Üniversiteye kayıt yaptıracağım bugün kazandığım üniversitenin öğrenci işlerini aradım ve e devlet üzerinden kayıt yapabildiğimi bunun yeterli olduğunu söyledi herhangi bir belgeye ihtiyaç yok dediler ama imza mı nasıl alacaklar kimisi belge gerekli diyor okulda yok diyor. Birisi açıklayabilir mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
E devletten elektronik kayıt yaptırabilirsiniz
Yıllardır e devlet üzerinden kayıt var ama yeni neslin dünyadan haberi yok. Biraz okusanız göreceksiniz aslında.
Bazıları belge istiyor diyorlar o yüzden kafam karıştı
Hayır canım e devlet zaten resmi bir site ordan gir kaydını yap yeterli.
Teşekkür ederim ❤️
Gerekli belgeleri okul başladığında isterler. Sırf kayıt için masraf yapıp o şehre gelme diye e devletten elektronik kayıt yap diyorlar yeterli oluyor
Zaten yaşadığım şehirde okuyacağım ama çok uzak okul
İşte mesela sırf kayıt için o kadar yolu gitmene gerek yok e devletten elektronik kayıt yap yeter okul başlayınca gerekli belgeleri isterler sende verirsin
Teşekkür ederim ❤️
Dediğim gibi oluyor zaten. Önceki senelerde online eğitim varken kazandığı üniversiteye kayıt için gelemeyen öğrenciler e kayıt yaptı belgelerinide yüz yüze eğitim başlayınca getirdiler sorun olmadı. E kayıt yapın derken amaç bu boşuna o kadar yol gitmeyin e kayıt yeterli diyorlar
Belgeyi sonra istiyor bazı okullar. Sonra dediğim ders başı yaptıktan sonra. Ama okul yok diyorsa millete kulak asma
Valla öyle dediler e devlet üzerinden parayı yatırman yeterli dediler
E devletten onaylamak zaten resmi bir şey bu yüzden e devlet şifrenizi ona buna vermeyin.
E devlet üzerinden halledebiliyorsun kayıt işlerini. Ayrıca okulun öğrenci işleri tenezzül edip telefonunu açtıysa diğerlerini dinlememeni öneririm
Ne imzası ya sen öğrencisin kendine gel öyle imza vs atmalar yok daha bi kayıt olda
E devlette yaptığın kayıt resmi. Onlar bilgilerini meb den aliyor
imzaya gerek yok e devletten yapınca oluyor oluyor
Teşekkür ederim
hangi üniversite?
İmzaya gerek yok
Form doldurmam gerekmez mi
Hayır
Kayıtlar 22sinde başlamıyor muydu?
Evet