Filistin bayrağındaki o kırmızı renklerin Türklere karşı isyan bayrağı ve kanını temsil etmesi 50.000 Türk askerini öldüren Arapların ve Türk askerlerinin karnında elmas var diye hastahanede sedyedeki yatan askerlerimizin karınlarını bıçakla yarılması ve dahası Peki bunlar böyle olduğu halde Filistini hala sanki vatan mücadelesi gibi desteklemenizin nedeni ne ben çok merak ediyorum Elhamdulillah ben de müslümanım ama İsrailin bize zararı olmamış devletken Filistin arkadan bıçaklayan devlet
(Neden kimse açıklayamıyor bunu söyleyince direkt konuyu değiştirip yok sen Türk değilsin tarzında suçlamalara başlıyor)
(Neden kimse açıklayamıyor bunu söyleyince direkt konuyu değiştirip yok sen Türk değilsin tarzında suçlamalara başlıyor)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ismet Pasa zamanin da bir söz söylemisti:
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içinden bizim kadar hain yetiştirebilsin”
Ülkemizdeki Islamci kitlede maalesef Türklük bilinci yok. Islam altinda araplasmislar. Araplari kendi canindan bile üstün görüyorlar öyle tapiniyorlar onlara.
Bu yüzden Araplarin Türklere yaptigi ihanet de onlar icin önemli degil cünkü Türklük bilince bir baglantilari yok.
Müslümanlıkla türklüğü ayrı tutuyorlar Filistin güçlense yine bize karşı isyan çıkaracak potansiyelde bir devlet bu savaşta tarafsız olmak gerekirken gençler gidip Starbucksa mcdonasa saldırıyor kendi düşmanını desteklediklerini bile bilmiyorlar
O bayrağı İngilizler yapmış algı yönetme burada
Ne alaka ingilizler yapsa niye Filistin kullansın hadi onlar yaptı diyelim zamanında osmanlıya Türkiye ye yaptığı soykırımlar filistinin
Azerbaycan ermenistan savaşında ermenistana destek veriyoruz demesi
Sömürge olduğu için olmasın acep devlet sistemleri mi varmış onların
Uydurun uydurun söyleyin yapmış belli işte
Türk askerlerini öldürsünler sonra ya biz sömürgeydik zorla
Bilgin yoksa kulaktan dolma bilgiyle rezil olursunuz
Kulaktan duyma mı bişey diyemeyince sen de saldırıyon mu yoksa
Senin hayatın kadar tarih biliyorum
Evet ve Araplar ingilizler ile birlik olup o bayrak altinda Türkleri öldürdüler.
Yaz bak o zaman anlamı neymiş kim yapmış Filistin bayrağına benzeyen bir sürü bayrak daha var onlarada bak
Al sana biraz da kültürlen"Kırmızı üçgen ise 1916 yılında Osmanlı Devletine isyan eden Şerif Hüseyin'in kabilesi Haşimoğullarını, diğer bir görüşe göre Arapların Osmanlı Devletine karşı bağımsızlığı için dökülen kanı temsil eder."
Şimdi sana istiklal marşını oku desem tersten felan okursun canımı sıkma benim
Ya bi git sen Türk bile değilsindir
Filistini destekleyen bir kişi Türk olamaz cevap veremeyince boş konuşmaya başladın
Zorla dedelerine ihanet etmis Araplari neden savunuyorsun kardesim? Yalanlar ile savundugun kisiler Türklerin kafalarini tekbir esliginde keserek öldürdü.
Bu nasil bir ihanettir, senin ki nasil bir Türk düsmanligidir.
@Besiktas256 Hicaz bölgesinde Şerif Hüseyin'in başını çektiği isyancılar bugün Filistin bayrağı olarak bildiğimiz siyah, yeşil, beyaz ve kırmızı renklerden oluşan bayrağa çok yakın bir bayrak kullandılar. Esasen bu renkler o dönemki Arap milliyetçiliğinin bir tezahürü olarak ortaya çıkan Pan Arabizm ideolojisinin renkleriydi.
Kendinize düşman arıyorsanız gavura düşman olun, müslümanım diyorsanız Arab’ın başkasından üstünlüğü yoktur
Müslümanız ama karşımızdaki sırf Müslüman diye düşman olan Müslümanı desteklemeyiz bir gün ayağa kalkarlarsa yine ihanet ederler
Ingilizler Araplari isyana kaldirdi. Bayrak ingilizler tarafindan tasarlanmistir ve Araplar bu bayrak altinda Osmanliya karsi birlesmistir.
Osmanliya karsi isyan ettikleri icin ingilizlerde Araplara ödül olarak kendi devletlerini vermistir. Bugün bir cok Arap devletinin bayragi bu isyan bayragi üzeri kuruludur.
Ortada sömürge falan yoktu. Ingilizler Lawrence ile Araplara gittiler, bize destek cikin ve biz size devlet veririz dediler ve sonunda Araplar Türklere ihanet edip devlet sahibi oldular. Bu ihanet icindede vahsice binlerce Türkü öldürdüler.
Ihanetin en aci günü Tren saldirisidir. Osmanli bir Tren Türk askerini araplari ingilizlerden kurtarmak icin göndermistir, bilmedikleri o ki Araplar Türkleri coktan satmistir ve kurtarmak istedikleri Araplar tekbir esliginde Türk askerlerini öldürmüstür.
@Besiktas256 Arap yine aynı Arap sen peki bu coğrafyada Türk olarak kalabildin mi canına minnet yani petrol onlarda kutsallar onlarda sende ne var Türküm de Çaka sat o düşman bu düşman ona bakarsan dünyada adam kalmaz Rusya’da benim dedelerimi kesmiş o zaman ne yapayım savaş mı ilan edeyim
Savaş ilan etmene gerek yok ama gidip de rusyayı desteklemezsin
Güçsüz olanı herkes enselemeye çalışır doğanın kanunu bu Filistin lilerde yalnız bırakıldı. Bile bile bu durumu kabullenip Türküz bizi de öldürdüker demek çocukça kaçıyor. Yardım edebiliyorsan et desteklemiyorsan sessiz ol nefret söylemi yaymaya çalışma
Nefret söylemi ne demek ya şaka mısın gerçeklerin farkında olup ona göre davranmak lazım eğer desteklersen gerçeğe gözünü kapamış olursun asıl bunun hiçbir bahanesi yok ihanet etmişler ve hala ediyorlar daha geçen yıl ermenistanı desteklediler
Azerbaycan israil ilişkisine bak çok ezbere konuşuyorsun yani
İsraili de tam desteklemiyorum ben Filistin açısından konuşuyorum şu an
Filistin yeni bir savaş yaşamıyor ki adamların valisini ev hapsine almışlar yöneticisiyle şans ülkeden ev alalım diye dalga geçiyorlar. Psikolojik savaş vermişler zaten Türkleri kesmişse ihanet edip bu hale gelmişlerse cezalarını çektiler yaşamlarına bakarsan. Sizde bu geçmeyen nefret nedir
Arap sevgisi Türkler umrunda değil kimsenin