Ben Ateist falan değilim hatta bir çok inanıyorum diyenden daha Müslümanım Lakin şu sıralar insanların özellikle münafıklardan Dinle başlayan cümleler duyduğum zaman onları boğasım geliyor…
Şöyle ki
1- Din üzerinden Devletin en başından en aşağısına kadar siyasetten sokağa kadar para kazanılıyor…Din tüccarları toplumun her kesiminde…Din gibi yüce bir değeri hak etmiyorlar Din onların elinde oyuncak olmuş…
Adam hayatında hiç Domuz yemiyor onun dışında her boku yiyor 11 ay içki içiyor sanki Domuz daha fazla yasakta İçki değilmiş gibi sonra her türlü haltı da yiyor sonra Ramazan da iyi Adam kisvesine rolüne bürünüyor içmiyor biz Müslümanız diyor…
Bir kadın Müslüman olduğunu iddia ediyor ama araştırsan başı açık kapalı fark etmez her türlü zina var içki var erkeklere tuzak var cazgırlık huysuzluk anlayışsızlık var…
o kadar Camiler var geçen bir tanesine girdim bir Müslüman benim 2 bin Liraya aldığım ayakkabıyı giyip aynı numara 100 Lira etmeyecek kendi ayakkabılarını bana bırakıp 5 bin liraya aldığım bisiklete binip kayıplara karışmış…
ve daha sayamadığım Niceleri
Sonra sapığın katilin bursusun her bokun girememesi lazım Camilere Allah’ın evi diye kendini Müslüman zanneden her türlü insan giriyor…
Bence olması gereken
Camiler kültürel değeri olan padişahlardan yadigar bir kaç tanesi hariç hepsi yıkılmalı…
Ezanlar dinmeli zaten inançlı insan telefonunu ezan sesine kurar gene de ibadetini aksatmaz
Sünnet yasaklanmalı sünnet olup Domuz yemedin oooohh Müslümansın yok öyle bir Dünya
Dind dair ne varsa Cem evleri tarikatlar Kuran kursları hepsi kapatılmalı zaten inançlı insanlar internetten de kendilerini aydınlatırlar…
Bu ülkede Dinimizi hatırlatan tek bir ibare kalmamalı neden biliyor musunuz
Ne ben dinsizin ne de gerçek Müslümanlara düşmanım
Nedeni basit bari ben Müslümanım demesinler daha dürüst olsunlar bunu diyenlerden bazıları var inanın Ateist hristiyan yahudi onlardan daha Müslümandır…
Kısacası ülkede 10000/1 kesim hariç bu dini hak etmediğimizi düşünmekteyim…
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer