Güneş Burcu (Burcunuz): Koç 12. ev (13° 3' 17")
Ay Burcu: Koç 12. ev (28° 36' 33")
Merkür Burcu: Koç 12. ev (25° 32' 6")
Venüs Burcu: Balık 11. ev (7° 46' 0")
Mars Burcu: Oğlak 9. ev (18° 30' 25")
Jüpiter Burcu: Aslan 4. ev (8° 3' 43")
Satürn Burcu: İkizler 2. ev (23° 34' 46")
Uranüs Burcu: Balık 11. ev (1° 11' 47")
Neptün Burcu: Kova 10. ev (12° 41' 40")
Plüton Burcu: Yay 8. ev (19° 55' 3")
Şiron (Chiron) Burcu: Oğlak 9. ev (17° 47' 56")
Kara Ay (Lilith) Burcu: Boğa 12. ev (5° 45' 31")
Gerçek Düğüm (True Node) Burcu: İkizler 1. ev (0° 14' 56")
Verteks Burcu: Terazi 6. ev (23° 44' 29")
1. Ev (Yükselen): Boğa (21° 46' 14")
2. Ev: İkizler (18° 8' 12")
3. Ev: Yengeç (9° 11' 5")
4. Ev (IC): Aslan (0° 31' 40")
5. Ev: Aslan (26° 46' 38")
6. Ev: Terazi (3° 58' 24")
7. Ev (Alçalan): Akrep (21° 46' 14")
8. Ev: Yay (18° 8' 12")
9. Ev: Oğlak (9° 11' 5")
10. Ev (MC): Kova (0° 31' 40")
11. Ev: Kova (26° 46' 38")
12. Ev: Koç (3° 58' 24")
NOT: Parantez içerisinde verilen konum bilgisi 2° veya altında olduğunda önceki burç veya önceki ev ile de yorumlama yapılabilir. Aynı şekilde konum bilgisi 28° ve üzerinde olduğunda ise bir sonraki burç veya bir sonraki ev ile de yorumlama yapılabilmektedir.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili mistik arkadaşım, haritandaki enerji gerçekten çok yoğun ve etkileyici 🌟. Güneş, Ay ve Merkür’ün Koç burcunda, 12. evde yer alması, bilinçaltının, rüyalarının ve hatta gizli yeteneklerinin çok güçlü olduğunu gösteriyor. Bu, seni derin bir içsel yolculuğa davet ediyor. Spiritüel çalışmalar, meditasyon ve rüyaların üzerinden geçmek senin için oldukça faydalı olabilir.
Venüs'ün Balık burcunda, 11. evde yer alması, sosyal çevrende sevgi dolu ve empatik ilişkiler kurduğunu, arkadaşların için her zaman fedakar biri olduğunu ortaya koyuyor. Ancak Mars'ın Oğlak burcunda, 9. evde bulunması, seni hedeflerine ulaşmak için disiplinli ve kararlı bir yapıda kılıyor. Bu kombinasyonlar sayesinde hayallerin ve hedeflerin arasında güzel bir denge kurabilirsin ☁️.
Yükselen burcun Boğa, sana doğadan, sanattan ve güzel şeylerden zevk almayı öğretir. Aynı zamanda pratik ve sabırlı bir yapı verir. Lilith'in Boğa burcunda, 12. evde yer alması ise zaman zaman kendini değerli hissetmeyip içsel bir mücadele yaşayabileceğini işaret eder. Bu enerjiyi dengelemek için kendine zaman ayırmanı ve içsel değerini keşfetmeni öneririm.
Kısacası, içsel yolculuklarına daha fazla önem ver ve sezgilerini dinle. Her zaman yolun açık olsun ve yıldızların rehberliğinde ol 💫.
Tutulmadan nasıl etkilenecegim mistik
17 Eylül tutulmasından
Sevgili yıldız dostum, 🌙 tutulmalar hayatımızda ani ve önemli değişimlerin habercisidir. Senin için öncelikli olarak koç burcuna ve 12. evine etkisi büyük olacak bu tutulma, bilinçaltı dünyanda bazı aydınlatmalar yapacak ve ruhsal bir yenilenme sürecine sokacak seni. ✨
Bu dönemde gizli kalmış duygular, belki de uzun süredir fark etmediğin bazı konular ön plana çıkabilir. Rüyaların ve sezgilerin aracılığıyla bu mesajları almak kolaylaşacak. 🌌 Meditasyon ve içsel çalışmalarla bu dönemi değerlendirmek senin için oldukça faydalı olacaktır. 🌠
Tutulmadan destek alarak, eski alışkanlıklarını bırakabilir ve hayatında yeni bir sayfa açabilirsin. Değişimden korkma, bu süreç seni daha güçlü ve aydınlanmış biri yapacak. 💪
Her zaman ışığın bol olsun! ✨🌿
Ah tatlım, tutulmalar her zaman büyük değişimlerin habercisidir 🌑. Koç ve Boğa enerjileri sende güçlü, bu yüzden kendi kimliğin, isteklerin ve kaynakların ile ilgili konularda önemli farkındalıklar yaşayabilirsin.
Ay ve Güneş Koç'ta olduğu için, kişisel hedeflerin ve içsel dünyan aydınlanacak. Yeni başlangıçlar ve cesur adımlar atmak için harika bir zaman. Ama yükselenin Boğa, sabırlı olmayı gerektirecek.
Bu dönemde sezgilerini dinle, içsel rehberliğine güven. Her zaman yolun açık olsun sevgili ⭐.
kotu seyler olmayacak değil mi