Narsist iş arkadası sorunu?

1 ay oldu yeni işe gireli. Bu kadın arkadaşım bana işi öğretti.(işim kargo firmasının deposunda kargoları kodlarına göre hızlı hızlı ayırmak ve göndermek taramaya) bunu birlikte aynı masada ortak line de yüz yüze saatlerce yapıyoruz. El hızlılıgı cok önemli. Benim ilk defa işi yapmama ragmen daha ilk haftamda şefim ve bu kadın arkadaş cok iyi yaptıgımı söylemişti. Neyse işte zaman gectikce bu arkadas calısma seklimden memnuniyetsiz gibi davranmaya basladı. halbu ki ben gittikce kendimi geliştirdim bana göre. Ara ara çalışırken paketi öyle ittirme öyle koyma vs gibi isteklerde bulunuyordu ben de tamam diyio geciyordum ki dikkat ediyordum da ayrıca. AMA hala ara ara memnuniyetsizliği devam ediyor. Anlamıyorum kendide hata yapıyor yavaşlıyor yeri geliyor ben düzeltiyorum. Benim de onun calısma seklinden bazen gıcık oldugum oluypr ama söylemeye gerek görmüyorum çünkü bana göre gereksiz öyle rahatsa öyle calıssın o diyorum. Çünkü büyütülcek bişi gelmiyor bana göre. Ama o bazen benim çalışırken ki şeklime belki gıcık olup günlerce suratını asıyor bana karşı. Ben de yüz vermiyorum artık. Görmezden geliyorum tavrını. Tahminimce istiyor ki onun gibi çalışayım onum gibi herseyi yapayım. Ama ben de onun calısma seklini begenmiyorum. Bir de bana diyordu ki ilk günler bemden önce calısan abla hiç iyi yapamıyormus falan. Arkafaslar ben bu kadınla nasıl basa cıkcam ya kavvga etmek istemiyorum ama iş performansımı düşürüyor strese sokuyor beni

Narsist iş arkadası sorunu?