Ben TSK nin şu an dünyada kara harekatında 1 numaralı ordu olduğunu ve caydırıcı gücü en yüksek asker i düzene sahibiz , Artı çok disiplinli ordumuz var ,
Böyle bir ihtimalin olması için Rusya'nın güçten düşmesi gerekiyor. Şu an Türkiye İngiltereden sonra ABD'nin en yakın dostu konumunda. Ama diyelim ki ABD Rusya'yı parçaladi ki bu da çok düşük bir ihtimal. Türkiye tampon görevinde değildir artık. ABD de Türkiye'yi parçalar batı tarafı Türkiye'ye kalir güney tarafında terör cirit atar. Büyük İsrail'i kurmaya çalışırlar. Tahminim bu yönde. Ortadoğu uzmanı değilim ama bana göre böyle bir şey olmaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir şey yapamayız
Yurulnnn
Saldırmaz merak etme zaten güdümünde olan bir yere saldırmaz
Gudumunu çok basitce
Başka nasıl ifade edilebilir
Herkesin gudumu kendine ozaman
Ne zırvalıyorsun
Açıkla ozaman gudumunu , bizi aydinlat
Hâlâ anlamamışsan sana ne söylememi bekliyorsun
Bu amerikan ekonomisini bitirebilir bunu göze almazlar.
Oldu da savaş cikti
gönüllüler askere gider veya geriden yardım eder diğerleri ise evlerinden çok çıkmaz
Ben halka kalacağını hiç. sanmiyirum ordu yeter , halka bırakmaz. isi
Korkak her gün ölürmüş
Saldırsın, gebberip gideriz çok çok
Ben TSK nin şu an dünyada kara harekatında 1 numaralı ordu olduğunu ve caydırıcı gücü en yüksek asker i düzene sahibiz , Artı çok disiplinli ordumuz var ,
basta sen kacarsin aha da bu korkuyla yasiosun..
Teneke Türk ün geninde kaçmak yok , sen başka irksan bilemem
Bulgaristan a giderim
Neden
Çifte vatandasim
Kadın ve çocuk lara yaşlılara gunah yok
Ne
Kaçabilirsin diyorum
Saldırmaz.
Saldırdı diyelim
Böyle bir ihtimalin olması için Rusya'nın güçten düşmesi gerekiyor. Şu an Türkiye İngiltereden sonra ABD'nin en yakın dostu konumunda. Ama diyelim ki ABD Rusya'yı parçaladi ki bu da çok düşük bir ihtimal. Türkiye tampon görevinde değildir artık. ABD de Türkiye'yi parçalar batı tarafı Türkiye'ye kalir güney tarafında terör cirit atar. Büyük İsrail'i kurmaya çalışırlar. Tahminim bu yönde. Ortadoğu uzmanı değilim ama bana göre böyle bir şey olmaz.
kaçarız
Kacanin kanını skm...
git gazzeye o zaman dinsiz
He he he
Suriye'ye kaçarız.
Siz nerede yaşıyorsunuz , Türk. kacarmi dingill
Suriyeli din kardeşlerimiz alır bizi, ordusu da bizim için savaşır.