Gündem Kaloriferler ne zaman yakışmayan baslanmali 🫠? olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Pek bilgim yok da bu konuda 🤭 Güncellemeler+1 yıl Yakilmaya* Kaloriferler ne zaman yakışmayan baslanmali 🫠? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı. Havalar soğudu istersen yak gadası 0 2 Yorumla olmazlarainat +1 yıl Kaç derece de yakmam gerekiyor ve kombiyi kapatıp açınca faturayı etkiler mi Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Aynen sürekli aç kapa yapmak etkiler açık olsun kısık ayarda dursun Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Ben yakıyorum şu an 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1b cevap paylaştı. Havalar ne zaman soğudu ise o zaman yakılması doğrudur 😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl biz açmaya başladık 1 hafta oldu hava soğuksa sende aç 0 3 Yorumla olmazlarainat +1 yıl Kaç derece de açmam lazım peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 25 derece açıyoruz biz Yorumla olmazlarainat +1 yıl Peki açıp kapatinca faturayı etkiler mi Yorumla
Killerlady Takip Et Xper 2 Yaş: 125 +1 yıl Bizde Almanya da otomatik olarak açılıyor bilmiyorum sizde nasıl olduğunu 0 0 Yorumla
datlisohbet Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl biz yaktık o da bize girecek pardon bizi yakacak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Havalar soğudu istersen yak gadası
Kaç derece de yakmam gerekiyor ve kombiyi kapatıp açınca faturayı etkiler mi
Aynen sürekli aç kapa yapmak etkiler açık olsun kısık ayarda dursun
Ben yakıyorum şu an
Havalar ne zaman soğudu ise o zaman yakılması doğrudur 😊
biz açmaya başladık 1 hafta oldu hava soğuksa sende aç
Kaç derece de açmam lazım peki
25 derece açıyoruz biz
Peki açıp kapatinca faturayı etkiler mi