Bu resimler hakkinda siz ne düsünüyorsunuz? Islamcilik bizi Araptapar mi yapiyor?

Bu resimler hakkinda siz ne düsünüyorsunuz? Islamcilik bizi Araptapar mi yapiyor?
Araplar savaşmayı bilmezler, hiçbir zamanda bilemeyecekler...3. islam halifesi osmanın islam ordusunun, bir türk devleti olan hazarlara nasıl yenildiğini bi araştırın... Türk zaten savaşmayı seven bir millet ve arap pısırıklarına böyle bir millet katılırsa süper olacaktı... Nitekim islamı seçtirerek türklere bunu başardılar ve attığımız her adımı türk gibi atamaz olduk arap ne dediyse onu yaptık... Vaktiyle cengizhanı islama davet eden elçileri cengiz diye kovdu, bilmiyormuydu islamı seçmeyi... Din değiştirmek, kendi koyduğun tüm kurallarıda çiğnemek demektir... Bana kimse islam islam demesin... Türklük islamiyet olmasada yücelirdi... Türklük islamla değil ama islam türklükle yükselmiştir
Siyasal islamlarda aşırı Türk düşmanlığı var. Maalesef doğru tespit 🤣 Türkiye haritasında niye duruyorlar ben de anlamadım ya. Gidin afganistana gidin arabistana 1 hafta dayanamayıp türkiyeye geri dönüp yere toprağa taşa bile öperler şükredipte :)
Cevap
7Cevap
ben en çok şu "bir kişi müslüman değilse Türk olamaz" diyen malkücülere ayar oluyorum. Bunu diyen adamlarla "tarihte 16 devlet kurduk" diye övünen adamlar aynı adamlar. Hunları, Göktürkleri, Uygurları vs. müslüman sanıyor dangozlar.
İnsanlar dinden çıkıp mürted olunca, vahşî canavarlar gibi islâma saldırıyorlar.
Şimdi şu bedbaht adama sorsan ırkın nedir türk'üm, peki türklüğünü ispat eden delilin ve ispatın varımdır? “Der yoktur” öyleyse sen ermenisin. Meselâ bunun gibi bir şeye veya bir kimseye iftira etmek. Ve bir şey hakkında bir iddiada bulunmak çok basit ve çok kolaydır, mühim olan mesele onları kuvvetli deliller ile ispat etmektir.. Aksi halde dîvâne bir sarhoş gibi her sözü hezeyandır...
Ak ile karayı bile ayırd edemiyorken, bu soruya cevap vererek emeğime yazık edemem. İyi geceler.

İslamda ırkçılık yoktur.
İslamın ilmiyle ilimlensen tarih ve geleceği görebilsen bir müslüman gibi bu soruyu sorman o kadar saçma olurdu ki
evet öyle türk islam anlayışı muhsin yazıcıoğlunu boşunamı yidiler
İslam değil ama arap milliyetçisi imamlar, siyasal islamcılar insanları Türk düşmanı yapıyor
Allah akıl fikir vede iman versin inşallah. Amin
Resimlere yalansa yalan de la. :D
Niye işine mi gelmiyor
Yalan.
@charmsture seni ilgilendirmez. yorumumun altından kaybol.
Kanıtla yalan olduğunu?
Hahahaha peki peki
@charmsture kes sesini kaybol.
Sen kaybol varoş
@charmsture sensin varoş yorumuma varoşça atlayan sensin ben değilim.
Bir başlık ancak bu kadar s@lakça olabilir
Hayır, yapmıyor. Dinimizde ırkçılık yok çünkü.
Dininizde irkcilik yoksa Ezan neden Arapca okunuyor? Bu Millet Arap mi? Arapca anlayan mi var?
Kur’an’ın dili Arapça olduğu için. Irkçılık varsa neden Hz. Muhammet “Arap’ın Arap olmayana, Arap olmayanın Arap olana üstünlüğü yoktur.” diyor?
Tüm insanlik icin gelen bir dinin bir dili mi olur? Araplarin sözde üstünlügü yok ama nedense Cennetin dili bile Arapca.
Islam arap dinidir kardesim, Araplar icin icat edilmistir.
Kur’an Arabistan’a indiğinden dolayı Arapçadır. Arap dini olsa Araplardan başka müslüman olan olmazdı. Peygamber efendimiz Arap diye cennet dili Arapça. Neden bu kadar Arap düşmanısın?
Cennetin dilide mi Arabistana indigi icin Arapca? Bir din tüm insanlik icin iniyorsa onun indigi yerin bir önemi var mi? Muhammedin Arap olmasi ile cennetin dili ile ne alaka?
Kuranin bir dili var deyip, tüm insanlik icin indigini iddia etmek bir celiskidir en baska.
Sen Araptapar olmusun, Arap Emperyalizm kurbani olmusun farkinda bile degilsin.
Hayır, Hz. Muhammet Arap olduğu için Arapça. Evet, indiği yerin önemi var çünkü ilk olarak indiği yerdeki insanlar öğrenecekler dini bu yüzden oranın diline göre inmesi gerekir. Ben Araptapar veya Arap emperyalist değilim. Öyle olsam Atap savunucusu olurdum ama Arapları savunan bir yorumum yok. Sen Türkçülüğün kurbanı olmuşsun ve delirmişsin farkında bile değilsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?