Dinayet, in butcesi 5 miyar dolar. bati ulkeleri Cimri olmali din bakanligi Yok onlarda. ve bir Soru bile. Var mi. Dinayet isleri bakani makaminda. Dino giysiler mi giyiyor
Neden. Hristiyan bati ulkelerinde. Din bakanligi Yok?
El Kuds El Celil. dedittirdin bana. onlarda. Dinayet benzerini maasli bakanlik Yok isteyen yardimlarla eder durumu Var bu daha adaletli hic birsey yapmadan devlet yuk olanlar bakanliklari Yok
Su an. Din icin. Din isleri bakanligi Yok.. O bes milyar dolari hakkinda fakir olanlar yardim olarak veriyorlar. Bizde dinayet bes milyar dolar veriyoruz
ulan yunanistan laik bile değil. itaşyqnın göbeğinde paralık var abd başkanları incile el basarak yemin ediyor ingilterede kraliyet ailesinin hristiyan olması zorunlu ne saçmalıyorsun
Dogru din isleri bakanligi Yok. O parayi Sosyal yardim olarak halkina veriyorlar. Bizde. Yuzbinlerce Camii ve imam, a Vergi verenlerin parasini veriyoruz. bir uretme olmadan ver. Adamlar o parayi NASA, ya veriyor Uzaya gidiyorlar
@SicilyalıMontana Dogru.. Din. insanlarin kalpleriyle. Yaradana. bagliligini ilgilendirir devletin bes milyar butce vermesine gerek Yok Boyle bir bakanlik icin
ulan yunanistan laik bile değil. itaşyqnın göbeğinde paralık var abd başkanları incile el basarak yemin ediyor ingilterede kraliyet ailesinin hristiyan olması zorunlu ne saçmalıyorsun
Ataist degilim ama yoktan evren yaratilmasi Adam babanin bir Elma yedigi icin Cennetten kovulmasi? Havva ananin onun. Kaburga kemiginden olusmasi? bir suru. " Bir varmis bir yokmus ". iyi uykular cocuklar, la dolu. Ama onemli demekki. Bes milyar dolarlik bir bakanlik kurulmus ve iyi maas veriyorlar. Harika
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bizde varda ne oluyor 13 milyar bütçesiyle ne halta yarıyor personelleri doğru düzgün çalışmıyor bile
Ama iyi ki var sayelerinde ateizm artıyor
Koylerde imamlar. Butun bos ve devlet maasi ve. Yilda bir ay kesin. Izin. Odemeli. izin. Aliyorlar yasam guzel
Ama unutma dinayet isleri bakani iyi maasi yaninda Sarik ve beyaz Cubbe giyiyor bunu takdir Edenler var
Rönesans- Reform dönemi dincilerin içinden geçtikleri için 👍
papalık veya krallik yetkili değil Hristiyan olmayan biri incile el basmak zorunda da değil
ahahaha yanlış bir şey mi söyledim? din adamlarını asıp kesmediler mi abim
El Kuds El Celil. dedittirdin bana. onlarda. Dinayet benzerini maasli bakanlik Yok isteyen yardimlarla eder durumu Var bu daha adaletli hic birsey yapmadan devlet yuk olanlar bakanliklari Yok
dediğin şeyi anlamadim fakat araştıracağım 👍
Su an. Din icin. Din isleri bakanligi Yok.. O bes milyar dolari hakkinda fakir olanlar yardim olarak veriyorlar. Bizde dinayet bes milyar dolar veriyoruz
Çünkü sömürülmeye ihtiyaçları yok saf değiller.
@SicilyalıMontana eeee bu iyi bir şey mi din kişileri ilgilendirir devleti değil
Dogru din isleri bakanligi Yok. O parayi Sosyal yardim olarak halkina veriyorlar. Bizde. Yuzbinlerce Camii ve imam, a Vergi verenlerin parasini veriyoruz. bir uretme olmadan ver. Adamlar o parayi NASA, ya veriyor Uzaya gidiyorlar
@SicilyalıMontana Dogru.. Din. insanlarin kalpleriyle. Yaradana. bagliligini ilgilendirir devletin bes milyar butce vermesine gerek Yok Boyle bir bakanlik icin
İlginç neden yok acaba
@SicilyalıMontana kaybol
@SicilyalıMontana Ulan.. Onlar. Din bakanligi icin Tek kurus harcamiyor
@SicilyalıMontana Ulan.. amerikada El basiyor ama. Bes milyar dolarlik. din bakanligi Yok.
Papalık var ya kardinaller var
Sektör git o zaman
Stallone çakması herif
Tamamda O italyada. Hristiyan. Ulkelerde. Din. isleri bakanligi yok mu?
@SicilyalıMontana Ulan.. Abd, de din isleri bakanligi Yok!!!
Lan başka yerde tartışın
Lan ilk Lan, i. SicilyaliMontana adli uye baslatti tamam mi Lan
Varda. Onlara devlet bizdeki gibi bes milyar dolar butce vermiyor. isteyen gonlune gore bagis yapiyor. Halkin vergisinden Tek kurus almiyorlar
Dinler hayal ürünü oldugu için.
Ataist degilim ama yoktan evren yaratilmasi Adam babanin bir Elma yedigi icin Cennetten kovulmasi? Havva ananin onun. Kaburga kemiginden olusmasi? bir suru. " Bir varmis bir yokmus ". iyi uykular cocuklar, la dolu. Ama onemli demekki. Bes milyar dolarlik bir bakanlik kurulmus ve iyi maas veriyorlar. Harika
Sen öyle san
Ulan. Sktr. Git. Bilmedigin. Konularda ahkam kesme. Onlar din isleri icin. Tek kurus harcamiyor