AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Milliyetci kimseye oy vermez hele milleti satan toprklr8 peskeş ceken cevresine kralliklar verip ksayi soyani asla tercih etmez...
Yani tarafsız mi olur
Geçersiz oy da iktidara gitmiyor mu
Kendi secimidir. Ama bir tarfta surekli kandirildik aglayan kesim olmasi ve dini isine gelince cok kullanmalri... bunlr benim sinirim sehite kelle demeleri ise ikinci sinirimdir. Bunlar geçildi benim icin hukumet bitti
Kk ya mi vereceksin
Bazen degisiklik yapmak iyidir... evet kk. Vermekten baska çare birakilmadi
Peki ilk turda kime verdiniz
Hiç bir ideolojim veya siyasi görüşüm yok, fakat kk ya oy vereceğim.
Neden
Nebilim hocam onu dinliyorum o haklı diğerini dinliyorum o haklı. Belki bir şeyler daha iyi olur umuduyla KK yı destekleyeceğim. Zaten erdoğana oy verenler sosyal medyada cahil olarak suçlanıyor.
Valla ben de aynı yeminle kime vereceğimi bilmiyorum
Ben artık sıkıldım 20 yıldır aynı bağır çağır... KK tercih edeceğim.
Soruyu düzelt milliyetçi görünüp K K ye verecek olan var mı de
Yoo neden milliyetçi insan da kk ya verebilir
K K = PKK adamlar açık açık yandaş
Ne yapalım kanka Erdoğan'a mı verelim düzgün aday vardı da yemin ediyorum kime vereceğimi şaşırdım
En iyisi kimse ona tabi ki…evet eksikleri var mükemmel değil ama şu an en iyisi o. K K hangi sözünün arkasında durmuş da şimdi duracak liderlik vasfı bile yok
kendine milliyetçi diyen mhp akp veriyor? hüdaparla iş birliği yapan türk bayrağını istemeyen? :D
Kardeş tamam HÜDA-PAR iyi değil belki ama bir tarafya da pkk ile iş birliği yapıldı kim bilir bize açıklanmayan ne vaatler veroldi sence öyle olmasa hdp kilicdarogluna verin diye ısrar eder mi
yaw ne pkk işbirliginden bahsediyorsun aponun kardeşini trtye kim çıkardı çomar mısın? :D
O zaman bir çözüm süreci yapılması istendi ve denendi olmadı
yaw cevabını ver bana. aponun kardeşini TRT'ye kim çıkardı? çomar olma geniş perspektiften bak olaya? :D sadece akp mi bir şey deniyor? akp deneyince kahraman chp deneyince teroristmi oluyor? sen biliyor musun anayasa mahkemesine göre akp hükümeti dönemindeki yargılamaların %77 si adil olmadı? 100 kişiden 77 kişisi haksız hüküm giydi? sen hiç 20 tl için 2.6 yil hapis ve 1000tl para cezasi yedin mi? ben yedim? sen bu düzene destek veriyorsun :D hakkım hepinize haram olsun en agır şekilde çıksın tek dilegim bu
Ölürüm gene de oy vermem HDP nin olduğu yere
Tayyip beye mi atacaksın
Öyle düşünüyorum sen istermisin HDP nin savunma Bakanlığı'nın almasını ya da iç işleri bunlar küçük meseleler değil demirtas suçsuz Muş hadi oradan apo nün heykelini dikeceğiz diyor
Suçsuz demiyor yargilansin diyor
İlk turda kime verdin
İlk turda zafer partisi
Sinan ogan yemin ediyorum çok kararsızım ben
CHP HDP ayrılsın kazanır
zaten milliyetçi olan ona verir be
Neden
Ben veriyorum gururla.
Sen milliyetçi degolsin dostum sen baştan beri kk ya veriyordun bn Sinan ogsncilari diyorym
Milliyetçiyim ve baştan beri KKye vermiyorum
Veriyorsun kanka ilk turda da öyle diyoedun sen kk ya verin diye seni hatırladım kime verdin ilk turda Sinan Ogana mi
Hayır Oğan'a vermedim
E tamam işte sen solcusun
Ne alaka ben Kemalistim.
Tamam işte Kemalistsin ben ülkücü kesimi kastediyorum
Onlar sağcı değil aşırı sağcı.
Evet ben, problem?
Milliyetçisin yani kesin
Aynen
İlk turda kime verdin
KK
Kanka sen solcusun ben milliyetçisi diyorum Sinan Ogana veren kesim ülkücü tipleri diyorum
Milliyetçilik ülkücülerin tekelinde değil. Ayrıca Sinan oğan :) Alaycı tebessüm ettim
Ben ülkücü insanlara soruyorum işte