Güncellemeler
+1 yıl
güncel bir konunun tartışılmasını tarafgillik olarak gördükçe bu ülke ileriye gitmez. maalesef bazı paylaşımlar doğrudan nedensiz tarafgillik gibi... tavsiyem her siyasetçinin iyi kötü tarafları var bizler bunları göstermedikçe ülke iyiye gitmez. bence tartışmadan belirli bir düzeyde görüşlerimizi dile getirebiliriz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
başarılı olabilir,
20 yıldır aynı hükümet 20 yıldır aynı muhalefet.
Bundan da bir cacık olmaz.
Olmaz ama diğer dedemden daha iyi olur en azından muhalefet olur
11 seçim kaybedildi, yeni gelen de üstüne koyar.
Ne kadar basarili olacagini zaman gösterecek.
Kılıçdaroğlu neyse özgür özel de öyle
Kötü gitti daha kötüsü geldi
Ne fiyasko ama 😂 bir lider bile çikaramiyolar
AKP'de okuma yazma bilmeyen Binali Yildirimi Basbakan yaptilar.
Konusmasini bilmeyen ve sadece önündekini okuyan Erdogan 20 seneden beri basta.
Ama digerleri bir lider cikartamiyor... Hadi ordan.
@Besiktas256 🤣🤣🤣🤣 Binali Yildirim mühendis. Tayyip de muhteşem bir hatip.
Siz ne içiyonuz bu kafayı bulmak için? 😂
Erdogan prompterden okuyamadan konusamiyor, Binali Yildirimin okuma yazmasi yok.
Bilmiyorsan kendi sucun bacim.
@Besiktas256
@Besiktas256 tr.m.wikipedia.org/.../Binali_Y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m
@Besiktas256 ısrarla araştirmamak nedir biliyor musun? Kara cehalettir 🤣🤣🤣
Okuma yazma bilmiyor dediğin adam Gemi inşaa Mühendisi ve bu alanda yüksek lisans yapmiş biri 😂
@Besiktas256 kk konuşmasını çok biliyordu dimi 13 defa seçime girdi
Tayyibin de nasil iyi bir hatip olduğunu da herkes bilir. Boşuna bok atmakla uğraşacağiniza bu ayarda lider bulun. Ama nerde sizde o kafa?
Binali Yildirim dogru düzgün okuma yazma bilmez.
https://www.youtube.com/watch?v=cbZWj8P1P3U
@levitskiy
Konu ile alakasi ne? Kemal Kilicdaroglu kendisine düsman olan gazetecilerin ve kisilerin önüne cikip onlara ters köse yapan birisi. Okumadan ve promptersiz tartismalara giriyordu kendisi.
Tayyip Erdogan 20 senelik iktidari altinda bir tane muhalif gazetecinin karsisina cikmamistir, cikamaz cünkü. En son FOX TV onu bir basina toplantisinda yakaladi ve ters bir soru sordu. Soruya cevap vermeyip, siz yalan haber yapiyorsunuz deyip sirtini döndü ve kacip gitti.
Yasadigin ülkeden haberin yok kardesim...
@Besiktas256 😂😂😂 adam yüksek mühendis diyorum sen halen saçmaliyorsun. Paylaştiğin videoda da kendini yalanliyorsun
Binali Yildirim, Video'da görüldügü gibi dogru düzgün okuma yazma bilmez.
Gercekleri suratina atiyorum ama AKPlinin gercekler ile arasi ne ki.
@Besiktas256 videoda göründügü gibi gayet biliyor 😂😂😂 ayrica adam yüksek mühendis diyorum beynin almiyo halen bok atmaya çalişiyosun. Bence sen bi tedavi ol
@Besiktas256 bana da bir daha devşirme deme yunan tohumu
Birak bacim bos ver. Ne demisti AKP egitim seviyesi arttikca oylarimiz düsüyor falan.
@Besiktas256 ben Avukatim 🤣🤣🤣
Sen gercekten Avukatsan ki sanmiyorum, vay bu ülkenin haline.
@Besiktas256 bana da inanmadı 😂😂😂 senle ayni görüşte olmayinca okul okumamiş cahil yaftasi mi yiyoruz? Madde mi kullaniyorsunuz? Bu kafayi elde etmek kolay değil.
Kadının avukat olmasına niye şaşırdın ki benim babam da üniversitede fizik öğretmenliği bölümünde hoca ve koyu sağcı ak partili size göre işte ak partililer mal aptal oluyorya hayatınızda hiç ak partili tanımıyorsunuz klasik koyun makarnacı kömürcü diyonuz makarnayı çikolata bisküvi niyetine abur cubur olarak yiyorum evim de kömürlü değil doğalgazlı ve yemin ederim oyumu erdoğana attım ilk oyumdu hatta
Yine olsun yine atarım net
@levitskiy
AKP secmeninin egitim seviyesi AKPnin yaptigi kendi arastirmalar ile ortada. Hangi egitim seviyesindeki insanlar kime oy veriyor gizli sakli birsey degil.
Bunu düsünemiyorsan veya bilmiyorsan senin zekan zaten zayif demektir kardesim.
@levitskiy
Uzatmak istemiyorum kardesim. Yapilan anketler gösteriyor ki, bu anketleri AKP kendisi bile yapip acikliyor, Egitim seviyesi arttikca AKP'nin oy orani düsüyor.
AKP hep kafasi basmayan, cahil insanlarin partisi olmustur. Bu anketler ile kanitlanmis gerceklerdir, bunu tartismak bile istemiyorum. Bu kafana girmiyorsa bana cevap bile yazma.
@Besiktas256 aynen ak partili olmayan herkes çok zeki hı hı
@levitskiy
Evet, arastirmalara göre AKPye oy vermeyenler, verenlerden daha zeki. Sonunda anladin, bravo.
@Besiktas256 araştırmalar en son kk % 60 - 70 arası oy ile seçilecek diyordu...
@levitskiy
Zorlama kardesim. Cocuklara egitim verecek halim yok, kafan almiyor zaten iste. Baban sözde Akademisyen, yürü git babana bu arastirmalarin agirligini sor anlatsin sana gödü yetiyorsa.
@levitskiy
Erdogan 52% ile secildi, ona oy verenlerde zam ve kaziktan haric bir sey alamadi.
Dünyada acliktan gebermelerine ragmen hala ayni kisiye oy veren tek secmen.
Anketler ne diyordu ama? Egitim seviyesi arttikca... neyse.
@Besiktas256 yediler oğlum sizi, kandirdilar 😂 o arastirma dediklerini hep sizinkiler size gaz vermek icin uydurdular. Secimden sonra tepkiler çığ gibi büyüyünce , itiraf da edip, araştirma sırketinin sahibini partiden attilar.
Hani %60 %70 muhalif oy vardi noldu? Son dakikaya kadar çok öndeyiz diyorlardı noldu? Hepsi gaz çıktı.
Senin gibi süper zekalar onu bile sorgulayamuyor halen inaniyor o eski yalanlara. Ama azicik zekasi olanlar secimden sonra isyan edip hesap sordular tepki gösterdiler. Sende o da yok. At gözlüğüyle yandaşlardan sana her söylenene inanmaya devam et. Sakın sorgulama olur mu? Beynin yanar. Siz bu adamla yine seçim kaybedeceksiniz bunu da bil ağlama
AKPnin kendi arastirmalari ve kendi aciklamalari dediklerim. Seneler önce yapildi.
Türkiye'nin yakin gecmisinden haberi olmayan sözde Avukat hanim.
Bence yorma kendini, ülkeden haberin olmadigi gibi gecmis 10 seneden de haberin yok.
Bak diger arkadasin ana avrat sövüp kacti, sende ayni rezil duruma düsmeyesin.
@Besiktas256 Kimin rezil olduğu ortada da sende o utanma da yok
Günün fikrasi : AKP secmeni geliyor, baskalarina sende utanmada yok diyor.
Tam komedisin bacim.
@Besiktas256 komedi bence sizsiniz. KK dan sonra ondan daha beterini nasıl buldunuz hayret 🤣🤣🤣
burada bir basari "Bulmamiz".
CHP secmeni, genel secimden sonra öfkelidi ve 13 seneden beri koltuga yapismis kisiyi koltuktan söktüler.
Malum AKP secmeni ama ne ekonomik kriz altinda ezilmesine ragmen. Mülteci problemine ragmen esek gibi ayni kisiye oy vermeye devam ediyor.
Ama ne demisti bir AKP secmeni zamaninda: "Erdogani anamin üstünde bulsam, or***puluk anamdadir".
Erdogani ananin üstünde bulsaniz, siz Erdogana oy vermeye devam edersiniz. Ne diyeyim? Umarim yakinda sizde birisini "bulursunuz".
@Besiktas256 🤣🤣🤣 savunman bu mu? Biz buna psikolojide sorundan kaçma diyoruz 😂 Özgür Özel'in KK dan beter olduğunu biliyorsun ama acizliğinizi kabul edemiyorsun
Özgür Özelin ne oldugunu önümüzdeki zaman gösterecek. Ben birisine imkan vermeden onu lanetlemede anlam göremiyorum.
Sonuc olarak CHP icinde memnun olmayan degisimci bir kitle kazandi. Eger mevcut siyaset ile memnun olsalardi Kemal Kilicdaroglu ile devam edilirdi.
Bence normal olan bu. Normal olmayan Dolari 2 TL'den 30 TLye cikarana devam oy vermek.
Madem cok psikoloji seviyorsun halk arasinda tecavüzcüsüne asik olma gibi bir tabir var, Stockhol Sendromunu anlatiyor. Istersen kendi durumunu yani AKP secmenini bu sendrom ile bir kiyasla.
@Besiktas256 Stokholm sendromu banka soyup rehine alanlarla ilgili 🤣🤣🤣 cehaletin "stand up" gibi. Konuştukça güldürüyorsun
Sözde Avukat hanim Stockholm sendromu nedir bilmemis, Google yazmis ve isin tanimini degil tarihcesini okumus :) Güldürdün be kardesim.
Bak okudugun kaynagi tekrar oku, Banka soygunlugu ile alakali oldugunu anlatmiyor, ilk defa banka soygunluguna dayanan bir olayda bu sendrom gözlenildi ve ismi ona dayaniyor diyor :)
Arasinda bir fark var.
@Besiktas256 Ben sen gibi cahil miyim de herşeyi ilk defa duyup Google'a bakayim 😂 halen kendi cehaletini göremiyorsun. Hem cahil hem kibirlisin. Bu en aşaği durum maalesef
Stokholm sendromunun tecavüzle alakası yok, kurbanın kendisine zarar verene olan bağlılığını anlatır. Tayyip bu ülkeyi kurtardı, 21 yilda son birkac yil pandemiden kaynakli dünya genelinde ekonomik kriz oldu ve bizi de etkiledi. Bunu herkes biliyor. Sorun Tayyip gidince bitecek olsaydi sizi seçerdi millet ama sizde o kapasite yok
Ekonomik kriz pandemiden önce baslamisti ama simdi ne olacak? Avrupada enflasyon mesela 7% olurken, bizim Türkiye'de 120% oldu simdi ne olacak?
Tayyip Erdoganin bu ülkeyi kurtardigi falan yok. Tam tersi elimizde bulunanlar özellestirilip satildi. Dünya genelinde daha fakirlestik, 20 sene önce diger ülkeler ile kiyaslandiginda bir Türk vatandasi daha zengindi.
AKP geldiginde dünyanin en güclü Ekonomi sirasinda 16. siradaki simdi 20. siranin altinda düstük.
Hedef 2023 dedigi hedeflerin hic birini tutamadi.
Kisacasi, AKP'nin bu ülkeye bir hizmeti olmadi. Medyayi satin aldigi icin ama senin gibi cahil secmene tersini inandirmayi basardi.
@Besiktas256 🤣🤣🤣 ufak at ziyaaa
Ayrica pandemide ingiltere ile Almanya ayni düzeyde etkilenmen mümkün mu? Sen 3. dünya ulkesisin
Pandemi olarak sadece bir günah kecisi cikardin kendine. Diger 3. Dünya ülkeleri peki neden bizim kadar etkilemedi? Ukrayna savas halinde olmasina ragmen para birimi TL yaninda deger kazaniyordu.
Dünyanin en sefil ülkeleri arasinda 10. siraya düstük. Atmiyorum, dediklerim hepsi gercekte siz AKP secmenin iste ne dünyadan nede ülkeden haberi var.
Dedigim gibi iste, AKP secmeni daha cahildir, bu yüzden boş ver kardesim, kafaniz zaten basmaz.
@Besiktas256 atma ziyaaa 😂 size artik sizinkiler bile inanmiyo
Ülke ve dünya gerceklerine "Atma Ziya" deyip, baskalarini cahillik ile suclamak.
Yukarda demistim sanirim. AKP her dönem sadece cahilerin partisi olmustur.
@Besiktas256 Senin eğitimin ne ki sen Alim biz Cahil oluyoruz? Eğitim bilgilerini paylaşırmisin bizimle?
Almanya'da Saglik Yönetimi okudum, simdi Yetiskin Egitimi alaninda Yüksek Lisans yapiyorum. Önemi ne?
Haa bu ara Yargitay bugün Anayasa Mahkemesinin karini tanimayip, hukuk devletini resmen öldürdü. Gercekten avukat olsan senin Türkiye'de artik hic bir hakkin olmadigini ve Türkiye Devletinin cöküsü resmiyelestini bilirdin.
Neyse ama siz ATV izlemeye devam edin.
@Besiktas256 Almanyada sağlik yönetimi okulu 18 ay değil mi? 🤣🤣🤣 dandik eğitimini bize nasıl da iyi bir eğitim gibi anlatiyorsun. Siz CHP kafası busunuz 😂
Hukuk eğitimi almamiş ama hukuk konusunda bilirkişilik de tasliyor.
Türkiyede yaşamiyor ama buraya burnunu sokuyor.
Hadi bakalim sen Almanyanin siyasetine bak. Herkes kendi yaşadiği ülkenin yönetimiyle ilgili konuşsun
18 Ay nerden cikti anlamis degilim.
Yasadigin ülkede hukuki güvencen bile yok bacim. Insan bile degilsiniz suanda.
@Besiktas256 Hee biz hayvaniz 😂😂😂 hukuk bilirkişisi konuştu
Evet.
Türkiye suanda senin hic bir Anayasal yani hukuksal güvencen yok. Bir devleti devlet yapan en temel kavramlar Türkiye'de yozlasmis durumda.
Neyse dedigim gibi sizin kafaniz almaz bu konulari. ATV izlemeye devam.
@Besiktas256 Avukata hukuk öğretmeye kalkiyor ve kafanız almaz diyo 🤣 hem cahil hem hadsiz
Avukat degilsin bacim. O tren coktan kacti.
İhtimal vermiyorum
Bla bla blaa