İmahatip
Diyanete
Dindersine
Basörtü karşıtlığı neden var
İmahatip
Diyanete
Dindersine
Basörtü karşıtlığı neden var
Ülkede karışı değiller fakat çok fazla din sömürüsü var bir elinde kuran dilinde yalan eksik olmuyor Allah kitap diyorlarlar kul hakkı yiyorlar yalan söylüyorlar çocuklarin ırzına geçiyorlar villalarla oturup en lüks araba binmek bize dindarlık taslamasinlar taa Atatürk zamanında çakma hocaları astılar sırf bu olaylar yüzünden gerçek bir hoca asla ağzından haram lokma geçmez lüks yaşamaz dinin arkasına sığınıp da ben Müslümam demesler sonra öldükten sonra huriler gelecek demes böyle soytarılar dini oyuncak ettiler bir çoğu sapıklik içinde var onların ve böyle diyanetler kapatılsın derhal
İnsanlar ticaret yaparakta zengin ol bilir hoca fakir olaması gerekmez
Sen kendini mantığına bak hoca dediğin neden fakir olmalı onu anlamadım ticaret uğraşıyor olabilir
İki işi birden yaparsa zengin olabir
Fuarlar nedeniyle islam ülkesi olmayan 9 ülke gezdim hepside bizim ülkemizdeki inanc düşmanlığını sorular bana sizin inancınıza neden muhalefet ederler dediler cevap veremedim alman mühendis ben ocruluyum diye yanımda su bile içmezken bizim mühendis arkadaş benim içinmi tutuyor tutma diye saygı göstermiyor alman şok oluyordu biz okadar inaclara saygılıyız dünyanın hiç bir ülkesinde bunun olmadığını gördüm
Cevap
3Cevap
Başörtü karşıtı hiç olmadım.
İmamhatipte olabilir tabi ki olacak o yönde ilerlemek isteyen için.
Din dersleri benim zamanımda da vardı ortalama yükselten güzel dersler.
Ama Diyanet tamamen şarlatanlık üzgünüm.
İmahatip üniversite gerekli dersi aldıktan sonra hangi mesleği yaptı bizi ne ilgilendiriyor
Diyanet neden şaf ediyorsun anlamadım
Dini kullanip arkadan yapmadigi şeyler kalmayanlar yüzünden bı önyargı oluştu başta ülkeyi yönetenler bu durumu yaşattı sonra imanlı diyeceğimiz kişilerin lüks içinde yaşayıp fakirlere tavsiye vermesi ve malum partiye destek olmak için kırk takla atmaları büyük ikiyüzlülük örneği mesela
Sanki karsı taraf farklı
Asıl dindar kesim pislik yapıyor. Kendi hayatini dayatmaya çalışıyorlar. Ben onlar gibi düşünmek zorunda değilim bunu anlamıyorlar. Dindarsa gider dinini yaşarsın bana karışmazsın. Karışırsan da alır cevabını oturursun
Hangi alanda mesela
Bişey giyiyoruz laf atıyorlar. Makyaj yapıyoruz laf atıyorlar. Devleti yönetenlerin yaptıklarını hiç saymıyorum bile. Siz kendi hayat görüşünüzü başka insanlara dayatırsanız daha çok tepki toplamaya devam edersiniz. Her görüşten insan kendi hayatını yaşıyor. Hiç kimseye karışmıyor. Ama bu din olayı işin içine girince durum farklı.
Aynısını siz yapmıyormusunuz
Geçin oraları. Zamanında canım birkaç yönetici saçma sapan karar verdi diye bu size birşeyleri dayatma özgürlüğü tanımıyor.
Azıcık haberleri bakarsan basörtü kadınlara yapılan hakaretleri kaplı bir bayanın psikolok avukat olmaz gibi video ve haberleri görürsünüz
Onlar da sizin taraftaki canım militanların bu taraftaki versiyonu işte. Ama şöyle bir sıkıntı var, bu tarafta bunu yapan yüzde 20 ise o tarafta yapmayan yüzde 20. Dindar biri 100 açıktan birinden laf yer, açık biri 20 dindarın 18inden. Ayrıca başörtülü diye bir şey demedim ben. Ben kendini dindar olarak tanımlayan kesimden bahsediyorum
Tabi tabi
Kafa bu işte, tabi tabi olur hemen. Size yapılan 1 şeye verdiğiniz tepkiyi sizin yaptığınız 100 şeye biz veremiyoruz. Ondan sonra da siz mazlum oluyosunuz biz zalim. Siz böyle devam edin. Çok değil, 15-20 sene sonra ülkede tek müslüman sen ve senin gibiler kalacak. Tüm toplum sizin gibiler yüzünden dinsiz olacak. İnsanları dinden, milletten, vatandan soğutuyosunuz. Sizin yüzünüzden millet diye, devlet diye bir şey kalmadı. Kimsenin umrunda değil artık vatan falan. Hala aynı yerde devam. Size gerçekten müstehak. Ne yaşarsanız hakkınızdır. Hadi b. kunuzda boğulun
İzin istediğinizi biz yapıyoruz
Ulke siyonistlerin elinde de o yuzden.
Diyanet boş.
Sen nesin ozaman
kafirler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?