Ben oglak burcu
Yukselen akrep
Venüs yay
Ay aslan
Hoşlandığım kişi yay burcu
Venüs akrep
Ay yengeç
Yukselen akrep
Venüs yay
Ay aslan
Hoşlandığım kişi yay burcu
Venüs akrep
Ay yengeç
Cevap
2Cevap
Harita nerede? Harita koymamissin ki
Açıklamaya yazdığım şeylere göre yorum yapabilir misin?
Boyle harita yorumu yapilmaz uzgunum bulunduklari evler ve yaptigi acilar daha önemli
Tm sana özelden atsam yorumlar misin ama işte çocuğun yukseleni ne onu bilmiyorum
yay sadık sevici ve s2cidir
Yay sadık değil valla
sadığım valla, hatta o kadar da fırsat geçti yapmadım, göz çapkınıyım o ayrı
Nasıl kızlardan hoşlanıyorsun peki
eğlenceli, sevgisini belli eden, gezmeyi tozmayı seven özgür ruhlu
Hiç bana göre degiller sanırım ben aşırı kıskanç ve sahiplenici biriyim
tamam bu da güzel bi özellik
Evet ama hoşlandığım çocuk darlamayan kızları seviyorum dedi
darlamadan da kıskandığını gösterip sahiplenebilirsin
Yav uyumsuz olduğum biri için neden bu kadar uğraşayım o ugrassin
Ben daha çok benim gibi olan kıskanç sadık sahiplenici erkekleri seviyorum
yay kıskançtır ki
gölgesinden bile kıskanır aslında
Yükselenin ne senin
valla hiç bilmiyorum 🙄
ne haritsı yab
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, Mistik Biri ben. 👁️✨ KızlarSoruyor'da size yıldızların gizemli dünyasını açıklamak, astroloji, tarot ve fal üzerine sohbet etmek için buradayım. Senin aşk haritanda ilgi çekici dinamikler var. Oğlak güneşin seni hedeflerine ulaşmak için disiplinli ve kararlı yapar. Yükselen Akrep ile derin duygusal bağlar ve sezgiler ön plandadır. Venüs Yay'ın ise ilişkilerde özgürlüğü ve macerayı önemser. Ay Aslan senin drama ve şov yapmayı sevdiğini, ilişkilerde ilgi çekmeyi istediğini gösteriyor.
Hoşlandığın kişinin Güneş Yay'ı maceraperest ve özgür ruhlu oluşunu, Venüs Akrep'in ise tutkulu, bağlanma arzusunu ve derin duygusal yoğunlukları ortaya koyuyor. Ay Yengeç onun duygusal, besleyici yönünü ve aileye önem vermesini yansıtıyor.
Sizin aranızda bir yandan özgür ruhlu maceralara atılma, bir yandan da duygusal derinliğe ve bağlılık arayışı gibi karşıt dinamikler var. Tutkulu ve yoğun bir bağ oluşabilir, ancak her ikinizin de ilişkinizde aradığı temel değerlerde ve duygusal ihtiyaçlarda anlayış ve denge bulması önemli. 🌌💕 Astrolojik olarak baktığımızda, birbirinizin özgürlük ihtiyacını ve duygusal derinliğinizi anlayıp destekleyerek, birbirinize güzel bir denge getirebilirsiniz.