
-Boş biri olduğunu yazımı okuyarak anlayabilirsin.
-türk alevisi diye birşey yoktur. Aleviler zaten Türk'tür. sadece kürtlerden alevi mezhebini benimsemiş olanlar vardır ki onlarda zamanla kürtlüklerini kaybetmişlerdir. -20 yaşında bir siyasi deha? hmm düşündürücü doğrusu.
-Moğol bir rock grubunu dinliyorsun diye Türkçülerden alkış mı alacaksın hayır anlamadım doğrusu?
- gelmiş burada kültür şov yapıyorsun.
Unutma çok okumak, çok bilmek demek değildir. ya da çok okumak en doğruyu bulmak demek değildir.
Dipçe: Bir siyasiye muhalif olabilirsiniz fakat, muhaliflik adı altında düşmanlık yapıyorsanız bu ş#erefsizliktir. - +1 yıl
@SafTürk Şimdi bak dotum :D Ben cok partiye girdim siyasete girmeden
İlk partim CHP 1 ay boyunca gittim gittim geldim ders dediler katıldım o dediler şu dediler yaptım dedim ki boş bu parti gerçekten boş dedim Neden yaptıdıkları işler para teklif ettiler ! Yemin bile ederim
2 MHP. Ülküçülerin arasına girdim ocak başkanlarını cok sevdim ama küfürlü konuşmalar argo kelimeler bayanlar saten içler acısı banane dedim beni parti ve amaç ilgilendirir ama amacın doğrusunu sadece gerçek ülkücüler de olduğunu anladım Partininde onların politika sına hiç bir şekilde benzemediğini o anladım çok az olan ülkücülerden nekadar çok sahte ülkücünün olduğunu gördüm maksat adam asmak adam kesmek :D
3 Sadet partisi Uf ulan uf dinimizi kullanarak oy toplamaya çalışan adam peygamber efendimizden bir şeyler anlatıyor ya bilmesem yutturacak bana :D Dediğinin alakası yok hemen cıkyım
4. AKP Abi adamlar işi açmış dedim ben böyle insan görmedim dedim - +1 yıl
hepsiyle yatıp kalkarak rospu oldun (afedersin) o zaman? bak kardeş akapede şu zihniyet var Ticaret¶ adamlar teşkilatlarını bunun üstüne kuruyorlar. geçen biyerde seminerlerine denk geldim başkanları olacak lavuk geliyor diyor ki kimin nerde ne dükkani var nerde ne işi var yazsın kağıda versin ihtiyaçlarınızı birbirinize yönlendirecem ama bundan vergi alacam. bu nedir arkadaş ya bu kadara indirgenemez bu yolsuzluk azcık görün olanları. ben düşman değilim benim tek derdim bu vatana 1 çivi çakandan allah razı olsun. ama 1 çivi çalanında allah belasını versin (allaha inandıklarını söyledikleri için böyle diyorum).
- +1 yıl
Devam ettim siyasete AKP biri değil hepsinin mantığının benzediğini fark ettim dedim hemen bir araştırma yaptım ama öyle google ye yazıp bilmem AKP den önce nasıldı şimdi nasıl yazmadım gittim kütüphanelere günlerce politik araştırmalar yaptım günlerce eski haberleri izledim günlerce yaptım bunu sabah kak elini yıka pc başına kahvaltı yok günlerce böyle devam ettim sonra AKP gelmeden nasılmış şimdi nasılmış ülke neler üretilmiş neler başarısız olunmuş cumhur başkanımız ne demiş tarihte neler yapmış yaptıkları ne tepki alınmış Ve dedimki Bu adama helal olsun yanlışlarınıda gördüm ama doğruları kadar cok değil onları bilinç dışı yaptığına vurdurdum ki dediğim oldu azamanla düzelltti hep ve herşeyi derledim topladım bir makale yazdım Yandım Cumhurbaşkanım isimli makale 6 üniversite den ayrı ayrı teprik aldım resmi gazetede yayınlandığına hak bulduğunu öğrendim ben boş konuşmam :D Hadi iyi geceler :D Yekta Toprak Maral Konya gençlik kolları yönetim Kurul üyesi araştırma yapa bilirsin
- +1 yıl
@SafTürk BAK ben insan yerine koydum seni birdaha partime hakaret edersen allah şahidimdirki adli işlem yaptırırım sana kendine gel terbiyesiz herif adam gibi tartış şurda partime düşünçeni söyle hakaret edemessin sen benim partime şerefsiz diyemessin benim partime !
- +1 yıl
Bak insan gibi anlattım sana Bana kaynakça göster len kanıt göster delil göster bana? göster ben sana ne istiyorsun söyle gösteriyim? yazdıklarımın kaynakcası BBC dir Yadıkalrımın kay nakcası 6 üniveristeden teprik almış resmi gazetedeki makalem dir tarif 02/10/2013 sen bana kaynakça göster bana dellille gel
- +1 yıl
@SafTürk Kakmış o... olmusun hepsine girdiysen diyor ulan insanın evladı ben o partilere içlerine girerek hengisi doğru hanğisi yanlış olduğunu öğrenmek için yaptım ve öğrendim sen hiç politika bilmeden konuşuyorsun şu partilere girmemi yorumlama şeklinden belli oluyorki siyasetle a dan z ye kadar bilğin yok yok yok! gelmiş neye vurduruyor politika böyle öğrenilir seningibi cekirdek çitleyip televizyondan ordan burdan duymayla olmaz bu işler
- +1 yıl
soran arkadaş o makale konusuna girme ezilirsin demiştim. olto onovorsteden toprok olmışmış :D :D sen buna göre mi değerlendiriyorsun kendini birde sen bu dille mi aldın makaleye teprik :D :D :D lağğn bir git akape gençlik kollarıymış bir avuç çakalsınız.. @üye12025510 sana gelince sen bir yerdeki merkez ilçe teşkilata giderek mi parti nasıl öğreniyorsun? Tüzük okumadan? geçmiş bilmeden? kurucu üyeleriyle uzaktan yakından bir alakası olmadan. istersen siyaseti bana anlatma dostum 1 amcam 1 eniştem milletvekili. dedemin babası ilk milletvekillerinden. yani senin anlayacağın benim elimin altındaki argüman, belge yazılı dosya senin ömrü hayatında göremeyeceğinden çok. tamam? illa konuşmayayım diyorum ama zorluyorsun bak. demek siyasetle uzaktan yakından bir ilgim yok he :D :D ulen varya ne güldüm hee :D :D
- +1 yıl
@SafTürk Sen nerenin köyüsün ya :D yazdıklarımı okumadınmı geçmiş bilmeden diyor :D lan aylarca tarih calıştım ben akp hakkında :D politika okuyorum şuanda :D tüzük dediğini acıkladesem acıklıya bilcekmisin :D ben partinin genel merkezinde değil ne yazdm yukarda günlerce kütüp hanede politika calışdım günler ce haftalarca eski haberleri dinledim yazdım gelmiş bana diyorki :D eskiyi yani tarihi bilmeden mi grendin diyor okusa :D yazsıklarımı oku sonra gel yorum yap :D bunada laf bulursan artık ne diyim bir şey demiyecem yani :D
- +1 yıl
@SafTürk ne alakası varya :D yazdıklarımı okumadsan yorum yaparsan böyle kepaze olursun millete :D
- +1 yıl
@SafTürk Birdaha yorum yapma Gelip özelden yazıyor sonra cevap veriyouz gelip Sizin derdiniz ne diyor kendileri yorum ypaıyor kendileri etiketleyip etiketleyen sizsiniz diyo kendileri mesaj atıyor yazma diyor miliyetcilik buysa allah göstermesin asla miliyetci olmayız :D
+1 yılLiyakatı bitirdi, devlet kadrolarına kendi adamlarını yerleştiriyor, ve bu adamların işten anladığı yok. Rüşvet alıyorlar, ihaleler ile akrabalarını zengin ettiler. Adalet bitti, hırsızlar, tecavüzcüler sırf akpli diye iyi kollanıyorlar. Dış politika rezil, insanlar Türkiye'den nefret etmeye başladı, kendimizi vasat tanıtıyoruz. İnsan hakları bitti, demokrasi bitti. En vahimi, yeni nesilin beyni yıkanıyor.
317 Yorumla- +1 yıl
Tecabuz hangi vekil tecavüz yaptı ya ne saçlamıyorsun? Tecavüzün artması etkenlerinden olan alkol ve seningibi insanlar senin gibi insanalr böyle frafil fotosu atıp azdırırsa milleti tabikide olur Tacavuz etkenleri alkol p*rno ve seningibi insanlardır akp nin savaşı p*rno yu engellemek alkolu yasaklamak seningibi insanları için idari paracezası kesmek için yasalar cıkartmaya calışıyor bunu biliyormuydun bilmiyorum dış politika bilemem bize gülüyormuş oyüzdenmi dünya istatislikleri acıklamasında Yani BMC nin acıklamasında Gelişim hızında Avrupada birinçi Dünyada üçüncü ülke gösterildik ya :D neyse gülüp geciyorum Liyakatte haklısın bir hata oldu oda düzeltilmek için busene temeli atıldı zaten hatasız kul olmaz
- +1 yıl
- +1 yıl
Ya küfür edicem etmek istemiyorum, senin o saydıkların tecavüzü azaltmaz arttırır. İşte bunu bilmekten acizsiniz, AKP de bunu bilmiyor, tecavüzü azaltıcaz derken arttırıyorlar. Bir insanın cinsel ihtiyaçlarını kısıtlarsan, 31 çekmesine bile müsaade etmezsen o dişi sineğe bile tecavüz eder. Ha tabi bir de tecavüzü yasallaştıran zihniyet var, bunlar bir de müslümanız diye geçinirler. Tecavüzcüleri sevip kollayacak kadar düşmüşsünüz, ben vekillerden bahsetmiyorum burada, sadece tecavüz değil herhangi bir suç işleyen şahıs eğer AKP'den tanıdıkları varsa araya adam koyarak ceza almadan kurtulabiliyor, ben işte bundan bahsediyorum sayın beyinsiz.
- +1 yıl
Lan tecavuze idam getirmeye uğraşan akp ye mi laf sokuyon senin lafın chp ye gidecek idam kaldırılmasın diyen chp ye :D hadiya yazma lütfen daha fazla
- +1 yıl
Akparti iktidar olduğunda sen 6 yaşındaydın. Tüm bunları nasıl öğrendin çocuk :)
- +1 yıl
- +1 yıl
@zorhayat06 Pardonda :D akp yenilikçi sen git biraz öğrenya :D akp diyor geri kafalı ahahah ya sosyalleşmeler yok bunlarda :D ya biraz araştır ya :D biraz araştır :D osmanlı gibi olmak istiyorlar sen orasını yanlış ögrenmisin 2 ci osmanlı cumhuriyetini kurmak için cabalıyorlar yani sen kimden ya da hangi medyadan duyduysan yanlış söylemisin yaa herşeyinizi kaynakca ile cevaplıyoruz hayla birşeyin derdindesiniz sen kimsin yaa? kimsin lan sen bana szlerinin kaynakcasını göster Nerde bunların kaynak cası akp tecavüz ne alakası var kızım akp ile manyakmısın sen?
- +1 yıl
Osmanlı cumhuriyetini kurmak mı? Bunlarla mı kandırıyorlar sizi? Söylediğin şeyin bir mantığı dahi yok. Şu anda ülkede idamın olmamasının sebebi Avrupa Birliği üyelik başvurusu sebebi ile ceza hukuğumuzu Avrupa Birliği İnsan Hakları Bildirgesi'nin "Yaşama hakkı" maddesidir. Tayyip eğer avrupaya rest çekip idamı getirecek olsa zaten tecavüz için getirmez idamı, politik görüşleri aykırı insanları idam ettirmek için getirir.
- +1 yıl
osmanlı ve cumhuriyetçilik padişahlar yapamamış o mu yapıcak he he
- +1 yıl
@zorhayat06 Ya nekadar saçmasın böyle :D kişilik kolay cözülür profil fotodan belli kişilik :D allah korkusu yok belliki olsa atmassın saten neden se bizden hep allah korkusu olmayanlar nefret eder :D neyse ya polemiğe gerek yok :D Yeter bukadar özür dilerim kötü söz söylediysem partime küfretmediğin icin teşekür ederim bazıları hattini aşıyor küfür ediyor ama şunu diyim sanane kadar anlatsamda anlamazsın neden biliyormusun ezberçisin medyacısın :D yani ordan burdan duydukların haberler ve insanlardan duyduklarınla konuşuyorsun :D doğru diğilmi :D oyüzden gerek yok :D Hadi iyiğeceler
- +1 yıl
pardonda benim profilime bakarak yorumlama ne kapalılar var açıklardan daha beter ben ezberci değilim sadece bu ülkeye yaptıklaını hazetmeyen biriyim ben chp yide tutmuyorum sadece o partinin başkanı ülkeye hiç bok yarar sağlamadı doğuda binlerce şehit veriyoruz ülkemize giren çıkan belli değil ekonomi batmış pardonda ben o parti tutamam bu arada kişilliklere saygısızlığı sevmem
- +1 yıl
Profil fotosunda ne var kızın?
- +1 yıl
@zorhayat06 Pardonda batmış dediğin ekonomi BBC ye göre Gelişim hızında dünyada üçücü avrupada birinci KAYNAKÇA BBC ben söylemiyorum bunu BBC söylüyor yahu pkk ile savaşırken şehit veriyoruz yahu arkadaşım bizmi öldürüyoruz pkk öldürüyor pkk nın sucunu gelip neden akp yapmış gibi davranıyorsunuz onuda hiç anlamış değilim şehit vermeyi cokmu istiyoruz %80 pkk bitirdik oo şehirler sayesinde :D ne saçmalıyorsun sen D:
- +1 yıl
Dışişlerden ne kadarda iyi anlıyosun sen
- +1 yıl
@Atılgan2532 pardonda pkk nın da baştakininde canı cehheneme ben artık şehit duymak istemiyorum ülkemin refah düzeyi yerlerde BBC hangi ülke menşeili bir düşün hepiniz amerikanın poponu yalamaktan başka bir bok yapmıyosunuz her şeyi özelleştirdi boru sattı samanı bile ithal alıyoruz ya sen hala ne iyi ekonomisinden bahsediyosun
- +1 yıl
@zorhayat06 Ben bahset miyorum :D dünya bahsediyor :D senneye dayanarak söylüyorsun ya kanıt getir delil getir :D kaynakça ver :D ben hepsini kaynakcayla veriyorum delile belgeli konuşuyorum sen :D ordan burdan duyduy koplo teorilerini sonra :D gel burda konuş :D medyadan duyduğun insnaların ağzıyla duymakla olmuyor bu işler :D araştırma yaparsan hepsnin cevabını alırsın araştırmada googleye yazmakla olmaz :D
+1 yılbizim nasıl kişilikte olduğumuza sen mi karar veriyorsun? ben akpli değilim ama arkadaşlarıma karşı gayet saygılıyım kimseyi eleştirmiyorum asıl akp hakkında bir şey denildiği zaman köpek gibi havlayan sizlersiniz adamı peygamber ettiniz tapıyosunuz be
34 Yorumla- +1 yıl
İyide senneden üstüne alındın ozamn anlamadım yarası olan gocunsun ben %90 dedim orada yanlız :D sen üstünemi alındın :D işte almak bir akp düşmanı daha dinlemeden okuyup bilmeden sataşanlardır hep akp düşmanları senin gibi tipik örnek bak :D buradasın :D
- +1 yıl
bırak bu %90 ayaklarını biri sizin görüşünüzde olmasın biri akpli olmasın hemen saldırırsın akpli olmayan herkes sizin için düşman :D
- +1 yıl
Yoo öz abim koyu ülkücü :D bu sesgetiren bir yemin töreni yapttı hatta anıt kabirde baya ses getirmişti :D hiçte düşman değiliz :D Ve bircok ülküçü arkadaşım var onlar okadar saygılıki siyasi görüşüme senin gibi değiller ama ülkücüler ama AKP ye oyları :D onlar türkeşci çünkü :D onaların davası bambaşka :D ney seya evet bu yorumdada görüyorsunuzki akp düşmanlarının nasıl olduklarını yukarıya yazdım %90 hakaretli konuşan insanlar dedim karakterleri dedim bu bayan geldi Bu yorumu yaptı demekki yarası varki gocundu %10 dan saymadı kendini :D ya da okuyup anlamadan saydırdı :D akp düşmanlarının geri kalan %10 da böyle saten anlamazlar laftan yüzsüzlerdir :d anlamadan gelirler böyle konuşurlar :D Saten anlama kapasitesi olsa koplo teorilerine karşı kanmazlar :D
- +1 yıl
yüzsüz senin sülalendir :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu ülkede şu an ne kadar dönen saçmalık varsa hepsi CHP zihniyetinin eseridir. MHP , baş isimleri (Bekir Doğan) bile Erdoğan , Türkiyenin son umududur dediği gün benim için olay bitti. AKP'nin içinde de vardır illa çürükler varda. 100 yıldır takip edilen siyasi anlayış, askeri cunta siyasetidir. Kendilerinden olmayan herkes üzerine baskı kurmuşlardır. Uymayanları asmışlardır. Sonraları sağ - sol vuruşması adı altında yok etmişlerdir. Yetmemiş 27 mayısta darbe yetmemiş 12 Eylülde darbe , olmamış sivil darbe. Hepsinin tabanı CHP. Hiç bir zaman ileriye götürücü faaliyet sergileyememiştir. Menderesi astılar , Özalı zehirlerdirler , Erbakanada sindirdiler. Şimdi Erbakanın 90lı yıllarda söylediği bütün siyasi oyunlar oynanıyor. Süleyman Demirel , Tansu Çiller , Mesut Yılmaz , Bülent Ecevit dönemlerinde ülke öyle büyük bir çıkmaza sokuldu ki en ufak siyasi krizde büyük dalgalanmalar oluyordu. Sular akmaz , çöpler toplanmaz , her yer perişan durumdaydı. Dünya ile aramız 50 yıllık bir fark vardı. Müslümanlara karşı yoğun propaganda ve baskı yıllarıydı. Sanki cahiliyenin ilk yıllarındaki müslümanlara yapılan eziyetler gibiydi. Okul bile okutmuyorlardı sırf tesettürlü diye. Emekliler içler acısı haldeydi. Sağlık sistemi çökmüş gitmişti. daha niceleri saymakla bitmez. Bugün Türkiyeyi bu karanlıklardan aydınlığa çıkaran Recep Tayyip Erdoğan olmasına rağmen ve bu gün gibi ortadayken bunu kabul edemiyor. Her zaman bir yalanla kulp takıyorlar. Şimdiki 20li yaşlar güruhu o zor günleri görmediği için bilmezler. Ama sizin büyükleriniz biliyor ama işlerine gelmiyor. Sırf kendi ahlaksız hayatlarını sürdürebilmek için Erdoğanın gitmesini istiyorlar. Çünkü kemikleşmiş para çarklarını kırdı. Şu an yapılan sosyal hizmetlerin hiç biri yoktu Türkiyede. Savaş varmış memlekette bir yerlerinizden element uydurmayın. MHP apo asılmasın diye imza verdi. Erdoğan bu ateşi söndürmek için elini taşın altına sokan tek lider. Yüzyılın lideri.
24 Yorumla- +1 yıl
VAR ya illaki var cürük napalım abi nasıl başa cıkalım söylesinler akıl versinler yapalım Ya erdogan bunu dedi basbas bagırdı muhalefet cagrısı yaptı mhp yanaşmadı chp yanaşmadı sanki tekbaşlarına iktidar olacaklar ya cok değişik ya :D politika bu işte :D aman salla sıkıldım artık yazmıycam :D haha
Cevap sahibi+1 yılTek başına iktidar olmazlar. Hükümet kurmaya bile yanaşmadılar. Üstün parti AKP iken kendileri üstünmüş gibi bütün ciddi bakanlıkları kendileri yönetmek istedi. AKP bir kısmını kabul etti gene çamura yattılar. Bir cacık olmaz. ne MHPden nede CHPden. Diğer partilerin adı bile yok. Adam ne yapsa kabahatli. Rus uçağını vurmasa yemedi diyecekler , vursa başımıza bela açtı şeref*siz diyecekler ki nitekim dediler de. Adamlar her türlü uyarıyı yaptılar ve bunu ispatladık. Gene çamur gene çamur. Meyve veren ağaç taşlanır. Erdoğanda bir kuldur. İllaki hataları var. Bana göre gelmiş geçmiş en iyi siyasetçisi Yüzyılın biraz abartı oldu ama son 35 yılın en iyi siyasetcisi su götürmez.
- +1 yıl
Ben hayatımda her partiye gittim derslerini dinledim akp ye gittim bir dersini dinledim ne ülkücü ne alperen ne chp nede başka birşey dedim tamm abi hak bunlardır demokrasi bunlardır allahıma bin şükürki şimdi genclik koları yönetim kurul başkan yardımcısı adayı olarak gösterildim konya ili için akp bu milletin yükselme kapısıdır
Cevap sahibi+1 yılBende devam etseydim bende yükselirdim. Hitabetim iyidir. Hatta ben Tayyip beyin dünürlerine kadar tanıdım. Kendisiyle şimdilik tanışmak mümkün olmadı. Akrabalarını tanıyorum. Aileyide tanıyorum. Güvenim ve itimadım sonsuzdur. Etrafındakilere ve parti içindeki bazı gereksiz karakterlere karşı olduğumdan dolayı hizmet etmiyorum. Gerçi bunlar her partide var. Oyum Akpnindir. Sanada başarılar dilerim.
+1 yılİktidar partisine değil oyumu günahımı bile vermem.
Neden oy vermiyorum açıklayayım. Hırsızlıklar, yolsuzluklar ile anılan bir partiye oy vermem mümkün değil. Teröristler ile masaya oturup bunu barış süreci diye pazarlamaya çalışıp eline gözüne bulaştıran iktidara bir şehit çocuğu olarak nasıl oy veriyorsunuz? Ben asıl bunu anlamıyorum.
Hadi ekonomiden başlayalım. Piyasanın hali ortada. İşler berbat. İnsanlar para kazanamıyorlar. İşsizlik resmi rakamlara göre %11'e yakın. Döviz aldı başını gitti.
Sağlık hizmetlerinin hali içler acısı. Eğitim, adalet, sosyal güvenlik gibi konular için kaliteden bahsetmek bir yana, Afrika ülkeleriyle yarışır vaziyette.
Başımıza Fettullah Gülen'i bela edenler şimdi bunlar paralelci diye bize şikayet ediyorlar. Soma'da 301 kişiyi göz göre göre ölüme gönderip cinayet işlediler.
Artvin'de bugün büyük bir ahlaksızlık yaşanıyor. Kendi toprağımızı peşkeş çekiyorlar ve iktidar partisi de bunun avukatlığını yapıyor.
İktidar partisinin görev süresi boyunca suç oranları ne kadar çok arttı. Özgecan mı sadece? Kadınlar öldürülüyor, 2. sınıf insandan 3. sınıfa düştüler.
Ülkemizde bombalar patlıyor. Saldırı altındayız. Hani komşularla sıfır problem politikası. Böyle mi oluyormuş.
Daha söylenecek çok sıkıntı var. Bunları görmezden gelip de iktidar propagandası yapanların nasıl bir akıl tutulmasına kapıldıklarını anlaşılır gibi değil.11 Yorumla- +1 yıl
Son bir sözüm de oy oranları için.
2010 Yılında referandumla Anayasada değişiklik yapıldı. Değiştirilen Anayasa %92 ile kabul edilmişti 1982 yılında. O gün 1982 yılında oy verenler mi yanlış, 2010 yılında karşıt oy verenler mi. Ortada bir tezat var.
Başka bir örnek; Halkın seçimiyle çoğunluk oyuyla iktidara gelenleri sayalım ; Hitler, Saddam Hüseyin, Bugün üstü kapalı savaştığımız Beşar Esad ya da yeni belamız Rusya Devlet Başkanı Putin.
Halkın oy vermiş olması ve seçmiş olması doğruluğun kanıtı değildir. Halklar da hata yaparlar. Bakınız Hitler örneği. "O yüzden %50 oy aldık biz haklıyız" düşüncesi yersiz ve anlamsızdır.
İktidarın hatalarını ve yanlışlarını görmeyen halkın durumu ise başka bir araştırma konusu.
Çünkü bizim evladımız üniversite için gece gündüz çalışıp kafa patlatırken elin Suriyelisi elini kolunu sallaya sallaya üniversiteye girdi.
Çünkü bizim evladımız 330 lira bursu bile alamazken elin Suriyelisi 1200 lira burs verildi.
Çünkü bizim evladımız evde atama beklerken elin Suriyeli öğretmeni atandı.
Çünkü "gereğinden fazla" üni açılarak çok sayida iibf, mühendis, hukuk mezunu verildi. Ve bu şekilde ucuz iş gücü arttırılarak patronlar daha da zenginlesti ve okuyarak maddi durumunun iyi olması hayal oldu.
Çünkü kolejlerde ve temel liselerde okuyan çocuklar şişirme not alarak devlet okulunda okuyan çocukların önüne geçmesine destek verildi.( 3500 lira)
Çünkü özelde okuyan çocuklara 3500 lira destek verilirken doguda kar da kışta okula terlikle giden çocuklara yardım edilmedi.
Çünkü 25 Aralık yolsuzluk olayları ak partinin oylarıyla reddedilerek soruşturulmadı.
Anladın mı şimdi?10 Yorumla
+1 yılBu ülkenin başında kim olursa olsun 1 yıl içinde bölünecek bu bir gerçek 7 düvel bir oldu ülkeyi bölmeye çalışıyor ama uğraşmalarına gerek yok biz zaten m illet olarak bir bütün olamadıkki devletimiz ne yaparsa önce muhalefetimiz karşı çıkıyor uluslar arası işlerde arka çıkacağına köstekliyor bu gün başkanlık sistemine seçim yapsınlar anında altına imzamı atarım yeterki yapılamayan muhalefet hiç olmasın hiç yapmamaktansa yanlışta olsa birşeyler yapan birileri var devlet için Tamam adamlar hırsız çala çala neler yaptılar 12 13 yılda ...
20 YorumlaBen hiçbir partiyi desteklemiyorum Kemal, Devlet, Tayyip hepsi birbirinden cahil insanlar fakat akp seçmeni açık ara farkla geri zekalılardan oluşuyor. Ben Tayyip'e de kızamıyorum adam sizin gibi geri zekalıları sömürmekle haklı. Bu ülkeyi chp de mhp de yönetse değişen bir şey olmayacak halk çok cahil... Spordan, sanattan, bilimsel gelişmelerden tamamen uzak bir toplumuz.
24 Yorumla- +1 yıl
Sporda oldukca aktifimdir medyanın tam içinde olan birisiyim sosyalleşmede mükenmel dene bilirim politika okuyorum akp ile hiçbir bağım yok ben akp diyorum :D grüşün için teşekür ederim hakaret etmeyelim diye yazdım ama seningibi cahillerin cahillik anlayışı bu galiba :D neyse iyi geceler
- +1 yıl
Hakaret etmiyorum gerçekleri söylüyorum sadece ben milyonlarca akp seçmeni arasından senin yaptıklarını yapanlar tabi ki vardır ben bundan mı bahsediyorum aptal herif. Senin cahil olduğun akpye oy atmandan belli. Bakara makara diyen bakanı, yolsuzluk yapan mafya zihniyetli Tayyip'i ve yandaşlarını destekliyorsun. Şehitlere kelle, Apo'ya sayın demesinide mi unuttun Türk düşmanlığı yapıp Arap milliyetciliğini desteklemesinide mi görmezden geliyorsun. Daha sana burada binlerce şey sayarım. Tabi siz bu söylediklerimizi yediremeyip gider Akp'ye oy atmaya devam edersiniz bu da ayrı salaklıgınız.
- +1 yıl
Bak susz kes sesini tarihi dinle devlette biziz iktidarda biziz indiremessiniz bizi sus ve sessiz ol dinle ayak izlerimizi bunlar akp nin ayak izleri al sana şehit oranları
Gel bakalım AKP iktidara gelmeden önce verilen şehit Oranına
1992 -- 629
1993 -- 715
1994 -- 1145
1995 -- 772
1996 -- 608
1997 -- 518
1998 -- 313
1999 -- 236
2000 -- 29
2001 -- 20
PKK ya vurulan darbe %10 bile değil ! (1998 de 313 şehitten birisi öz babam Üstteymen İlyas Maral Toplam şehit sayısı 4985 (9 YILDA)
Hadi birde AKP İktidara geldiğinde bakalım?
2002 -- 7
2003 -- 31
2004 -- 75
2005 -- 105
2006 -- 111
2007 -- 146
2008 -- 171
2009 -- 62
2010 -- 72
2011 -- 51
2012 -- 171
2013 -- 94
2014 -- 2
buraya kadar acıklanan sayı 12 yılda toplam şehit sayısı 1097
terörle mucadelede (2016) yani günümüzde gelinen nokta %80 bunu yerel kanallarında kendileri açıkladı sadece TSK değil şimdi neyin kafası yaşadığınız kafa allasen ya - +1 yıl
Oğlum sen canım mısın ben sana yıllara göre verilen şehit sayısını mı eleştirdim hiçbir partiyi desteklemediğimi hepsinin cahillerden oluştuğunu söyledim en başında zaten. Senin yaptığın partizanlık aptallıktan başka bir şey değil takım tutar gibi parti tutuyorsun... Iktidarda biziz, bizi indiremeyeceksin diye g. ötünü yırtıyorsun da komik olan iktidar da sen veya senin aile yakının yok paraları cebe indiren Akp iktidarı var, sen bu aptalları destekleyen g. ötü boklu fakirin tekisin cebine para filan da girmiyor Akp destekledin diye.
Ülkenin durumu ortada, ayda ortalama bir bomba patlıyor, doğu her yer savaş alanı zaten. her gün mutlaka 2-3 şehit var, kendimi dışarda güvende hissetmiyorum. Bir şey söylemeye bile gerek yok, mevcut durumla çok rahat iyi olduklarını mı kötü olduklarını mı anlayabilmeniz lazım.
30 Yorumla
+1 yılErdoğan basta olmasaydi 50 defa indirmişlerdir iktidara oynanan oyunlarla. nankorlwr anlamaz ki. dünyada ilk fatih sultan projesi vb vb anlatamazsin
12 Yorumla- +1 yıl
Kardeş aynen dediğin doğru :D saten biz bunlar gibi insanlarla savaşmayı bıraktık 35 milyon yeter bize :D
- +1 yıl
Fatih ede karşılardı İstanbul için ayenen erdogana oldukları gibi :D ama tarih herşeyin ilacıdır :D izlesinler sadece akp nin izlerini
valla kardeşim bir Rizeli olarak tayyibi sevmem neden sevmediğimi anlatsam saaatler sürer kim neye inanıyosa inansın herkese saygım var bunlar burda tartışılacak şeyler değil
21 Yorumla- +1 yıl
Haklısın partime cumhurbaşkanıma küfür etmediğin hakaret etmediğin için teşekür ederim sen yukarda belirttiyim %90 icinde değilsin %10 içindesin var ol görüşün için teşekkürler
+1 yılUsta en iyisi yine Akp. Ben Mhp zihniyetine, idealine yakınım düşünce olarak ama Mhp Şu an iktidara gelse Akp nin geçmişten bu yana sağladığı başarılarının çeyreği başarı sağlayamaz mevcut kadroyla. CHP zaten tarihinin en kötü yöneticileriyle ve destekçileriyle Şu an HDP den farksız benim için. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk kurduğu partinin şu halini görse neler derdi kim bilir...
01 Yorumla- +1 yıl
Yok yani 7 haziranı hatırla CHP İl binasının önünde HDP barajı geçince o kadar milletin sevinç çığlıklarını hatırla.. İktidar hırsıyla ne yaptığını bilmeyen bir CHP zihniyeti var dış siyasette bile köstek olan bir CHP var Şu an. Yazık onlara..
+1 yılAkp liyim.. Akp ye karsi gelen insanlar ; Sukretmeyi bilmeyen insanlar , geçmişten bugüne ne kadar iyi konuma geldiğimizi bilmeyen goremeyen insanlar , diger ulkeler de olan sayginligimizi farkedemeyen gerici insanlar , anca karşıt olmak için konuşan insanlar..
10 Yorumla
+1 yılTürkçülük kavrami yok.. ne yazik ki sadece dinle iş yürümüyor.. 14 yildir teröre hala çare bulamadilar ya neden olmasin.. düşman felan oldugumuz yok.. bebeklikten ülkücü yetistirildik biz.. tam tersi de olabilirdi
01 Yorumla- +1 yıl
Bu ülkeyi sadece türkler kurmadın ! LAZ Kürt Hepsi beraber sırt sıra savaştı benneden milliyetçi oluyum mantık göster bana? 2 şehitler
1992 -- 629
1993 -- 715
1994 -- 1145
1995 -- 772
1996 -- 608
1997 -- 518
1998 -- 313
1999 -- 236
2000 -- 29
2001 -- 20
PKK ya vurulan darbe %10 bile değil ! (1998 de 313 şehitten birisi öz babam Üstteymen İlyas Maral Toplam şehit sayısı 4985 (9 YILDA)
2002 -- 7
2003 -- 31
2004 -- 75
2005 -- 105
2006 -- 111
2007 -- 146
2008 -- 171
2009 -- 62
2010 -- 72
2011 -- 51
2012 -- 171
2013 -- 94
2014 -- 2
terörle mucadelede :D (2016) yani günümüzde gelinen nokta %80 bunu yerel kanallarında kendileri açıkladı :D sadece TSK değil şimdi neyin kafası yaşadığınız kafa allasen ya :D
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=-ECjv1yIjfAsadece bu yeterli gerisini saymaya gerek yok.
50 Yorumlaşimdi burada senle tartışırdım da cahil havası solumak zararlı biliyorsun ilber hoca yasakladı :D :D
43 Yorumla- +1 yıl
Sizinle polemiğe girmemki :D ben bennededim yukarda bak hakaret içerikli yazmayın rica edik ricadan anlamayan bizden değiş kafirdendir :D hadi iyi geceler :D
+1 yılÜlkede savaş çıkmış utanmadan neden karşısınız diyor.
415 Yorumla- +1 yıl
Nerde savaş? :D pkk ile 30 yıldır saten var :D deaş desen sadeçe bizim ülkede değil rusya desen saten kendi etti kendi buldum ekonomi petrol herşeyi dibe çekti :D neyse iyi geceler :D
- +1 yıl
Uyuyun siz uyuyun. Her gün okadar şehit verelim doğu resmen suriye'den farksız olsun gel bide nerde savaş de. Ya hu siz gerçekten nasıl bir düşünceye sahipsiniz? Hani sizin çözüm sürecinize ne oldu? Pkaka ile müzakere değil mücadele edecektiniz zamanında. Ülkenin geldiği noktada hepinizin parmağı var. Bu vebal size ömrü billah yeter
- +1 yıl
Vayy efendim hergün şehit veriyoruz uyuyoruz biz :D yav arkadaşım sen şehitolma ben olmayım pkk yi kim bitircek oldu sanki durduk yere şehit veriyoz ülkemizdeki pkk yı temizlemek icin veriyoruz ki pkk lıların kendisi bile söyledi resmen bunu %80 bitti kendileri bile ağlıyorlar :D bunun neresi kötü ya :D vatanı savunuyoruz :D rusya saten bin pişman :D
- +1 yıl
Napalım yanı doguda acıkla napalım biz doğuda? savaşmıyalımı pkk yı serbestmi bırakalım? doğuyu oo hale sokan bizmiyiz bir bak pkk lan oo ben burda pkk demiyorum akp diyorum :D sen bana pkk nın yediği boku diyon sanki akp iktidara glemeden önce pkk yokdu lan akp iktidara geldi doğuya adam muhamelesi yapıldı şehit oranı %46.5 azaldı :D akp iktidara geldiğinden beri :D terörde hiç tarihinde türkiye %80 gelmedi pkk yı bitirme yolunda ilk akp geltirdi :D neyin davasını yapıyon sen :D
- +1 yıl
Ya nasılda uyuyorsunuz siz. Tabi şehit olan ne senin baban ne ağabeyin ne çocuğun boyle konuşması kolay. Hergün kac cocuk babasız kalıyor? Ne kadar boş konuşuyorsun ya daha fazla katlanamıcam sinirlerimi zıplatamayacaksın. Iyi geceler✋
- +1 yıl
Şimdi sana ne tarafımla gülüyorum derdim de terbiyemi bozmayayım :D yav he he
- +1 yıl
Nerden biliyorsun benim babamın şehit olmadığını :D 18 / 02 /1998 Şehit Üsteymen İlyas maral :D Yekta Toprak Maral benim de ismim bizzat oğlu olurum :D
- +1 yıl
yani şehitler olmasın diye ozaman pkk yı doguda serbest bırakalım öylemi pkk serbest kalsın :D tamm öyle olsun pkk serbest kalsın :D öylemi
- +1 yıl
Doğru diyorsan eğer başın sagolsun senin o cocukları daha iyi anlaman gerekir. Sen bir sorsana hele o pkakanın eline okadar silah muhimmat giderken bu devlet nerdeydi? He? He pardon kandırılmıstı dimi? :D cunku devlet mal cunku devlet salak herkes onu kandırıyor :/ :D
- +1 yıl
Yahu seçimden sonra bakanlarınız öcalanı överken siz 3 maymunu mu oynadınız?
- +1 yıl
öcalanın yardımları sayesinde şuanda :D pkk nın %80 bitti bak bilmeden konuşdun şehit babama laf ettin sanki şehit olmamış gibi :D ya böyle yapmayın ahımı alma :D aldın bilede bunu hesabı sorulacak ondan rahatım
- +1 yıl
Yoo kandırmamıştı :D sen bak bilmediğin cok acık sana kibar davrancam özür dilerim bak kardeşim bilmiyorsun vallahi bilmiyorsun ben soruyum sen cevaplar? okey Pkk yı kim eğitiyor? pkk ya hangi ülkeler destek veriyor? pkk ya paraler yapıdan destek verildigini biliyormusun bak sadece sorularıma cevap ver sonra birşey sorcam :D insan gibi tartışalım :d
- +1 yıl
Hahahha kibar davranıcakmiş :D beynimi yıkamaya çalışma boşuna ya ben neyin ne olduğunu biliyorum sizi gidi işbirlikciler :D paralel yapı dediğiniz kişilerle siz 10 yıl boyunca iş birliği içindeydiniz ne olduda onlar birden düşman ilan edildi? He öküz öldü ortaklık bitti tabi :D neyse ben zaten çevremdeki akplilerle yeterince tartışıyorum bide nette uğraşamam sizinle laftan anlamıyorsunuz ilahlaştırmışsınız siz tayyibi o asla hata yapmaz sizin gözünüzde. Hata yapıyorsada bir bildiği vardır sizin için bu zihniyete ne anlatsam boş sizin kalpleriniz mühırlenmiş ne yazık ki :/ ayrıca neyin ahını aldım pardon? Asil hesap verecek sizsiniz bukadar insanın hakkına girdiniz oy vererek. Neyse bu sefer cidden susuyorum. 😅
- +1 yıl
İşte bak :D daha soruma cevap bile veremiyor işte saten buyüzden? anlamıyorlar bilmiyorki hangi ülkeleri destek verdiğini paraler yapının ne olduğunu bilmiyor :D
- +1 yıl
Pkkya hangi ülkeler destek veriyor demişsin de pkkya destek veren ülkelerle dost olan işbirligi icinde olan tayyip ve ekibi zaten :) yani bunu biliyorsundur.. 😉
+1 yılohal'i kaldırıp terörün batıda ki şehirlere yayılmasına göz yumduğu içinle başlayabilirim, hem destekleyip hem nefret ettiğim bir parti, terörü karşı verilen taviz insnaı delirtiyor.
10 Yorumla
+1 yılAkp'ye oy veren zihniyet çok akıllı dimi? https://i. hizliresim. com/z5R01B. jpg Allah'ın koyunları 😄
122 Yorumla- +1 yıl
bir bayan öğretti gül geç acıklama yapamıyanlara diye :D bak öyle yapıyorum :D hahaahahahah
- +1 yıl
Ne hakla koyun diye bilirsin nerdeyse ülkenin yarısına herkes koyun bir sen akillisin sanki ilk once bir arastir hakaret edip geçme
- +1 yıl
@vvffghtr işsiz misin 😂? Öyle olsa saklardım kişinin ismini git bak profiline. Nelerle uğraşıyoruz ya. İnanmak değil bu ben bu tweeti kendim gördüm. Adamın yaptığı etikete bak bir. TT olmuştu o zaman ben de hakkında ki tweetlere bakarken gördüm. Amacı ya dikkat çekmek ya da koyun tabii bu ihtimal sizin için ağır basıyor 😊
- +1 yıl
Hayla işsizmisiniz diyor :D hahaah :D 35 milyon kişiye koyun diyor hayla konuşuyor :D gülüyor birde :D
- +1 yıl
@vvffghtr inan attığın hiçbirşey fikrimi değiştirmez benim CHP'ye oy vermem için kurucusunun Atatürk olması bile yeterli kapiş 😉 ama çok objektif birisiyim CHP'nin de haksız bir tarafı varsa eleştiriririm. İnan bunlara da vakit ayırmam ne attığına bakmadım 😊
- +1 yıl
Soran arkadaşım sen önce yazı yazmayı öğren cahillik had safha
- +1 yıl
Hadi benim pc arızalı :D senin süşünçe arızalı :D kafayanmış artık :D
- +1 yıl
@vvffghtr güzel kardeşim siyasetle yakından ilgim var benim. Yani senin attığın şey benim bildiğimin dışında birşey olamaz. Şimdi anladın mı demek istediğimi? Chp'nin başkanı hırsız vatan haini olsun ben oy vermem. Ama kemal Kılıçdaroğlu'nun Atatürk ilkelerini yerine getirdiğine inanıyorum ben. Algıların açık mı?
- +1 yıl
@vvffghtr sen genelleme yaparken sorun yok ben koyun diyince sorun var öyle mi? Kusura bakma Akp'ye oy veren herkesin zekasından şüphe ederim. Sana laf anlatamam bu yüzden.
- +1 yıl
@vvffghtr kardeşim eğer akp'yi değil de başka bir partiyi destekleseydin seninle bu konu hakkında insan gibi konuşabilirdik. Ama hâlâ olanları görmeyip ben Akp'ye oy veriyorsan evet benim diyecek hiçbir şeyim yok. Çünkü her akp'li benim gözümde aynı. Bu yüzden seninle bu konu hakkında tartışmak istemedim. Ama senin zekan hâlâ anlamaya musait değil dimi 😊
- +1 yıl
@vvffghtr veremedin değil vermedin olacak. Ne desem boş çünkü. İyi geceler 😊
- +1 yıl
Senin vereçek bilğin varsa burada eşşek gibi anırırım :D sizdeki maksat yazsıklarınızdan belli insan kişiliğini szlerinden belli eder :D maksat zirvedeki adama sataşmak olsun KAHRAMANLARI TARİH BİLİRLER devlette iktidarda biziz susun ve izleyin bu konu senelerce burada kalacak saten :D sus sesizce izle ayak izlerimizi
- +1 yıl
Okurken baya güldüm 😂😂😂
- +1 yıl
@Tonguc01 ben de öyle düşünüyorum ya yazık milletimize olup biteni göremeyecek kadar kör olmuş. Bu sadece bir örnekti tartışmaya açık bir konu değil zaten. 😊
- +1 yıl
Aynen öyle görmeyecek kadar :D kör olmüş gözünüz cok doğru söyledin şunları bile görmeyecek kadar körsünüz kör kör
1992 -- 629
1993 -- 715
1994 -- 1145
1995 -- 772
1996 -- 608
1997 -- 518
1998 -- 313
1999 -- 236
2000 -- 29
2001 -- 20
2002 -- 7
2003 -- 31
2004 -- 75
2005 -- 105
2006 -- 111
2007 -- 146
2008 -- 171
2009 -- 62
2010 -- 72
2011 -- 51
2012 -- 171
2013 -- 94
2014 -- 2
terörle mucadelede (2016) yani günümüzde gelinen nokta %80 bunu yerel kanallarında kendileri açıkladı sadece TSK değil şimdi neyin kafası yaşadığınız kafa allasen ya
Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. yalnız soruna cevap vermeden önce şunu söyliyim
öğlen akp oy vermeyenlere mantıksız insanlar
diyen birisin sen..
sen şimdi çokmu saygılı biri oluyorsun?01 Yorumla- +1 yıl
Sen benim anlatmaya çalışdığım mizahı anlamadan :D yazman bile mantıksız :D mantıksız olduğunu yukardaki yazdıklarımı şu şekilde yorumlaman bile kanıtlamaya yetiyor :D
Gündem konusunda 592 cevap paylaştı. yolsuzluktan sonra darma duman etti ülkeyi. Yaptıkları kadar götürdükleri de var milleti kandırmaları kullanmaları salak yerine koymaları da var
24 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
birader çaldığı halde böyleyse çalmasalardı kim bilir neredeydik şimdi. Myok diyosun madem 4 bakanı neden yüce divana sevk ettirmediniz madem masumlardı madem suçsuzlardı neden yarfıya baskı yaptınız yargıya müdahale ettiniz. Neden mi çünkü sonu tayyibin oğluna değecekti kendi tahtı sallanacaktı.
- +1 yıl
Ya tam tam kardeşim öyle iftira en büyük günahtır unutma sanki yanındaydı gelmiş samanyolunda cıkan haberleri söylüyor bize :D
çünkü bazılarına seven değil miken yaranıyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynn öyle :D sevmiycen 35 milyon yeter bize :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiz kürtler bu yüzden
https://www.youtube.com/watch?v=5kuCyUCCBEs00 Yorumla- Gündem konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAcilim diye pkklilar tuzaklari yollara dosedi simdi operasyonlar yapip o tuzaklara dusuyor asker bu ooerasyonlari acilim yerine yapmaliydi ve terore cok taviz verdi
10 Yorumla akp seçmenini aşağılayarak bir yere varılmaz, nedenleri araştırmak lazım,
chp teröristleri partide barındırdıkça, daha çok muhalefet kalır, 7 haziran da akparti iktidar olamadı bunu da unutmayın.03 Yorumla- +1 yıl
1 kasımdada %49.5 ile iktidar oldu bunu unutma bu bir 14 senedir tekbaşına iktidar oldu buda iki :D
- +1 yıl
7 haziranda iktidar olamadı dedinya ona istinaden
+1 yılSiyaset konuşmayi sevmiyorum
Bu adamin karakterini sevmiyorum.16 Yorumla- +1 yıl
Karakter cözmek milletin ağzından duyma ile tv ekranlarından izleme ile haberleri dinleme ile olmaz :D unutma bunu :D
- +1 yıl
5 dk izleyince anlaşiliyor ne olduğu.
Bir ataturkcu olarak ak partili olmam söz konusu dahi olamaz - +1 yıl
35 Milyon secmen yeterli :D
- +1 yıl
Yanlış anlama ha dışlamak filan değil tabi senin kararın saygılıyım :D
- +1 yıl
Yorumlarina baktim da niye bu kadar cok savunma ihtiyaci duyuyorsun partiyi? Sanane milletin fikirlerinden. Siyaseti futbolla kariştiriyorsun
- +1 yıl
Sadece begeli olan acıklamaları yapıyorum :D küfürde edemezler Partime Birini uyardım eğerki birdaha küfür edersen yargıya gider bu yorumların diye Ks yide uyardım oda kaldırdı haklı bulup Düşünçeni söylersin ama küfür edemessin işte Oyüzden acıklama yaptım tartışmak için actım bak oraya yazdım nedersiniz siyasi tartışmaya diye :D yani yok hoşuna gitmiyorsa yazmıyacaktın ilk başta :D yani tartışma istemiyorsan :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar chpye oy atmış olsam da ülkeyi tek yönetebilecek durumda olan bu adam var zaten. Ülkenin muhalefeti ne kadar zayıf durumda görünüz.
00 YorumlaKarşı değilim, destekliyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Saol Varol !
+1 yılAkp=çalan, çırpan partisi.
311 Yorumla- +1 yıl
Kaynakcan İftira enbüyük günahdır bana delille kaynakcayla gel :D biz delille oo seskayıtlarının montaj olduğunu kanıtladık :D sende kanıtla bekliyorum :D
- +1 yıl
Hadi bakalım senden 11 yaş kücük biri olarak bekliyorum :D delilini calarken yanındamıydın
- +1 yıl
Yuhh diyorum hâlâ inkar ediyorsunuz. Emrinizde savcı ve polisler delilleri karartıp imha ettikleri için sana bişey sunamiyorum, ufaklık ;)
- +1 yıl
Çalarken yanımızdamıydın? allah korkusu olmadığını itiraf eder ken kılıçdar oğlunamı güvenip bu iftiraya destekliyorsunuz yanındamıydın calarken seskayıtlarının montaj olduğunu kanıtlamadılarmı? uzmanlar tarafından chp den millet vekili bunu itiraf etmedimi? sen biliyormusun bunları bilmiyorumki :D iftira kadar büyük birşey varmı? yaşın gelişmiş sayg
- +1 yıl
Çalmadiklarini ispatla sende o zaman? Bu kadar malk-mülk nerden geldi?
- +1 yıl
Erdoganın ğeçmişinin yaptığı ticareti :D yazar sosyal medyada :D Calmadığını saten kanıtladık :D ses kayıtlarının montaj olduğunu buna istinaden deniyor :D Aldığı net ücret :D 20 küsür :D Bu üçretten aylık gideri 0 Bankadaki faiz oranı aylık 800 tl :D yaptığı yatırım borsa ve ticaret :D leri araştır sadece başbakanlık cumhurbaşkanlığı yapmadı oo paranın nereden geldiği nereden oo malın mülkün geldiği herşeyyazıyor :D damıdına gelince hiçde yoksul birisi değildi :D sen biraz bu konuyu nette araştır :D yaptığı ticaretler :D borsalar :D filan milan :D
- +1 yıl
Tabi tabi felan, filan.
- +1 yıl
+ PARTİSİ gelelim akp ye :D oparanın nereden geldiğini :D akp ye bügüne kadar yapılan bağışları iyibir araştır :D devlete değil bak dikkatini cekerim partiye yapıldı o bağışlar :D Feytullah gülere yapıldığı gibi :D Erdoğana yapılan :D bütün bağışların listesine netten ulaşa bilirsin :D İngilterede yaptığı ticaret istatisliklerine ulaşa bilirsin :D bu adam 14 sene iktidarda kaldı :D 20bin x 168 ay =3 milyon 260 binlira :D bukadar gelirle :D erdogan gibi :D partisini kurar kurmaz girdiği ilk secimde yani :D 2002 de tekbaşına iktidara gelen adamın tcari zekasını :D sendüşün :D ve biraz araştırma yap :D yaptığı ticaretlerde :D
- +1 yıl
Yav he he sen git ak koyunlara anlat bunu.
- +1 yıl
Ya tabi tabi diyeceğine :D 33 yaşındasınız :D kırmak hakkımdeğil kötü sözdemek hiç hakkımdeğil :D 3 yaşdaha büyük olsanız annem olacak yaştasınız diyeceğim :D yani gidin siz bari böyle yapmayın araştırın iftara atmayın araştırya :D
- +1 yıl
Bizde laf konuşmaz bizde tarih konuşur belgeler konuşur kaynakça konuşur :d bunların hepsi TBMM den yapılan acıklamalarda :d mevcut :D
- Gündem konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılAdamin suratinda meymenet yok
56 Yorumla- +1 yıl
İşte Pkp düşmanları bunun gibi insanlar dan oluşuyor yani Ne mutlu Biz AKP ye :D adam tipe göre muhalefet seci yor herkez bu yorumu görüyor şuanda :D
- +1 yıl
Tipten 1 oy kaybetti yazık oldu :D
- +1 yıl
@solomonkAne :D işte ne mutlu bize düşmanlarımız bu insanlar gibi :D saten bu yorumu yapacak insanlar bizden olmasınlar :D
- +1 yıl
@solomonkAne Allahın yarattığı tipe :D laf edenlerden de değiliz :D edenlerde bizden değil saten :D 35 milyon yeter bize :D
- +1 yıl
Kardeşim sende böyle şeyler sorarak oyuna gelme ne olur! Bırak elinden geleni yapsınlar!
- +1 yıl
@Atılgan2532 Yokya alakası ben sadeve ben millete göstermek istiyorum :D sanal medya da ki koplo teorisine kurban gencleri göstermek istedim sadece :D neden se saten böyle insanlar duçluyor bizi :D hep
+1 yılAk parti <3
11 Yorumla- +1 yıl
Cok teşekkür ederim :D
Yaşasın reco <3 bu ülkeye şeriat gelecek ulannnn.
02 Yorumla- +1 yıl
2022 aynen öyle :D ama bazıları bilmez strateji nedir :D Bilmezki politika nedir tartışmadan ham düşünçelerden ibaret olmuş bazılarının gözünde politika Avrupa birligine ihdiyacımız var amerikaya yalanmaya ihtiyacımızvar taki lozan anlaşması bitip ham larımızı cıkartana denk :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ülkeye 15 milyon kişi yeterli
02 Yorumla- +1 yıl
:D anca bunu atarım bu dediğine :D
Cevap sahibi+1 yılGeri kalanlar bu ülkenin zararına
Bize sağlam 15-20 milyon Turk yeterli
+1 yılBgn spor günü no siyaset
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazacaklarım buaraya sığmaz yatacak yerleri yok
02 Yorumla- +1 yıl
:D saol görüşün için sağlıksız ham düşüncelerle :D koplo teorilerine aldanmama na tasiye ederim
Cevap sahibi+1 yılsen önce bir yazmayı öğren ne güzel istikrar var değil mi ülkede yazıklar olsun
Ülkenin durumu malum
20 Yorumla
+1 yılband yemiyelim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım