Gerçekliğini seçim sonuçlarında görüyoruz zaten. Şu listeden şüphesi olan sokağa çıkmıyordur. Toplum olarak kalitemiz düşük bu inkar edilemez. Bunda yoksulluk, kontrolsüz nüfus artışı, araplaşma, eğitim sistemi vs tonla faktör de var tabi.
Millet dogru ya da yanlis olmasinda degil kendi ilinin mavi olmasini kendine hakaret olarak goruyor... bir arkadas aziz sancar kurt oldugu icin dogu anadolunun mavi olamayacagini iddia ediyor mesela... oysaki yeni nesil adam akilli okuma yazma ogrenip universiteye gitmis...
Aslında burada bir faktör de katılımcının daha önce benzer bir teste katılıp katılmadığı. Çevremden gördüğüm kadarıyla bu tür testlere sık sık giren insanlar çok aşırı başarılı rakamlara ulaşabiliyor. Bence bu testler bir ölçüt değil. Zaten eğitim sistemi de ezber odaklı olduğu için bu testte başarılı olan insanın eğitimde başarısız olması da çok yüksek ihtimal.
Zeka testleri bana güven vermiyor doğrusu deneyim ile başarılı olunabilecek bir şey çünkü. Ülke olarak zeki değiliz bu konuda ısrarlıyım ama ben de pek zeki sayılmam.
105 ile 94 un ortalamasini nasil 86 buldun? Muhtemelen sen tek basina turkiye ortalamasini 100 den 86 ya düsuren kişisin. Sapan deger oldugun icin haritaya koymamislar😂 yoksa olduhun ili cok farkli bir renkle görurdük..
Yooo acik kirmizi yani mavinin bir tik ustu😂 ben olsam koyu mavi yapardim... gayette okuma yazma bile bilmeyen mantikla degil duygulariyla hareket eden bir toplum... ben mavilere sasirmadim zaten kirmizilara sasirdim
@LavantalıÇikolata 82 83 iq =sempaze... zaten cahillikle zeka farkli seyler... az biliyorsun diye canımsın olmuyorsun... az bilip cok bildigini snaiyorsan belki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
İyi iq yüksek bölgedeyim en azından sdfsdfds
Ili kirmizi olanlar mutlu mavi olanlar isyanda 😂 yalan yanlis diye atip tutuyorlar
Maddi güç arttıkça artıyor.
Çocukların iyi beslenmesi, gelişime dikkat edilmesi vs faktörler çıkıyor ortaya.
Sonunda birisi su soruya yorum yazabildi... daha gercekligini tartisanlar var... sanki her sene bir vatandasimiz nobel odulu aliyormus gibi😂
Gerçekliğini seçim sonuçlarında görüyoruz zaten.
Şu listeden şüphesi olan sokağa çıkmıyordur.
Toplum olarak kalitemiz düşük bu inkar edilemez. Bunda yoksulluk, kontrolsüz nüfus artışı, araplaşma, eğitim sistemi vs tonla faktör de var tabi.
Millet dogru ya da yanlis olmasinda degil kendi ilinin mavi olmasini kendine hakaret olarak goruyor... bir arkadas aziz sancar kurt oldugu icin dogu anadolunun mavi olamayacagini iddia ediyor mesela... oysaki yeni nesil adam akilli okuma yazma ogrenip universiteye gitmis...
Aslında burada bir faktör de katılımcının daha önce benzer bir teste katılıp katılmadığı.
Çevremden gördüğüm kadarıyla bu tür testlere sık sık giren insanlar çok aşırı başarılı rakamlara ulaşabiliyor. Bence bu testler bir ölçüt değil. Zaten eğitim sistemi de ezber odaklı olduğu için bu testte başarılı olan insanın eğitimde başarısız olması da çok yüksek ihtimal.
Zeka testleri bana güven vermiyor doğrusu deneyim ile başarılı olunabilecek bir şey çünkü. Ülke olarak zeki değiliz bu konuda ısrarlıyım ama ben de pek zeki sayılmam.
İlginç biizm orası da çok zeki görünüyor 😃 ama komşu il sanırım bizi bozuyor düşürüyor başarıyı 😂
O yüzden mi Adana ülkenin sanatçı ihtiyacını karşılıyor hajsjakajash sıfır bir izledikten sonra oluşturduğum harita hankashajsa
Adana sanki nobel ödüllü bilim adami yetistirmis gibi benim ilimde cok yuksek degil de itiraz da etmem tanı
105 ile 94 un ortalamasini nasil 86 buldun? Muhtemelen sen tek basina turkiye ortalamasini 100 den 86 ya düsuren kişisin. Sapan deger oldugun icin haritaya koymamislar😂 yoksa olduhun ili cok farkli bir renkle görurdük..
türkiye ortalaması 86 siz ne anlatıyorsunuz sahte bu
Arkadasim ortalama burada 86 90 bazinda cikar zaten😂okulda hic mi matematik göstermiyorlar size
koyu mavide 94 yazıyor hepsi mavi olsa bile 94 altına inemez sen kimi yargılıyorsun
O 94.19 alti demek...
lan 1 şehir var 111111
Doğu Karadenize bak djdjdk akdenizle aynı fjdjsj bunun neyine inancaz
Yani nasil bakiuorsun bilmiyorum da bir marmara ege ve akdeniz adam akilli kirmizi...
Gormedim renkler ne kirmizilar dahami zekiymis anlamadim
Evet
Sacma
Neresi sacma... mavi olanda hemen haritayi kotuluyor
Neye gore?
Mavi ya da kirmizi diue degil ama eminim senin kentin kirmizidir
Yooo acik kirmizi yani mavinin bir tik ustu😂 ben olsam koyu mavi yapardim... gayette okuma yazma bile bilmeyen mantikla degil duygulariyla hareket eden bir toplum... ben mavilere sasirmadim zaten kirmizilara sasirdim
Ankara 'da yaşayan 128 IQ'lu bir birey olarak doğru.
iyimser harıta
Neresi iyimser turkiyenin yarisi mavi yani düşük duzeyde😂
Nette denk geldim ilginç. Nasıl çıktıysa bu
Illerden belli sayida katilimcilardan aldiklari sonucla
ee tr seçmen grafiği ile aynı bu 😄
Son secim pek boyle degildi😂
Kime göre neye göre
Birilerine gore arastirilma yapilmaz
Yalan kim bunu yapmışsss doğu be Kürt düşmanıdır
Aziz sancat
Nobel öldülünü aldı Mardinli bir Kürt
Cahille hiç konuşmaya gerek yok
Konya ne durumda konya çok önemli
Konya kirmizi olmasi beni bir tikk sasirtti😅
Muhtemelen doğru.
Yalan
Yalan atmasi icin bir sebeb mi var
Bence de yalan. Kelebeğin prensesi diye nick koyan birinin IQ'su en fazla kaç olabilir ki.
@LavantalıÇikolata senin nick de zeka fiskirtmiyor ama 😂
Benim nickim normal ve olan bir şey zaten. 😃😃
@LavantalıÇikolata yok artik😂
Şaka bir yana bu ülkenin en cahil insanlarından biriyim. IQ nasıl ölçülüyor bilmiyorum ama 82-83 civarlarındadır büyük olasılık.
@LavantalıÇikolata 82 83 iq =sempaze... zaten cahillikle zeka farkli seyler... az biliyorsun diye canımsın olmuyorsun... az bilip cok bildigini snaiyorsan belki
Şempanzeyim ben evet bildin.