Siyasetle aram yok ama kilicdaroglu gidince iyi olur diyordum. Yeni gelen Selahattin demirtasa selam gonderdi utanmasa apoyada selam gondercekti
Sen Ataturkun partisindesin pkkli adama selam gondermek ne demek Allah askina
Siyasetle aram yok ama kilicdaroglu gidince iyi olur diyordum. Yeni gelen Selahattin demirtasa selam gonderdi utanmasa apoyada selam gondercekti
Sen Ataturkun partisindesin pkkli adama selam gondermek ne demek Allah askina
Trt'de röportaja çıkarılan öcalan'ın kardeşini niye anlatmıyorsunuz... Seçime 1 ay kala imralıya heyet gönderen malum partiyi niye konuşmuyorsunuz... Habur gümrük kapısından örgüt üyelerini davullu zurnalı törenle karşılayan kravatlıları niye konuşmuyorsunuz... He baba tek hain chp zaten
Özgür özel demirtaşa selam göndermiş tamam olabilir...
Vaktiyle birileri öcalana sayın diyerek hitap ediyordu ne olacak şimdi... Bakın kimse sütten çıkmış AK kaşık değil
Benim bir tarafım var biz 7 göbek chp liyiz... Özgür özelede hayırlı olsun daha yenice seçilmiş bir başkan ve 1 hafta bile olmadı daha... Ama bu kadar erken bu adamla uğraşmaya başladıklarına göre amaç belli, fazla palazlanmadan başını ezelim diyorlar... Tabi herkes bilmelidir ki Özgür Özel pısırık, pasif biri değildir... Grup başkan vekiliyken bile mecliste süleyman soylulara, hulisi akarlara nasıl giydirdiğini herkes bilir çokta ampül patlatmıştır... Yani onu sindiremezler emin olduğum tek şey bu iyi akşamlar
Bizde chpliyiz ama has Ataturkcuyum ben kimin naptigi beni ilgilendirmez beni benim partim ilgilendirir. O yaptoysa bizimkilerim yapmasidami gerekiyordu. Nerde sehide saygi nerde askere saygi Ataturk onca savasi pkkya destek verin diyemi yapti bu yuzdenmi kurdu bu partiyi. Doguda ayaklanan asiretleri silip supuren atam bunlar basa gecsin diyemi yapti. Beni partiler degil benim partim ilgilendirir. Kilicdaroglunu sirf bu yuzden sevmedim bilmiyorlarki oy kaybediyorlar. Sehidin cenazesine gitmeyen chp olduk teroristi kucaklar olduk
Siyasetle aran yoksa bilmediğin işlere şaka gibi yorumlama parti kuruyorsan herkesden oy isteyeceksin eskiden kürtlerin çoğu akpartiye veriyordu ne olduda hdpye geçtiler konu chp olunca çarpıtma. adamın teki ölü inek diyor ayyaş diyor sorun yok selam yollamış iş olmuş vay canına yav olaya bak
Cevap
4Cevap
Selahattin Demirtas hukuksuz bir nedenle hapiste yatiyor. Kendisini savunmuyorum, sevmiyorumda ama bir hukuk devletinde kimse bir kisinin istegi nedenile ceza evinde olmamali, olmasinida hic kimse desteklememeli.
@Behçet45
Teröre bulasanlar tabiki yargilanmali. Demirtas bu nedenle ceza evinde degil ama iste. Cumhurbaskanina hakaret gibi sacma sapan baheneler uydurup soktular hapise, PKKyida batinin gözünde hakli gösterdiler...
Pkkyi batinin gozunde nasil gosterdiler derken anlamadim. Bati zaten pkkyi destekliyor.
PKKyi batiya terörist olarak anlatip, ayni sekilde PKK ile baglantilari sacma sapan nedenlerden dolayi ceza evine sokarsan ciddiyetin kalmaz.
Dogru bati devletleri gizliden destekliyor ama Bati sadece devletlerden ibaret degil, halklarida var.
sonuçta kanıtlanmış bir suçu var mı yok
hukuku savunuyorlar
aptal gibi akp propangasına mı inanıyorsun
Adam pkkli pkk cenazesine gitmis destek vermis biri sucu var mı derken?
Siyaset bu HDP nin milyinkarca oyu var ne bekliyorsun akp den gelmeyecek o kadar oy mecburen yapmak zorunda
Herhangi bir partiyi desteklemiyorum ama zamanında el ele kol kola gezenlerde hain şimdi el elele kol kola gezenlerde
Akp belediye seçimlerinş alsınlar diye yapıyorlar
Sanmiyorum kurtlerin chp ye atilan oyu az degildi onceki secimde fark azdi. Yine ayni taktikle belediyeleride alcaklar
Kürtler daha öncede akpye oy veriyordu yalnız basbaya akpnin ekmeğine yağ sürüyor ikiside
Yeni bir şey değilki bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?